Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: loremipsum

Ben iptal ettirdim bugün. Platinum olanları tıkır tıkır yolluyorlar. Bana inandırıcı gelmiyor vakıf artık. Martta bakarım tekrar.

Normal world var bnde ama 2 sine aidat odemiyim
    Dedim milplus kullaniyim dedim.ilk yil aidat almiyoruz dedi mt tum kartlar icin gecerli dedi kupanlarida aktabilirsnz dedi odemeniz olsa dahi kapatabilirsnz dedi normal world vakifi milplus glnce bnde basliycm alisverise gelince herseyi ona aktaririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parafly kartımı kapatırdıktan sonra "MİLPLUS PLATİNUM" a baş vurdum bakalım inşallah memnun kalırım
  • happyfarmer H kullanıcısına yanıt
    bkm bin/ibn listesinden ilk 6 hanesi ile sorguladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

parafly kartımı kapatırdıktan sonra "MİLPLUS PLATİNUM" a baş vurdum bakalım inşallah memnun kalırım

Parafly daha iyi değilmi. Alabilsem tam tersini yapacağım bende.

• quote:

parafly kartımı kapatırdıktan sonra "MİLPLUS PLATİNUM" a baş vurdum bakalım inşallah memnun kalırım

Hocam parafly nie kapadin ki suan icin en iyi katsayi onda

• küsürat uçurma olayı bitti bende sinirlendim o kadar kullanıyoruz bi halta yaradığı yok kapattım direk
    world kart daha yaygın değilmi her yerde kullanabilme şansım var hiç olmazsa
    iş bank maximiles kartım var birtane de
  • World evt yaygin daha milplus platinum alab8liyorsaniz onu alin hocam daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

World evt yaygin daha milplus platinum alab8liyorsaniz onu alin hocam daha iyi olur

ilk başta veremediklerini söylediler tanıdık var vakıf ta açığı varmış ben ona sonradan hallettiririm onu dedi normal kartı alıp geçiş yaparız dedi
    yakında nasip olursa düğün v.s. var taksiti bol bir kart lazımdı o yüzden buna baş vurdum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

World evt yaygin daha milplus platinum alab8liyorsaniz onu alin hocam daha iyi olur

ilk başta veremediklerini söylediler tanıdık var vakıf ta açığı varmış ben ona sonradan hallettiririm onu dedi normal kartı alıp geçiş yaparız dedi
    yakında nasip olursa düğün v.s. var taksiti bol bir kart lazımdı o yüzden buna baş vurdum.

World un daha cok kampanyasi oluyor daha rahat puan toplarsiniz ama dezavantajlarida var tabi milplusin

• quote:

Orijinalden alıntı: SocialEng

bkm bin/ibn listesinden ilk 6 hanesi ile sorguladım.

o listeyi bulamadım malesef.
  • Milplusta puanlar birikecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: vsimay

Milplusta puanlar birikecek mi?

Su ana kadar ogrendigimiz birikmiycek hocam

• Arkadaşlar bu kartla başkasının adına bilet alabiliyor muyuz ? Adios kart gibi soyadı tutma şartı var mı ?
  • fencimert kullanıcısına yanıt
    "Kart sahipleri kendileri, eşleri, birinci derece yakınları (anne, baba, çocuk ) için bilet alabilir, otel ve tur rezervasyonu yaptırabilirler. Asıl ve ek kart sahiplerinin 3. kişiler için puanlarını kullanarak seyahat harcaması yapabilmesi için aynı uçak ve/veya konaklama hizmetini kendilerinin de almış olması gerekmektedir."

Soru sormadan öncehttp://www.vakifkart.com/milplus-taniyin.aspx bu sayfaya bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

"Kart sahipleri kendileri, eşleri, birinci derece yakınları (anne, baba, çocuk ) için bilet alabilir, otel ve tur rezervasyonu yaptırabilirler. Asıl ve ek kart sahiplerinin 3. kişiler için puanlarını kullanarak seyahat harcaması yapabilmesi için aynı uçak ve/veya konaklama hizmetini kendilerinin de almış olması gerekmektedir."

Soru sormadan öncehttp://www.vakifkart.com/milplus-taniyin.aspx bu sayfaya bakmanızı tavsiye ederim.

Bütün konuyu inceleyip göremeyince sordum hocam kusura bakmayın

Genelde forumdaki kampanya konularında bütün bilgiler hatta banka sayfasında olmayan bilgiler bile yer aldığından
    kampanya sayfasına bakmak hiç aklıma gelmemiş.

Naçizane tavsiyem ilk mesaja banka sayfasındaki bilgiler eklense benim gibi bu kartla ilk tanışan kişiler için faydalı olur kanaatindeyim.

• Dün son kez avans puan kullanarak Vakıfbank World Card ile 245 TL'lik puan karşılığı biletimi aldım. Ryan Air'la anlaşmaları yokmuş, Ryan'dan alamadım. Artık bir sene puan biriktireceğim. Umarım kısa zamanda kampanyalardan biriktiririm puanları😊😊😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelmaslim -- 27 Şubat 2015; 2:06:47 >
  • Son gün bilet almak istiyorum arkadaşlar, şu an geçerli olan çarpı 2 midir çarpı 3 mü?
  • merikop M kullanıcısına yanıt
    yarın saat 14 e kadar x3, yarın 14 ten sonra milplus kartınız yok ise satın alamazsanız...
  • milplus platinium almak için 10 bin tl limit gerekliymiş limit artırım talebinde bulundum 10 bin tl yaparlarsa milplus platinium alacağım yoksa düz olan milplusu almayacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubi63

Maaş müşterisine aidat muafiyeti yokmuş MH öyle söyledi.

Gerçek mi bu hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.