Şimdi Ara

Vayne Düşmanları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tristana olabilir son seviyed menzili daha yüksek ve saldırı hızı daha yüksek olabiliyor ayrıca yaklaşınca itersin dokunamadan ölür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pozisyon almayı bilirsen draven kafa tutar.dahada güzeli oyunun hiçbir aşamasında düşmüyor oyundan earlyde de güçlü latede de.Vayne 2 baltalık canı var zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draven 2 q vurursa sıkıntı yok, ölmezse sıkıntı ayrıca reikokuna hakli bahsettiğin marksman

• takımında rengar lb varsa vayneden korkma hiç. ama lanede üstün gelmek istiyosan. üzgünüm late game'de lane üstünlüğü çok zor başta anca cait range ile dürtersin. twitch zehirelri ile dürtersin. ama late

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Talon al adc yapılırmı deme al

Kenks Talon'um var ayıpsın.Yalnız tank olarak oynuyorum ben onu.

Tank talon, bak aradığım mizah bu
  • Bence senin dusncendeki hata lol un bir takım oyunu olduğunu unutmaktan kaynaklanıyor.
    Sen değil yanındaki destek oyuncusu vayne e göre karakter almalı
    İyi bir bilitz alistar tresh lux karşıda vayne filan bırakmaz parçalarsin adamı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

Orijinalden alıntı: Ebovenn

Talon al adc yapılırmı deme al

Kenks Talon'um var ayıpsın.Yalnız tank olarak oynuyorum ben onu.

Tank talon, bak aradığım mizah bu

benim aradığım mizah pantalon du

• Draven-Corki koridor aşamasında iyidir. Ani hasar olarak düşünürsen. Bu arada botta dengeleri adclerden ziyade supportlar değiştirir. Karşıda Vayne varsa adc oynuyorsan kendinde yanındaki supportun da agresif şampiyon alması yeterli olur. Bir de erken üstünlük kurduğun zaman zonelamaya çalış. Karşı bot ikilisini kule altına hapsetmek her zaman en doğru olan değildir. Sen o zone u yaptıktan sonra ya mide gitmek durumunda kalacak ya da kendi ormancısına küfür edecektir. Mide gittiğini gördüğün anda koridoru ittir. Alabiliyorsan kuleyi al. Sonra oyunu mide yık. Sahip olduğun üstünlüğü erken oyunda hissettirmeye çalış. Oyun dakika 35-40'tan sonra ister istemez dengeye geliyor zaten. Sahip olduğu kitten dolayı Vayne/ Trist gibi şampiyonlar her zaman daha avantajlı olur.
  • Earlyde ezmek için luci + ccli herhangi bir support. Late için twitch + jinx

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.