Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR - LOGITECH WEBCAM FIRSATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim için webcam ararken denk geldim. Bir kaç siteye baktığımda en uygun vatanda satılıyordu. Kendime 1 adet aldım. Siz de almak isterseniz bakabilirsiniz.

LOGITECH C270 HD WEBCAM - 307 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH C270 HD WEBCAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-hd-webcam-c270.html

LOGITECH C310 HD WEBCAM - 341 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    LOGITECH C310 HD WEBCAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-hd-webcam-c310.html

• Fiyatlar uygun. Ben letgodan bakiyordum ikinci el c270 275-400 lira arasinda satiyorlar.

Uzaktan egitim muhabbetine herkes gecirmeye calisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archmeister -- 9 Eylül 2020; 17:28:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde taaaa milattan kalma webcamimi letgoya koymuştum. Ne araya oldu ne soran. Bir daha koydum yakın zamanda. Millet kıtlıktan çıkmış gibi saldırdı şu eğitim şeysine. Yani talep çok. Uyguna zor bulursunuz. Bulursanız şayet eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olmasın da al sata iyi gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 9 Eylül 2020; 17:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dediğiniz gibi herkes tutturabildiğine satmaya çalışıyordu. bende fiyatı uygun görünce ikinci el almaktan vazgeçtim, sıfır aldım.
    ben aldıktan hemen sonra konuyu açtım ama ikinci linkteki webcam bitmiş.

logitech in diğer ürünleride fena fiyatlı değildi. bütçesi yetenler onlara da bakabilir.
  • Uzaktan eğitim için ben de webcam alacaktım ama telefonun kamerasını webcam yapmayı öğrenince vazgeçtim. Merak edenler droidcam programını kullanabilir. Hem çok kolay, hem de telefon kameraları artık çok kaliteli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında Amazon üzerinden vergisiyle 65$'a aldığım Logitech c920 kameram şu anda 1500-2000 TL civarına satılıyor, inanılır gibi değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VATAN BİLGİSAYAR - LOGITECH WEBCAM FIRSATLARI

20₺

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyehbe N kullanıcısına yanıt
    Ben hiç kullanmamıştım, birine hediye ettim. Şimdi lazım oldu :) Fakat bence değmez, öyle aman aman bir iyiliğini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 9 Eylül 2020; 18:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Uzaktan eğitim için ben de webcam alacaktım ama telefonun kamerasını webcam yapmayı öğrenince vazgeçtim. Merak edenler droidcam programını kullanabilir. Hem çok kolay, hem de telefon kameraları artık çok kaliteli.
    bende telefonu kullaniyorum hovcam iriun diye bi programla. ama harici mikrofon da kullanmak zorunda kalıyorum sesi almadığı için. sizde ses olayı nasıl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bende telefonu kullaniyorum hovcam iriun diye bi programla. ama harici mikrofon da kullanmak zorunda kalıyorum sesi almadığı için. sizde ses olayı nasıl hocam

Alıntıları Göster
    Telefondan sadece görüntü aktarıyorum. Ses için mikrofonlu kulaklık kullanıyorum bilgisayara bağlı. Droidcam telefondan hem görüntü hem ses aktarabiliyor ama ses derinden gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 9 Eylül 2020; 22:3:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyehbe

Zamanında Amazon üzerinden vergisiyle 65$'a aldığım Logitech c920 kameram şu anda 1500-2000 TL civarına satılıyor, inanılır gibi değil.
    Ülke ekonomide çağ atladı !!!! FArketmişiniz işte bu yüzden böyle herkes hissetti ama farkında değil alıştılar sanırım
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    15 sene önce kullanıyordum bunu. Ama hala iş yapar

• sadece mağazalarda galiba, sepete ekle yok.
  • betim B kullanıcısına yanıt
    evet maalesef bitmiş internet mağazasında.
  • Vatan fiyatlarına göre fırsat yok aksine bindirim var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.