Arkadaşlar velkoz alınır mi çok mu low güçsüz hero bilgi verir misiniz tesekkur ederim ?
çok low çar
Güçlü çar
Oyun taşır mi ? Feedlemez değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7
Oyun taşır mi ? Feedlemez değil mi ?
Oyun taşır da kamplanırsa feedlersin
Bi kombosu var tutturamazsan olursun tutturursan 1v5 atarsin
Beyler smdi aldım velkoz u deniyorum
Pingten bsy anlamadım hocam internette sorun var benim
quote:
Orijinalden alıntı: Naval_Architect
Bi kombosu var tutturamazsan olursun tutturursan 1v5 atarsin
feedlemez değil mi ne çar kendi kendine mi oynuyor?
max silver 3
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandez
max silver 3
Alıntıları Göster
Feedlemez de mi ne ya
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandez
max silver 3
Alıntıları Göster
gücünü gördükten sonra sana doğru atılan 3-5 sıçra. 3-5 ulti. tek atma denemeleri. flash + cc denemeleri falan filan derken soğursun.
quote:
Orijinalden alıntı: fairtune
gücünü gördükten sonra sana doğru atılan 3-5 sıçra. 3-5 ulti. tek atma denemeleri. flash + cc denemeleri falan filan derken soğursun.
Alıntıları Göster
Feedlemez değil mi ne demektir? İnsan biraz da olsa suçu kendinde arar ya, daha adam oynamadan championa suç atıyor. Max silver.
quote:
Orijinalden alıntı: Fasmodey
Feedlemez değil mi ne demektir? İnsan biraz da olsa suçu kendinde arar ya, daha adam oynamadan championa suç atıyor. Max silver.
Alıntıları Göster
Velkoz'un taktiklerine bak feedleme garantisi vardır,adamı hoplatamazsan seni hoplatırlar
Güzel ve beleş hero xd
quote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
Güzel ve beleş hero xd
Feedler.
Feedlemez de kastim hemen ölür mu yanı tek e gitme gibi bisey olur mu ? Mid sectim karşımda yasuo vardı adam sürekli gang istedi ynede kesemediler güzel hero ama bilmiyorum
Fiddlestick
Feedlemez, iyi bir arkadaşımızdır. Gözü vardır. Kulağı yoktur. Kolları vardır. Bacağı yoktur. Kendi halinde profesörüm diye geçiniyor işte kerata.
Velkoza ozel oyunda sadece statik cik bak nasil oynaniliyor aga tum ap herolari sadece statik cikinca 10 numara oluyo