Şimdi Ara

Vatandan 2000tl Kasa Topladım Yorumlar mısınız? EDIT: KASA GELLDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlısı olsun.
  • Teşekkürler hocam sistemi kurayim da bi @McScriptS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: booozy

Teşekkürler hocam sistemi kurayim da bi @McScriptS

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
  • Teşekkürler hocam @McScriptS

• Hocam oyun performansı nasıl? Birde keske vatandan değil de başka siteden toplasaydın hem kazık fiyat verirler hemde bu forumdaki üyeler kadar bilgili olacaklarını sanmıyorum bilgili olsalar sana oyun için i3 önermezlerdi amd dururken

• quote:

Orijinalden alıntı: enesusta41

Hocam oyun performansı nasıl? Birde keske vatandan değil de başka siteden toplasaydın hem kazık fiyat verirler hemde bu forumdaki üyeler kadar bilgili olacaklarını sanmıyorum bilgili olsalar sana oyun için i3 önermezlerdi amd dururken

Hocam bende fx kullanıyorum ama bu saatten sonra alınmaz yakında zen ler çıkacak onları beklemek lazım ,yada bekleyemiyorsa en az i5 alınabilir

• AnNka-tr kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartı takacaksan işlemci çok iyi olmasına gerek yok takmayacaksan apu topla zaten de ayrıca arkadaş performans testi atcam demiş daha atmadı heralde daha oyunlari kuramadı belliyiz merak ettim vatan dan toplanan pcyi

• Şuan metro last Light oynuyorum hocam. Son ayarlarda su gibi akıyor Sistem yeterli bana göre hocam hem kartla birazda pesin olunca sitelerle ugraşamazdim bide netten alışveriş korkum var kafam agrimasin 5 fazla olsun diyenlerdenim ben @enesusta41

• quote:

Hocam ekran kartı takacaksan işlemci çok iyi olmasına gerek yok takmayacaksan apu topla zaten de ayrıca arkadaş performans testi atcam demiş daha atmadı heralde daha oyunlari kuramadı belliyiz merak ettim vatan dan toplanan pcyi

Hocam bende bu sistemi 2 sene önce vatandan topladım ve çok memnunum ama ben siteden toplayıp onlara verdim sadece ,kurulum onlardan yani Parça seçimi benden.

• quote:

Şuan metro last Light oynuyorum hocam. Son ayarlarda su gibi akıyor Sistem yeterli bana göre hocam hem kartla birazda pesin olunca sitelerle ugraşamazdim bide netten alışveriş korkum var kafam agrimasin 5 fazla olsun diyenlerdenim ben @enesusta41

Hocam fifa 17,gta5 gibi oyunları kaç fps ile veya hangi ayarlarda oynayabiliyorsun?Bu toplama pc ile max özelliklerde oynama şansın var mı?Bende bir pc toplamak istiyorum 2000 tl civarında,ileride bu sistemi de yükseltme şansın var mı?Anakart vs buna uyumlu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: marky02

quote:

Şuan metro last Light oynuyorum hocam. Son ayarlarda su gibi akıyor Sistem yeterli bana göre hocam hem kartla birazda pesin olunca sitelerle ugraşamazdim bide netten alışveriş korkum var kafam agrimasin 5 fazla olsun diyenlerdenim ben @enesusta41

Hocam fifa 17,gta5 gibi oyunları kaç fps ile veya hangi ayarlarda oynayabiliyorsun?Bu toplama pc ile max özelliklerde oynama şansın var mı?Bende bir pc toplamak istiyorum 2000 tl civarında,ileride bu sistemi de yükseltme şansın var mı?Anakart vs buna uyumlu mu acaba?

Dostum acelen yoksa bir kaç aya zen işlemciler gelecek 2000tl ye sırf kasa uygun toplayabilirsin tabi fiyatlar belli değil.Yada en olmadı i5 işlemci alırsın

• quote:

Öncelikle değerli yorumun için teşekkür ederim hocam. Amd ile nvidia ekran kartı tam performans alamaz diye söylendi oyüzden intel işlemci seçmistim. Aslında amd fx x6 6300 vardı aklımda birde ekstra fan takamam o yüzden intel daha az ısınıyor kendi fanı yeterli düzeyde diye seçtim hocam. Umarım böyle daha doğru karar olur.

Ekran kartı yorumunuza ise; r7 370 ile gtx 950 oyun video karşılaştırmalarında inceledim oyüzden gtx seçtim. Bide asusun strix gaming gtx 950 si bu hocam.

fx 6300 o ekran kartına darboğaz yapmazdıki 960 yada 970 olsa neyse bi nebze yapardı ama 950 ye yapmaz çünkü bende aynı işlemciyi 750 ti ile kullanıyorum ve kart yüzde 99 da çalışıyor...Ben senin yerinde olsam 1050 nin çıkmasını beklerdim ama genede 950 de iyi kart ben 1050 çıkınca 750 ti ye veda edip 1050 alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 9 Ekim 2016; 1:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnNka-tr

quote:

Hocam oyun performansı nasıl? Birde keske vatandan değil de başka siteden toplasaydın hem kazık fiyat verirler hemde bu forumdaki üyeler kadar bilgili olacaklarını sanmıyorum bilgili olsalar sana oyun için i3 önermezlerdi amd dururken

Hocam bende fx kullanıyorum ama bu saatten sonra alınmaz yakında zen ler çıkacak onları beklemek lazım ,yada bekleyemiyorsa en az i5 alınabilir

Öncelikle cevabınız için teşekkürler hocam .İş içinde gerektiğinden dolayı çok ertelemek istemiyorum.Peki Intel Skylake i5 6600 3.3 ghz'lık bir işlemci aynı parçalarla uyumlu bir şekilde çalışır mı?Gerçi i3 le arasında yaklaşık 400 tl gibi bir fiyat farkı da var :)

Ayrıca bu anakart,ileride ram ve ekran kartını yükseltmek için uygun mudur acaba?Çok bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın.

Tekrardan cevaplarınız için teşekkürler.

• Arkadaşlar bilgisayarın performansından şimdilik çok memnunum. Asus strix gtx950 overclock programı var onun sayesinde oc modda çalıştırabilirsiniz.

Oyunları 720p de çalıştırıyorum ekranım buna yetiyor
    -Metro last Light da full herşey sonda fxaa msaa hepsi sonda aklınıza gelecek herşeyi açtım 30fps aldım. Ama o kadar gerek yok ikisinden biriini biraz kısarak 40 50 fps rahat alınıyor.

-Pes16 full de fps sorunu olmuyor çok yüksek fps ler alıyorsunuz.

-Cs Global Offensive de full ayarlarda 250fps civarinda geziyorm

- Gta 5 iniyor akşam yüklemiş olurum

Fotograflarla destekeyebiirim video çekmeyi beceremem youtuberlar gibi

Not: Arkadaşlar kısaca böyle bir sistem ile orta seviye ve üst oyunları en yüksek ayarlarda 720p de. Ultra üst düzey oyunları (gta5 vs) high ayarlarda rahatlıkla oyanaybilirsiniz.
    Bütçem fazla yok ama her oyunu da kaliteli görüntü alarak oynayım diyorsanız tam size göre sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booozy -- 9 Ekim 2016; 11:09:28 >

• Gayet güzel sistem fakat 2000 tl ye 960 2gb koyabilirdiniz aynı özelliklerde.

• Hocam bu bütçe bile 150 200 daha ekleyerek zorlayarak toplayabildim 5tl daha çıkmayacak duruma gelmiştim 960 o yüzden imkansiz gibk oldu

Strix 950 nin de kendi programı var çok işe yarıyor. Fan hızını kendiniz seçebiliyorsunuz oc moduna alabiliyorsunuz. Oc yaparak 960 i geciyor striz gtx 950 @cekolik1234

• Hayırlı olsun artık benimde alma zamanım geldi bende 950 -960 arasımda gidip kalıyordum neyseki 30 tl fark var 960 2g alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: marky02

quote:

Orijinalden alıntı: AnNka-tr

quote:

Öncelikle cevabınız için teşekkürler hocam .İş içinde gerektiğinden dolayı çok ertelemek istemiyorum.Peki Intel Skylake i5 6600 3.3 ghz'lık bir işlemci aynı parçalarla uyumlu bir şekilde çalışır mı?Gerçi i3 le arasında yaklaşık 400 tl gibi bir fiyat farkı da var :)

Ayrıca bu anakart,ileride ram ve ekran kartını yükseltmek için uygun mudur acaba?Çok bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın.

Tekrardan cevaplarınız için teşekkürler.

Hocam anakart i5 6600 gtx960 a kadar olan sistemler için ideal üstü için yetersiz gelir. 32 gb a kadar ram desteği sağlıyor ve ddr4 uyumlu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.