Bildirim
VESTEL KM 9711 KURUTMA MAKİNESİ (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu fiyata kaçmaz. İhtiyacım olsa, hemen alırdım.quote:
Orijinalden alıntı: agritux
Gittigidiyora bak hocam bugün mutlaka. 9 kiloluk 2229 tl. çek falan varsa daha ucuza gelir. kredi kartı kampanyasına da bak. -
Daha pahalısına 8 kilo olanı aldım. Keşke bekleseyim =)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Daha yeni aldım ama 10 kere kullandık. Çok fazla bir kaçak yok. Ama kondansatör ısınan bir şey ise tehlikeli olmaz mı böyle bir şey ? Bir de orada ekstra bir kapak var. Ondan yer kalır mı?
-
Anladım hocam. Bilgim yok sadece aklıma geldi biliyorsanız diye sordum. Siz uygular başarılı olursanız bende yaparım.
Bu arada arçeliğinki nasıl bilmiyorum ama vestelinki oynuyor (kondansatör) -
Haber verdiğin için teşekkürler hocam. Bebek için alacaktık aksilikler oldu. Ertelememiz gerekti.
Hayırlı akşamlar. -
Oynayan yer tam olatak neresi? Fotograf varsa sevinirim, ve kapagın detaylı fotosunu rica etsem çejetnisşniz?
-
Çamaşır Mak. İle birleştirme aparatı normalde verilmiyor. Müşteri altlı üstlü kurulum isterse ücretsiz yapılıyor. Bunun haricinde servisin apartı size bırakması için sisteme bu ürünün altlı üstlü montaj yapıldığını girmesi gerekiyor. İnsiyatif alırsa yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vestel ürün almak isteyene fiyatta yardımcı olurum. Buzdolabı, bulaşık Makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, derin dondurucu ve TV lerde vestel.com.tr deki fiyatlardan %8 indirim yapabilirim. Yerimiz İstanbul Kadıköy'de. Mail order ile işlem yapamıyoruz. Havale/EFT ile Türkiye'nin her yerine gönderim yapıyoruz.
İstediğiniz bir ürün varsa özelden yazabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 8 Mart 2020; 19:34:58 >
Istanbul anadolu ataşehir den sipariş verdim.quote:
Orijinalden alıntı: mercedesv8
Vay be hocam, hangi servis oluyor bu? dikkat edelim bilgi verirseniz:) BElki bize de kuruluma gelirler
15 gün oldu garanti uzatmak için hala arayacaklar.
Servis ve vestel arasında fiyat farkı varmı acaba öyle duymuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawist -- 9 Mart 2020; 3:20:31 >
böyle bir şey yapmayın, hava akımı önüne extra direnç koyuyorsunuz. bu makina performansını negatif etkiler.
öyle bir şeye gerek olsaydı zaten koyarlardı.. -
Kurulum aparatı ücretsiz diye biliyorum. ancak sonradan makina üstüne koyulmak istenirse sadece montaj parası alınarak da yapılabiliyor.
yani aslında değişen bir şey olmuyor önce veya sonra almakla.
diyelim ki 2 yıl sonra kurutma makinasını çamaşırın üzerine koymak istediniz, servis sadece "servis ücreti" alıyor. aparatı ücretsiz vermek durumunda.. -
Bende çok bekledim. En son aradılar uzattım. Ancak sonradan internet sitelerinden de yapılabildiğini öğrendim. Bence daha güvenli ve mail orderdansa onu tercih ederdim bilseydim. -
Yeni gördüm mesajınızı. Bu konuda bir çok fotoğraf mevcut. Akşam eve geçince bende atayım. -
Garanti uzatma fiyatı nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X