Şimdi Ara

VAPURDA KIZLA NASIL TANİŞİLİR? VE SONUCU = ( ARTİK KURŞUN DÖKDÜRÜCEM BIKDIM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: byxizmir

...hojam sen sen ol ağır ol kızlar senin peşinden koşsunlar...

ÇIKARILMASI GEREKEN ESAS DERS BUDUR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 27 Mayıs 2006; 4:35:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GreeNEyEs_

quote:

kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

quote:

Orjinalden alıntı: _GreeNEyEs_

quote:

kesinlikle

Öle ekmek çıkmaz kovalamak lazım....

• kurşun döktür kurşun
  • Okudum da iyi ki arkadaşları ile birlikteyken gitmemişsin

Yoksa kaçasak yer arardın vapurda, zaman geçmezdi vallahi.

Çok kötü bir durum. İnşallah bu olaylar (2.defa oldu demişsin) seni utangaçlığa sürüklemez.
  • ben bi örnek veriyim mesela geçenlerde duman konseri vardı biz iki arkadaş gittik
    ama biz zaten kesin bi hatun düşürürüz diye gidiyoruz bütün konserlere
    geziyoruz dolaşıyoruz potansiyel olanları beğenip seçiyoruz

geçen duman konserinde hemen anlatiyim tanışma muhabbetini

konser çıkışıydı
    iki tane kız gördük yanlızdılar
    dedik şunlara gidip konuşalım
    yanımzda dijital foto makinesi vardı ama konser boyunca sürekli foto çektiğimiz için hem şarjı bitmişti hemde
    hafızası dolmuştu ama biz yinede kızların yanına gidip kendi aramızda muhabbet ettikten sonra
    fotoğraf makinesini kızlara verdik
    -bi fotoğrafımızı çekermisiniz
    +aaa bak ne güzel bizimdew hiç fotoğrafımız yok
    -e biz size göndeririz e-mailinizi verin siz bize biz size atarız hatta
    bi iki tanede fotoğrafınızı çekelim sizinde fotonuz olsun
    falan derken muhabbet gelişti ve bara gittik o gece sabahladık
    ve şu anda takılıyoruz hala daha kızlarla size bi örnek

özel durumlar için muhabbete girme teknikleri öğretilir pm atın yeterli

• sen her bakana gıdıp tanısalım mı dıyorsun? hafıf buldum senı bu konuda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eleny

sen her bakana gıdıp tanısalım mı dıyorsun? hafıf buldum senı bu konuda..

ARKADAŞİM HER BAKAN'A DEGİL YAZDIGIM ŞEYLERİ OKURSAN BAKMADAN BAKMAYA FARK WAR...

30 DK(YARIM SAAT) Bİ İNSANA SÜREKLİ BAKAN İNSAN SENCE NE DÜŞÜNE BİLİR?
  • kız amcanı görünce seni reddetmiş olmasın vapurda da çıkardıysa ayakkabıları
  • bende cok yasadım bu durumu bence 2 yanıtı var bunun

1. yanlıs yer yanlıs zaman
    2. kız kendı egolarını tatmın edıyor. yanı soyle. hmm bu cocugu etkılıyebılıyorum,hmm bak bunuda etkıledım. vaybe ortalıgın a.q. artık mantıgı var bıde
  • ssen her kıza bakınca onla çıkıo musun?
    Gerçi erkek milleti baktığı her kızla çıkar yani seçici değildir ,yani yüzde 99.9 , seçici olanlar ise gaylik le suçlanıyor...

Eğer kız abaza arkadaşlarınızca çok güzelse ve siz o mavi gözlü sarışın kızı sevmiyorum diye bırakırsanız , alemde adınız gay e çıkıyor aksini ispatlama durumunda kalıyorsunuz
  • walla bende yukarda arkadasin düsündügü gibi dşünüyorum.

1.si şu olabilir. arkadaslariyla iddaaya girebilir. cocuk teklif edecek vs vs diye. (burda dikkatini ceken bişey varmiydi yanı kız arkadaslarida sana bakiyormuydu)

2.si : kız kendi egolarini tatmin ediyordur. arkadaslarinin yanında teklif geliyor diye havalanir vs vs

3.sü: kız senden gercekten hoşlandiysa zaten sana pas vermiş demektir. eger 3 kez senın yanına geldiyse ve sende kendi rahatina orda oyle oturup beklediysen kız sinir olmustur. demiştir ki bundan bi halt olmaz (yanliş anlama ben demiyorum kız diyor)

buna ragmen sende dişarda onu bekleyip teklif ettiysen bu kezde kızın inadi tutmus olabilir?

bence kabul etmesi ortamla ilgisi yoktu. yanliş bişey vardi ama ne??*?

birde dostum bu konusma kızla aranda gecerken beraber yürüyormuydunuz? durumunuz tam olarak neydi? arkadaslari sana bakiyormuydu?

birde kardes belkide egolarini tatmin etmesi dogru olabilir cunku sende soyledin arkadaki denyolara kızın baktigini sanmişlar? ya gercekten baktiysa??

sen salla bu kızı ama dostum kız eger ogrenciyse ben olsam (eger kız icin degecekse) o vapurun onunde beklerim.

• iyice okuyunca bence teklifinde yamukluk var

quote:

YANAŞDİM YANINA ''PARDON KUSURA BAKMAYN BİLİORM BİRAZ DAMDAN DÜŞER GİBİ OLUCAK AMA KEŞKE BAŞKA ŞARTLARDA OLSAYDİ DEDİM TANİŞA BİLİRMYZ DEDİM SURATIMA BİLE BAKMADN HAYIR DEDİ..Yanliş anLadinz Galiba AMA Yanliş Bişey Sölediysem ÖZÜRDİLERİM DEDİM.BEN HALA ŞOK DAYM TABİ NASIL OLUR DİORM KENDİ BANA BAKİOR GEL KONUŞ DİOR GÖZLERİYLE RESMEN..
    HALA YÜRÜORM ARKADAŞLARİDA YANINDA EN SONUNDA DEDİM BEN GİDİORM BAK.. Bİ ŞEY DEMEDİ ÇEKDİM GERİ DÖNDM KÜFÜR EDE EDE EWE geldm ...

tanisabilirmiyiz demiycektin işte sorun orda zaten.

• kardeş yazdıklarını iyice okudum ve çıkardığım sonuç şu.
    bence kız arkadaşlarının yanında sana hayır demiş. şu ana kadar arkadaşlarının yanından kız kaldıran bi kimseye hiç rastlamadım bu işlerde yıllar geçirmeme rağmen.
    eğer vapurda üşengeçlik yapıp kız sana aralardan baktığında kalkıp yanına gitseydin kızın bi bahaneyle arkadaşlarından ayrıldığını görürdün bi süreliğine.
    aynı durum benimde başıma gelmişti vapurda diildi ama bizde bikaç kişiydik onlarda.
    sonra ben kız bana bakarken ayağa kalkıp oturduğumuz yerden dışarı çıktım.
    tabi telefonumu kulağıma götürerek.
    çıkarkende hala kız bana bakıyodu ve kıza göz kırpıp güldüm.
    kapının önünde biraz sora bide baktım kızzz.
    yani ben telefon için dışarı çıktım. kız gelmeseydi bile bi sorun yaşamıcaktım.
    ha kız gelince gerisi kolay oldu zate.
    bişey daha asla bi kıza tanışabilirmiyiz deme.
    cevabı kesin olarak hayır olur.
    zaten tanışıyosunuz bayadır bakışarak ne biliyim birbirini tanıyan iki insanın ettiği cümlelerle başla.
    sanki 5 senedir tanışıyomuşsunuz izlenimi vermek hem kızı rahatlatır hem seni.
    bidahakine dene başarıyı görüceksin.
    başarılar bu yollarda.
    ullen bak üniversite yılları geldi aklıma.

• ulem delinin teki kuyuya bi tas atmis biz de cikarmaya calisiyoz anasini satiyim...zaten su dunyada anlamasi en zor kisiliklerdir bu kiz milleti...sen kovalarsin kacarlar...sen kacarsin kovalarlar...hayatimda ne zaman artik kiz istemiyorum desem, en gec bir hafta icinde karsima yeni biri cikmistir...
  • ne diyim tek kelimeyle geçmiş olsun
  • Sonunda mutlu son var sandım maalesef hüsran varmış neyse bunların hepsi biraz olsun tecrübe yapıyor insanda ,yine d helal olsun üzerine düşeni yapmışsın
  • Bu kızların hepsi böylee allahım önce bakarlar sonra cesaretını toplarsın zarzor konusursun ... HAYIRR... der sonrada kendini bişey zannederler. Madem tanışmak istemiyon ne bakıyon ozamannn....
  • Yahu hepsi böyle hocam bu kızların.tanıştıktan sonrada birbirimizi tanıyalım dersiniz,tanırsınız herşey çok iidir sonra gider hazır değilim der.yahu neye hazır değilsin yarabbim ya.en son yaşadığım olay bu.bir gün önce elele gezdiğim kız ertesi gün hazır değilim dedi yav.

Bir üstadında dediği üzere " kadınlar bir ne istediğini bilmezler iki ayakta iseyemezler"
  • seni o kadar sinirlendirdikten sonra kızgın bi şekilde kızın yanına gidip ''ALDIRICAKSIN LAN O ÇOCUĞU!!'' die bağırcaktın bak bakalım bidaa bakabiliyomu birine!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.