Şimdi Ara

VAPURDA KIZLA NASIL TANİŞİLİR? VE SONUCU = ( ARTİK KURŞUN DÖKDÜRÜCEM BIKDIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazdığın gibi konuşmuşsan , senin umutsuz vaka olduğunu anlamıştır
  • Bence kız deli vapurdaki tüm erkeklere bakmadığı ne malum herkese bakıyodu sen üstüne alınmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadriceps -- 26 Mayıs 2006; 14:19:29 >
  • yaw sırf hava olsun (yani arkadaşlarının yanında ya çok populer biriyim imajı yaratmak) reddedio seni öle tatmin oluo ok bu kadar basit
  • harbiden ya tanışabilirmiyiz deyipte tanışan birileri varmı? ben hiç ilk defa gördüğüm kızla tanışamadım 1 kere dedim tanışabilirmiyiz direk hayır oldu. ondan bidahada demedim zate
  • 1-kızı bekletmişsin bu olmaz
    2-tanışabilirmiyiz demişssin bu olmaz direk gircen olaya arkadaşlarında dediği gibi
    3-arkadaşlarının yanında hiç ama hiç olmaz
  • sorduğun sorulara cevap verilsede bişey ifade etmeyecek çünkü istatistikler çözüm olmuyor kıslara.. en iyisi hiç düşünme sen yapman gerekeni yapmışın hiç yapmasaydın düşünüp duracaktın.. şimdi için rahat olmalı sonuçta ya olucaktı ya olmayacaktı.. olmamış nedenleri düşünüp durma boşwer gitsin..
  • yalnız çok akıcı anlatmışsın
  • "pardon sizi bi yerden tanıyorum galiba"

kızın gonlu varsa yukarıdaki gibi kli$e bi cumleyle de olayı bitirebilirsiniz, kompleks cumleler kurmaya gerek yok
  • Kesin arkadaslarıyla idaaya girmistir bakacam cocuga gelecek tanısmak isteyecek diye genelde bunlara calısır kız milletinin kafası bos ver ciddiye almaya degmez
    keske sende laf soksaydın kıza..
  • YAW ARKADAŞLAR NEYSE TOPİC ALMİŞ BAŞİNİ GİDOR DAHA NELER WAR NELER BURAYA YAZSAM TOPİCLER YETMEZ :)

BU ARADA KIZ'DAN HAYIR CEVABINI ALDIK'DAN SONRA OTOBUSLE GELİOS AMCAM YANIMDA ONUNDA AKLİ FİKRİ GARI GIZ ADAM SANKİ ARABA'DA GİDİOR

OTOBUSDE ÇİKARDİ AYAKKABILIARI KARŞİ KOLTUĞA KOYDU OOHHHHH BABASININ TARLASI 10 DK FELAN SÜRDÜ BÖLE AMCA DİOM BİRİ BİŞEY DİCEK BİRAK NE DİECEKLER DEDİ...

LAFİMİ BİTİRMEYE KALMADAN ÖNDEKİ HERİF BEYFENDİ AYAKKABILARINIZI GİYERMSN RAHATSİZ OLUYORM

ARKADAŞLAR DİORM SİZE BENİM NORMAL Bİ YAŞANTİM OLMAZ NEREDE DENGESİZLER WAR BANA DENK GELİOR

:NOT: AMCAM'DIR YANLIŞ ALAŞİLMASN YAŞLİ AMCA FELAN DEGİL

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 27 Mayıs 2006; 14:36:00 >
  • Sizde akıl olsa sokakta size gülümseyen hatunun birine damlayıp "Tanışabilir miyiz?" diye sormazdınız.
    Etraf kötü. Ne malum organ mafyası olmadığına...
  • quote:

Orjinalden alıntı: showalye1

YANAŞDİM YANINA ''PARDON KUSURA BAKMAYN BİLİORM BİRAZ DAMDAN DÜŞER GİBİ OLUCAK AMA KEŞKE BAŞKA ŞARTLARDA OLSAYDİ DEDİM TANİŞA BİLİRMYZ DEDİM SURATIMA BİLE BAKMADN HAYIR DEDİ..Yanliş anLadinz Galiba AMA Yanliş Bişey Sölediysem ÖZÜRDİLERİM DEDİM.BEN HALA ŞOK DAYM TABİ NASIL OLUR DİORM KENDİ BANA BAKİOR GEL KONUŞ DİOR GÖZLERİYLE RESMEN..
    HALA YÜRÜORM ARKADAŞLARİDA YANINDA EN SONUNDA DEDİM BEN GİDİORM BAK.. Bİ ŞEY DEMEDİ ÇEKDİM GERİ DÖNDM KÜFÜR EDE EDE EWE geldm ...

arkadşlar şimdi BENİM SUÇUM NE?
    MADEM İSTEMİORSN NEDEN BANA UMUT VERİORSN NEDEN NEDEN NEDEN_?

KAFAMİ KURCALAYN BİŞEY DAHA WAR..

1: YA ARKADAŞLARİ WARDİE KABUL ETMEDİ

2:YA'DA O LAVUKLAR BENDEN ÖNCE DAWRANİP KIZLA KONUŞDULAR?

3: ACABA BENDE Bİ BÜYÜ FELANMİ WAR NEDEN BEN HEP BÖLE OLUYOR BU 2'Cİ OLDU

Şimdi beni aydinlatirsaniz sewinirim..
    Bu arada YAŞ 20 BENİM kızında 19 felandi GALİBA KISA SARI SAÇLİ BAL RENGİ GÖZLERİ WARDİ HALA AKLİMDA YA..

Ben 3ü arasından 1. şık diyorum. Birazda belkide tanışma anındaki ilk sözler veya en ufak kendine güvensizlik sebep olmuş olabilir. Çünkü kendine güvensizlik (ses tonundan bile oldukça fazla belli olur) olayı bitirir. 1. şıkta ise, üyle oküs oküs bakarlar sonra tanışma anında çekinirler, özellikle arkadaşları varsa onlardan iyice çekinip reddederler. Bitakımları ise gelsin tanışsın sonra bozup gönderelim diye bakarlar. Bikere metrodayım, 2 tane kız bakıp bakıp duyolar bide gülüşüyorlar, ama bu son bahsettiğim gibi bişi yaptıkları her hallerinden belliydi, bende kıllığına bakıp pis pis gülmeye başladım sonrada sallamadım istedikleri olmadı çok bozuldular garipler. Açıkçası çokta sallayacağım tiplerde değillerdi. Gelsin onlar tanışsın kardeşim erkeklerin asli görevimi sanki, hiç olmayacak veya başımıza gelmedik şeyde değil. Rahat olun erkek milleti, bırakında onlar gelsin!!! ;) Zaten biraz büyüyün, yaş geçsin evlilik yaşları gelsin 25-30 onlar fıldır fıldır olmaya başlıcaklar. Sonrada siz kaçacaksınız. Çok güleceksiniz o hallerine;)

• allah akıl fikir versin
    o her vapura binişinde birine bakıodr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 26 Mayıs 2006; 21:46:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mika_hakinen

quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

sen tanışabilir miyiz die gitmicektin, uygun bi dille neden baktığını soracaktın, tanışabilri miyiz diince hmn havalanmış

Niye bakıyon sen deminden beri bakiyon hıı söyle şimdi insan rahatıyla oturamıyacakmı nedir ya 1 saattir bakıyorsun falan deseydi süper olurdu.. Ben bir ara böyle bir şey yaptım kız mosmor oldu..

harbi ha süper olur öyle ya :D

• beyler taktik şu kızın yanında bi kaç dadik espiri yapcaksınız kız gülerse sizden hoşlanmıştır gülmesse yavaş yavaş tüyün
    not:çok iğrenç espiri yapmayın kız hoşlanyosa o da elden gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: tumer_

yazdığın gibi konuşmuşsan , senin umutsuz vaka olduğunu anlamıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: showalye1
    YANAŞDİM YANINA ''PARDON KUSURA BAKMAYN BİLİORM BİRAZ DAMDAN DÜŞER GİBİ OLUCAK AMA KEŞKE BAŞKA ŞARTLARDA OLSAYDİ DEDİM TANİŞA BİLİRMYZ DEDİM SURATIMA BİLE BAKMADN HAYIR DEDİ..Yanliş anLadinz Galiba AMA Yanliş Bişey Sölediysem ÖZÜRDİLERİM DEDİM.BEN HALA ŞOK DAYM TABİ NASIL OLUR DİORM KENDİ BANA BAKİOR GEL KONUŞ DİOR GÖZLERİYLE RESMEN..
    HALA YÜRÜORM ARKADAŞLARİDA YANINDA EN SONUNDA DEDİM BEN GİDİORM BAK.. Bİ ŞEY DEMEDİ ÇEKDİM GERİ DÖNDM KÜFÜR EDE EDE EWE geldm ...

geçmiş olsun tipik bir kız vakası, sadece canı sıkılmış, üzgünüm gerçekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Böyle kızlar maalesef çok fazla.. Egolarını tatmin etmek için böyle yollara başvuruyorlar.. Boşver böylesinden zaten hayır gelmez..

evet bende bu arkadaşımıza katılıyorum ben bayankuaförüyüm onların tüm güzellikelirini çirkinliklerini herşeylerini biliyorum artık ben bi tecrübe sahibiyim diyebilirim çünki ben bu mesleği 10 senedir yapıyorum ve haklarında kadar çok şey biliyorum ki sen bana dünya güzelinide getirsen ben sana bi bakışta bütün iğrençliklerini söliyim inan bana kadınlar böle şeyleri egolarını tatmin etmek için yapıyolar aynı zamandada yanında arkadaşlarıda olduğunu sölemiştin bunuda arkadaşlarına baz şeyleri yani çekicilği ile erkeklere herşeyi yaptırabileceini göstermeye çalışmış sanıyorum arkadaşlarıyla bi iddaya tutşmuş ve iddayı kazanmşta olabilir hojam sen sen ol ağır ol kızlar senin peşinden koşsunlar SANA YAŞADIĞIM Bİ OLAYI ANLATİM BEN İZMİRDE ÇALIŞIYORUM İZMİR GÜZELYALI VALİNİN KARISI BANA Bİ TEKLİFTE BULUNDU YIL 2002 BENİMLE 1 AY BERABER OL SANA PALİO ARABA ALCAM DEMİŞTİ HEMDE SIFIR VE BEN KORKUMDAN KABUL EDEMEMİŞTİM KENDİSİDE ALMANYADA ÖZEL YAPIM Bİ MERCEDES KULLANIYODU daha böle niceleri MESELA DOĞUŞU MEŞHUR EDENİ TANIYANINIZ VARMI BEN DOĞUŞUN ESKİ HALİNİ BİLENİM DOĞUŞ ESKİDEN İZMİR ALSANCAĞIN CAMİ SOKAĞINDADAYDI ANTİKACILARIN DÜKKANINDA YATIP KALKARDI ATV GENEL MÜDÜRÜ (TABİ HALA DURUYOMU ORASINI BİLEMİCEM) MUSTAFA DİNÇER HATTA OĞLU EMRAH DİNÇER ŞARKICIYDI Bİ ARALAR BOL BOL KRALDA ÇIKIYODU HERNEYSE KONUYU FAZLA UZATMİCAM MUSTAFA DİNÇER KIZI GÜLŞAH DİNÇERLE DOĞUŞU EVLENDİRDİ SONRA ONA Bİ KASET YAPTILAR SONRA NE OLDU GÜLŞAH DİNÇERDEN AYRILDI VE O AİLEYE POSTA KOYDU daha böle benim yaşadığım çok olay var yaw anlatmaya kalksam siz okumaktan sıkılırsınız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.