Sabah uyduyu açtım kanal tablosu silinmiş, manuel arama seçeneği ile bağlantılı istasyon aramayı açıyorum frekansı giriyorum fakat hiçbir kanal bulmuyor.Anten kurulum menüsünden Turksat 1c yi seçiyorum sinyal kalite ve seviyesi 0 Turksat 3a için anten ayarlarından yapmam gereken nedir veya kanalları nasıl ekleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...
dostum öncelikle menüden ilk kurulum yap sonra anten kurulumuna girip uydu ve disecq kurulumunu yap ordanda manuel aramadan 11962 v 3333 frekansını gir şebeke aramayı acık yap bütün kanalları düşürecektir uydu ismi ister turksat 1c olsun ister turksat3a bişey fark etmez abuk sabuk bi uydu üzerindende yapabilrsin bu işlemleri yeterki çanağın 42 derece doğuda olsun uydu ismi sadece formalite
usta açıklamaların için sağol, ii güzelde işte benim takıldığım nokta anten kurulumunda yapılması gerekenler neler, disecq ayarında yapılması gereken neler? bunları nasıl yapacağım problem orda..
dostum disecq ayarlarını senin bilmen lazım turksat uydusu hangi disecq girişinden taktıysan menüden o girişi seçmen yeterli