Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Bir o kadar da benden...
  • yaklaşık 36 gün sonra kartım kuryeye verilmiş
  • sametbaggio kullanıcısına yanıt
    platinum almak için limitimi 10 bin yapın dedim, olumsuz sonuçlanmış düz olan milplusun avantajı 2 katla sınırlı olduğu için milplus almayacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

platinum almak için limitimi 10 bin yapın dedim, olumsuz sonuçlanmış düz olan milplusun avantajı 2 katla sınırlı olduğu için milplus almayacağım...

Parafly cikmadi bana ki ciksada her kampanyaya dahil olmuyor milplus ile idare edicem ben hocam

hocam bende parafly a başvuru yapacağım umarım verirler,milplus platinum olmazsa vakıfın avantajı olmuyor,düz milplus 2 ile çarpıyor...
  • Kat sayi olarak.en iyisi parafly ondaki skntida her puan kampanyasina dahil olmamasi hocam o kotu yani

hocam evet worldün kampanyaları daha çok ama milplus platinum alamayacağım için tek yol parafly kalıyor onuda verirlerse tabi:))))))
  • Beyler dikkatsizligim yuzunden bookin.com uzerinden 'iade yapilamaz' secimli otele rezervasyon yapmisim. Para lak diye cekilmis. Booking ve otel ile iletisime gectim cevap vermediler. Bu nasil sacmalik yahu. 4 ay sonrays New York icin yapmistim. 4 koca ay var. Cidden para iadesi olmaz mı? Bankami arayip islemi benim yapmadigimi mi soyleyeyim?

Aynen bende beklemedeyim 9900 yaptılar :)) itiraz ettim vermezlerse komple kapatacağım
  • compiler23 kullanıcısına yanıt
    hocam benim 2 bin tl idi 1 kuruş artırmadılar, sebebini sordum olumsuz istihbarat dediler hocam sizin limiti 9900 de bırakırlarsa şikayet vara yazın bu şekilde çözerler...
    Attım beklemedeyim . Hayır komedi şu başka banka limitimi düşürdüm bunun için 10000 talep ettim dalga geçer gibi 9900 de bırakmışlar. Halbuki daha limit var :)
  • compiler23 kullanıcısına yanıt
    hocam bence platinum alınmaması için bankanın bilerek yapmış olduğu uygulama gibi, 9900 de bırakırsa milplus, 10 bin yaparsa platinum, yani banka sanki streteji uygulamış, kat sayıdan daha az değerli yararlanın diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 10 Mart 2015; 1:25:53 >
    Doğru dediğiniz doğrudur çünkü aktif bir şekilde kullanıp ödüyorum. Kendileri bilir... Adios da var premium yapar geçerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

parafly kartımı kapatırdıktan sonra "MİLPLUS PLATİNUM" a baş vurdum bakalım inşallah memnun kalırım

Parafly daha iyi değilmi. Alabilsem tam tersini yapacağım bende.

sık uçan birisi için vakıf kartın yanınıda parafly ın lafı bile edilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

yaklaşık 36 gün sonra kartım kuryeye verilmiş

geçen hafta bankaya uğredım. 1 ay dan fazla süre geçtiğini söyledim. 1 ay önce kart basıma verilmiş ancak ne oldu ise iptal olmuş 4 mart ta aynı kart numarası ile tekrar basıma verilmiş. Ancak iptal ile ilgili bir açıklama yapılmamış.

benim tahminim milplus başvurularını almaya başladıktan sonra platin kart limitini 10000 liraya çektiler (platin kart vermemek için.), veya tam tersi milplus başvurularından önce platin limitini 10000 yaptılar, limit sanırım 8000 di, ve sistem otomatik olarak milplus kart algıladı bunlarda eski müşterilerin yoğun şikayet ine maruz kalmamak için kartları platin e çevirdiler.

umarım 2. tahminim doğrudur. henüz kartım gelmedi. 3 ad kartla (kart ücreti ödemeden) X3 ile 10 larca bilet alırken x2 ile 1 ad karta düşer isek ........

• bende vakıf platinium da var parafly platinium da var. her ikisinin artısı da var. vakıfta sürekli borçlu olacaksın ve tüm kampanyalar hem birleşiyor hemde vakıf daha çok kampanya yapıyor. Ama parafly ın artısı puanların silinmemesi ve paraf günüm ekstra paraf para olarak kuruş kuruş birikmesi ve kat sayının yüksekliği.
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    ewet kartım ı şimdi teslim aldım. 1. tahminim doğru çıktı kart milplus geldi. vakıfta kart limitimi 2 bin artırmak için diğer bankalardan 80-100 bin limit düşürmem gerekecek ki asla yapmam.

nasıl bir çözüm yoluna gideceğiz bilemiyorum ????
  • bi alex (parafly) değil ...
  • bu 10 bin limit mantığı ne onu anlamakta mümkün değil, arkadaş ben platinum almak istiyorsam 119 tl kart ücretini ödeyeceğimi söylüyorsam neden zorlarsın,limiti 10 bin yap dersin 1 kuruş artırmaz, platinum yap 119 tl ödeyeceğim dersin platinum vermez,belki 10 bin limiti olan 300 harcar, 3 bin limiti olan 2 bin harcar yani yüksek limit demek bankaya çok kazandıran demek mi oluyor,düz milplus kartta almayacağım vakıfbanka kocaman
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.