Şimdi Ara

Vertifying DMI Pool Data Hatası Acil Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayirli ramazanlar. Arkaraslar Pc ye yeni anakart aldım yani anakartini degistirdim siyah resimdeki sorunla karsilasiyorum. Biraz arastirmama gore yeni HDD takildiginda sorun cikiyormus. Bios pilini cikarip sifirlayinca windowsa giriyorum ama kapatip acinca ekran gelmiyor anca bios pilini cikart tak yapinca resimdeki ekran gelip aciliyor. Yardim lutfen :(
    Vertifying DMI Pool Data Hatası Acil Arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunun PC'in , biosta halen gecerli olmayan , önceligi yanlış ayarlanmış bir HDD yani hardiskten baslamaya calisiyor..

Anakart biosundan HDD priority ayarlarına gir , Windows kurulu olan Hdd diskini , Hard disk priority önceliğini üste taşıyarak
    Yani bu diski ilk (1) olacak şekilde ayarlayıp ve bu ayarı kaydederek çözmen gerekir.
  • Seni gözlerinden öpüyorum ama geç yazdın be kral ben coktan biosu yaktım aceleciligimle

• bayazzitt kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun
    Çift bioslu anakartlar aklında olsun biosla ilgili bir sorun olduğunda , ikinci biostan sorunlu biosu , otomatik olarak yeniden yüklüyor
  • NorthCarolina N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, backup bios işlemi gerceklestirdim cok sukur yakmamisim sadece yanlis bios kurmusum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.