Şimdi Ara

vegayı beklemek mi? rx480/580 i şimdi almak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilen arkadaşlar yardım ederse müteşekkir olurum.
    Oyun bilgisayarı topluyorum şu an aklımda rx580 var zaten karaborsa ama vegaya mayısta gelecek denmişti henüz gelmedi, vega geldikten sonra rx serisinin fiyatları düşer mi?
    Bir de armor ile gaming in ne farkı var?
    Şimdiden teşekkürler.

• rx ler gelirse alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu aralar çok fazla RX serisine talep olduğu için, geldiğinde de fiyatlarının düşeceğini vega çıktığında da yurt dışında fiyatlarda düşüş olsa bile bizi teyet geçeceğini sanıyorum. Bir şekilde 480 olsun yada 580 olsun, bulursan sıfırda ve olması gereken fiyat aralığına hemen almanı tavsiye ederim. ADM nin yeni kartları geldiği zaman ise, RX fiyatlarından daha yüksek fiyatlarda olacaığını düşünüyorum, yani sizin bütce rx için yeterli ise, üstüne çıkmayacaksanız zaten beklemeyin üst modelleri, hoşçakalın.
  • Merhaba,

VEGA mimarili kartlar temmuz sonu veya sonrası piyasaya çıkacaklar, gelen haberlere göre. Ülkemize gelmesi ise eş zamanlı olmayabilir. Ve hatta bu tarihlerde de değişimler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 7 Haziran 2017; 22:47:31 >
  • vegayı beklersen daha çok beklersin
    580 stoklarda yok bulsanda karaborsa nedeniyle pahalı
    freesync monitörün yoksa 1060 alabilirsin 3gb modelleri arasıra 900tl civarına iniyor
  • ben bekleye bekleye çok zarar etmiştim =)
    dolar 1.8 falandı oldu sana 3.8 =) dolar pahalıyken aldım ama yinede fazla birşey kaybetmedim.
    her beklediğin gün ömründen bir gün daha kısalacak emin ol.
    Allah göstermesin birşey olsa hiç alamazsan sende psikolojik sorunlar bile oluşturabilir.
    ellerindeki rx480-rx580 leri sattırıp stokları bitirmek için bu bitcoin dalgasını yeniden piyasaya çıkartmış olabilirler.

ayrıca vega emin ol ki ucuza çıkmayacak. 1200 tl'ye şimdi alacağın ekran kartı vegadan en fazla yüzde 10 yavaş olur. bu hep böyledir.

alabiliyorsan rx 480 al =) benim tavsiyem bu dur. ultrada bütün oyunlara yetiyor. hiçbir sıkıntısı yok. elektrik tüketimide uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozun_11111 -- 8 Haziran 2017; 0:41:6 >
  • ben olsam beklemem alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1080 p ultra ayarlarda suana a kadar hicbir oyunda sıkıntı yasamadim. Ben asiri memnunum. Gpu asus rx 480 8gb islemcim fx 8350. Kisaca rx480 ya da 580 tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.