Şimdi Ara

Vestel Venus 3 kutusundan çıkıyor 'Yeni yerli iş başında' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel alma aldırma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşterisini sadece para, olarak algilayan bu firmadan ürün almayın aldırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

ulan apple nelere kadirsin yıllardır bıçak köşeli tuğla gibi telefon yapanlar iphone 6dan sonra nedense yuvarlak köşeli tasarımları yapmaya(çalmaya) başladılar htc a9 bir bu 2 iki

ulan htc nelere kadirsin yıllardır saçma sapan tasarım yapan firmalar birden htc m7 ve m8 in tasarımını çaldı sonra htc kendi tasarımına devam edince başka tasarımların çakması olarak anıldı
    vay be.
    üstelik de bu vestelin tasarımı v serisinin devamıdır ki bence x serisi çok daha hoş ve ödül almış bir tasarımdı.bir de bu telefon apple ın o 16 gb arttırılamaz hafızalı telefonları gibi değil 32 gb ve arttırılabilir hafızalı vesteli bu yönden maliyetten kaçmadığı için tebrik etmek lazım.şu telefonun tek eksiği helio x20 veya s808 yerine sd 615 kullanmak olmuş.

aynen kardeş m8den çalınma tasarım bu 2 telefon nasıl oluyoda birbirine benzetebiliyosunuz

Vestel Venus 3 kutusundan çıkıyor 'Yeni yerli iş başında'

bide şuna bak anten çizgileri kalınlığı bile aynı ula çakmacılar sizi

Kasa ovalliği ve arka dizayn komple htcden çalma. Apple ile alakası olmayan şeyleri başka telefon yapınca çaldı demeyi bilirsiniz ama apple başka telefondan çalınca direk "ne alakası var yeaaa" moduna geçmeyi çok iyi biliyorsunuz.

• Ben bu ürüne yorum yaparımda arada DH kalır..
    Dh SORSAN oda şöyle savunur kendini..
    ee abi biz para kazanmıyalım mı..
    ona sorsan haklı buna sorsan haklı kullanıcıya sorsan haklı..
    yok BABA yok çıkamadım işin içinden.

• sdn bu telefonu htc a9 ile kıyaslamış hem daha üstün hemde 5 te 2 si fiyatına.donanım haber de xperia c4 le kıyaslasın
    birde şunu söyleyeyim bu telefonun 32 gb rom 5 inç versiyonu 1149 lira.
    http://shiftdelete.net/vestel-venus-v3-ve-htc-one-a9-karsilastirmasi-65842

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 17 Kasım 2015; 23:45:14 >
  • quote:

sd 600 lü s4 800 lü g2 nin 4 5 katı kadar satıldı bu onun 8 çekirdekli ve 64 bit versiyonu hala gpu olarak geride olabilir ama cpu olarak yakınlar birbirlerine.

banane arkadaş insanlar cahilse alıyorsa , ben şuana bakarım kaç senelik LG G2 vestelin yerli diye kakaladığı çöpten bin kat daha iyi.
    Ben çevremdekileri uyarıp almamaları oçin herşeyi yapacağım.
    Artık cevap yazmazsanız sevinirim vesteli paralı elemanlarıyla uğraşacak vaktim yok.

VESTEL ALMA ALDIRMA !!!

#VestelAlmaAldırma

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

sd 600 lü s4 800 lü g2 nin 4 5 katı kadar satıldı bu onun 8 çekirdekli ve 64 bit versiyonu hala gpu olarak geride olabilir ama cpu olarak yakınlar birbirlerine.

banane arkadaş insanlar cahilse alıyorsa , ben şuana bakarım kaç senelik LG G2 vestelin yerli diye kakaladığı çöpten bin kat daha iyi.
    Ben çevremdekileri uyarıp almamaları oçin herşeyi yapacağım.
    Artık cevap yazmazsanız sevinirim vesteli paralı elemanlarıyla uğraşacak vaktim yok.

VESTEL ALMA ALDIRMA !!!

#VestelAlmaAldırma

çevrende vestel alanları death note a yaz da ölsünler bide bari.bi de son yazdığınız şey iftiraya girer.ben sadece türk firması olduğu için savunuyorum markette cipso patos bulamazsam lays doritos almayan sürekli içecek alırken bile ülkerden uludağdan alan biriyim bunun paralı eleman olmakla ilgisi yok gm ve casper ı da savunurum hatta casper kullanıyorum türk malı diye sana saçma geliyor olabilir ama benim gibi insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 18 Kasım 2015; 0:06:12 >

• Tüh çıkacağını bilseydim 6s almazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde Venus 3 demişler. Venus 1 ve 2 çok tuttuya serinin devamını yapmışlar.

• Toplama apple dan daha yerli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof sd 600 lü s4 800 lü g2 nin 4 5 katı kadar satıldı bu onun 8 çekirdekli ve 64 bit versiyonu hala gpu olarak geride olabilir ama cpu olarak yakınlar birbirlerine.
    banane arkadaş insanlar cahilse alıyorsa , ben şuana bakarım kaç senelik LG G2 vestelin yerli diye kakaladığı çöpten bin kat daha iyi. Ben çevremdekileri uyarıp almamaları oçin herşeyi yapacağım. Artık cevap yazmazsanız sevinirim vesteli paralı elemanlarıyla uğraşacak vaktim yok. VESTEL ALMA ALDIRMA !!! #VestelAlmaAldırma

hayırdır kardeş yerli marka kazanıyo diye zoruna mı gitti?

• Hani şu telefonun da busu iyi dersin ya..Mesela Htc için hoparlör LG için kamera Samsung için donanım apple için stabilite.. İşte VENÜS bunların birleşiminden doğan noktada..

Çünkü bunları birleştir Venüs ten çıkart...

Hiç bir yönüyle iyi olmayan bir telefon..

Yıl 2013 AY Kasım:: Note 3: SD 800 3GB ram 32GB bellek 8,1 mm kalınlık

Yıl 2015 Ay Kasım:: Venus v3 5570 : SD 615 2GB ram 32GB bellek 8,3mm kalınlık

Bir firma hiç bir telefonu eline alıp bakmazmı ?? Yaw biz yaptık ama bu telefondan ziyade ankastre davlumbaza daha çok benziyor demezmi ?

Sen 300 liraya mal ediceksin 1300 e satıcaksın diye devlet sana kıyak geçecek..

Yani sen peşin olarak zaten dedin ben dandik telefon yapıcam diğerlerine vergi koyunki benim telefonum alınsın dedin..

Bu telefonu yada neye benzettiyseniz artık bu cihazı alan emin olunki vatansever değildir..

Alırsan başardık sanarlar oysaki çok çok kötüler..Hatta piyasada ilk telefonunu çıkaran çinli mahalle arası telefonculardan bile daha kötüler..

• quote:

Orijinalden alıntı: beckhir.36

Toplama apple dan daha yerli

Sizin toplama Apple'dan daha yerli diyerek vestenden küçük göstermeye çalıştığınız Apple dünyanın en değerli şirketi.

Ayrıca Apple'ı Apple yapan yazılımıdır ve oda yerlidir.

Bu konudan hiçbir şey anlamadığınız belli birde buraya gelip hükümet yalakası firmanın çinde üretip üstüne logo bastığı telefonu yüceltmeye bunuda Apple'ı kullanarak yapmaya hiç çalışmayın rezil olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün kardeşimin S6 sını kullandım kendi note 3 ümü satacaktım geri dönünce beğenemedim bu nasıl telefon hem ağır hem kocaman diye..

Sanırım 2 gün bu venüsü kullansam durumu eşitlerim daha kötüsü de varmış buna da şükür diye..

Komik bişey diyeyim telefonun arkası aynı çekmeyen karıncalanmış televizyon gibi..Sanırım vestel tecrübesini konuşturmuş videoyu izlerken gözüm bozuluyor gibi hissettirdi..

Lafın özü olmamış be canım..

Gerçi şunu diyebilirler 1 yılda en azından kalınlığı koruduk !!! 8,3 mm ohaa bee millet 5,5 mm derdinde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus.Emre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof sd 600 lü s4 800 lü g2 nin 4 5 katı kadar satıldı bu onun 8 çekirdekli ve 64 bit versiyonu hala gpu olarak geride olabilir ama cpu olarak yakınlar birbirlerine.
    banane arkadaş insanlar cahilse alıyorsa , ben şuana bakarım kaç senelik LG G2 vestelin yerli diye kakaladığı çöpten bin kat daha iyi. Ben çevremdekileri uyarıp almamaları oçin herşeyi yapacağım. Artık cevap yazmazsanız sevinirim vesteli paralı elemanlarıyla uğraşacak vaktim yok. VESTEL ALMA ALDIRMA !!! #VestelAlmaAldırma

hayırdır kardeş yerli marka kazanıyo diye zoruna mı gitti?

Hayır yerli markanın kendi saf vatandaşını kazıklaması zoruma gitti.

Yerli markaymış bitarafımın yerlisi , montajcı...

• Telefon yaramaz onu geçtim de, kalınlığına bu kadar takılması bizim insanımıza ne kadar kolay telefon satılabileceğini gösteriyor. Yap 5 mm kalınlığında telefon kapış kapış gitsin. 3 mm kalınlık farkından ne olacaksa artık ? Sonra çıkıp telefon bükme testinde kırılıyor diye de yazarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

quote:

Dostum,bilmiyorum telefon ve işlemcileri ile aran nasıl ama,Snapdragon 600 ile Snapdragon 800'ü ayık kafa da karşılaştırmak Ahmaklığa intikal eder...

ben karşılaştırıp 600 800 den iyidir demedim ama yani çöp de değil iş görebilen bir işlemci s4 o kadar da kötü bi telefon değildi. g2 nin yanında ben bir kardeşime g2 aldım diğerine s4 aldım g2 yi 1500 liraya s4 ü 800 liraya ikinci el aldım şimdi antutuyu yükleyip baktım orda arada büyük fark var ama günlük kullanımda iki telefon arasında pek fark yok tabi türkiyedeki s4 ler farklı bir işlemci kullanıyor ama bildiğim kadarıyla 600 lü olanla benzer bir performans sunuyor cpu da. gpuda 600 daha üstündü.ben 3 yıl boyunca s3 prolu xperia ion kullandığım için s4 de g2 de gayet hızlı geliyordu yani benim gibi nintendo ds psp gba oyunlarını telefonda oynayamak isteyenler istisna ama şu 615 kötü bir işlemci değil günlük kullanım için gba oyunlarını oynar ama psp ve nds oyunlarında kasar.türkiyede kaç kişi psp oyunlarını telefonda oynuyor o da muamma.

edit:son kelimeni okumamıştım benim yazdığım yazıdan 600 ün 800 le kapışacağını çıkarmak bilinçsizliktir ben olaya farklı açıdan bakmıştım böyle dar görüşlü olmayın.

edit 2:http://bestgadgetry.com/snapdragon-800-801-805-mediatek-intel-z3580/
    her kes için gpu gücü öncelikli değil 615 antutuda sd 800 de daha iyi puanlar alabilmiş ve exynos 7420 ile sd810 arasındaki uçurum yüzde 23 ler seviyesindeyken sd801 ile 615 arasındaki fark yüzde 9 seviyseinde
    ama sen exynos varken 810 alan adama ahmak demezsin 801 li aynı fiyata telefon varken 615 li telefonu kullanana ahmak dersin antutuda 615 in gerisinde kalmış 800 ü göklere çıkarırsınız neden birinde 8 var ya çok havalı oluyo o 8 dimi 8xx .ben şu anda 16 gb lık m4 aqua yı g2 ye tercih ederim tercih sebebim de beni ilgilendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 18 Kasım 2015; 9:58:28 >

• yerli montaj v3 deseymişsiniz bari
  • çöp

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.