Şimdi Ara

VESPA GTS 250 i.e HAKKINDA SORULARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu sıralar ciddi şekilde kafamı Vespa ile bozdum. Herhangi bir alternatife gözüm kaymıyor. Baya mesafe kat edeceğim alırsam aklımdaki soruları maddeler halinde sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevirim.

1- Vespa GTS 250 ile şehirlerarası seyahat yapabilir miyim? En fazla İstanbul-Edirne.
    2- İki kişi binildiğinde herhangi bir zorlanma, denge kaybı yaşanır mı?
    3- Sık sorun çıkartır mı? Güvenli midir?
    4- Hergün düzenli olarak kullanacağım, küçük teker kaza riskimi arttırır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thephantom33 -- 27 Temmuz 2015; 18:15:09 >

• benim İstanbul'da etiler-4.levent hattında kullandığım bir motordur..

ara ara artçıyla Sarıyer'e de gittim, Göztepe'ye de Beyazıt'a da..

boğaz trafiğinde çok pratik bulmadım.. yani küçük bir motor sayılmaz.. tekerlekleri küçük geldi, çok zorlayıcı çukurlardan falan geçmedim ama çok güvenli olmadığını hissettiriyor..

Boğaziçi köprüsünde de rüzgardan ötürü çok sorun yaşamadım ama ben hanımla birlikte 140+55 yaklaşık 200 kiloyduk..

bütün bunlara mukabil ben bu motorla bırak Edirne'yi Başakşehir'e bile gitmem.. zorlama olur.. bazen motorlarda stil tarz vs gibi unsurlardan ötürü diğer şeylerden feragat etmek zorunda kalırsınız.. ama sizin şartlarınız pek bu feragate uygun görünmüyor.. yine de siz bilirsiniz, sağlıklı günlerde kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

benim İstanbul'da etiler-4.levent hattında kullandığım bir motordur..

ara ara artçıyla Sarıyer'e de gittim, Göztepe'ye de Beyazıt'a da..

boğaz trafiğinde çok pratik bulmadım.. yani küçük bir motor sayılmaz.. tekerlekleri küçük geldi, çok zorlayıcı çukurlardan falan geçmedim ama çok güvenli olmadığını hissettiriyor..

Boğaziçi köprüsünde de rüzgardan ötürü çok sorun yaşamadım ama ben hanımla birlikte 140+55 yaklaşık 200 kiloyduk..

bütün bunlara mukabil ben bu motorla bırak Edirne'yi Başakşehir'e bile gitmem.. zorlama olur.. bazen motorlarda stil tarz vs gibi unsurlardan ötürü diğer şeylerden feragat etmek zorunda kalırsınız.. ama sizin şartlarınız pek bu feragate uygun görünmüyor.. yine de siz bilirsiniz, sağlıklı günlerde kullanın..

Yorumlarınız için teşekkürler. İnternette Vespa ile avrupa turu yapanları görünce baya heyecanlanmıştım lakin İstanbul gibi bir yerde sık kullanımda gerçekten pek pratik olmayacak gibi. Sanırım hayalimi bir süre kenara bırakma zamanı.

• thephantom33 T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok pahalı motorlar. Sağlam ama fiyatına gore pahalı. Almak isterseniz alin tabi sonuçta köklü bir firma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.