Şimdi Ara

VDSL Altyapısı Olduğu Halde VDSL Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TurkNet ve Extranetten altyapı sorgulama yaptığım zaman bazen VDSL portu var bazen de VDSL portu yok diyor sadece ADSL gözüküyor. Benim bildiğim bu port her ayrı bir hatta ait yani kişinin kendi hattına ait. Ben anlamadım bir türlü bu işi. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adsl portu adsl dir
    Vdsl olan hem adsl desteğinde vardır.
    Peş peşe yaptığınız sorgular böyle ise sistemsel dir. Farklı günlerde ise portlarda aktarım yada boşa cıkma durumu mevcuttur. Aynı modül üstünde bile vdsl kart adsl kart oluyor.
    Vdsl istiyorsanız yazlık İnternet bağlayıp adsl bağlamaya gelen arkadaşa rica edip vdsl portu da adsl kullanan ile port değiştirmesini isteyin bir bahsiş atın varsa yaparlar

• Triac3 T kullanıcısına yanıt
    Bende şu an internet var Superonline 16 Mbps ADSL Kampanya adıda Yalın ADSL Fırsat Kampanyası 50 GB AKK şimdi yok tabii 😁 geçen sene Eylül ayı gibi bayadır kopma yaşamıştım gece saatlerinde aradım Turkcell i Türk Telekom personeli gelsin hattı detaylıca incelesin dedim sağolsunlar öğlen geldiler. Acaba söyleseydim yaparlar mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutk830

Bende şu an internet var Superonline 16 Mbps ADSL Kampanya adıda Yalın ADSL Fırsat Kampanyası 50 GB AKK şimdi yok tabii 😁 geçen sene Eylül ayı gibi bayadır kopma yaşamıştım gece saatlerinde aradım Turkcell i Türk Telekom personeli gelsin hattı detaylıca incelesin dedim sağolsunlar öğlen geldiler. Acaba söyleseydim yaparlar mıydı?
    şu yazdığım adımları deneyin: en alttaki listekilere önce email atın, direk gün içinde aranacaksınız, sonra twitterden yusuf beye tweet atın yardım isteyin.
    https://forum.donanimhaber.com/fiber-vdsl-isteyenler-bekleyenler-icin-yapmaniz-gerekenler-burada--142960616

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 18 Nisan 2020; 22:28:24 >

• BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Benim mahallemde 6-7 yıldır VDSL altyapısı var sadece altyapı sorgulamada port yok diye gözüküyor ayrıca Yusuf Beyle görüşmeye çalıştım ama cevap gelmedi.

• Hangi şehirdesin

• Triac3 T kullanıcısına yanıt
    Antalya/Manavgat Merkez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl ve Vdsl2 Nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaslar konuyu hortlakmak gibi olacak ama benim internet altyapimda garip bı durum var.internet altyapimi sorguladigimda sabah saat 9 dan akşam saat 9 a kadar vdsl altyapısı gozukuyor.aksam 9 dan sabah 9 a kadar da adsl altyapısı gozukuyor.bu konu ile alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmusullu -- 6 Ocak 2021; 0:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratmusullu M kullanıcısına yanıt

Merhaba isterseniz özelden yazın yardım edeyim. Ôzelden yazınca mail geliyor bana daha hızlı cevap veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 6 Ocak 2021; 11:28:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.