Şimdi Ara

Vestel Venus 3 kutusundan çıkıyor 'Yeni yerli iş başında' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar çok pahalı. Ürün gamında eksik var.
    500 lira Snapdragon 212 / 1GB Ram / 16GB / 8MP arka 2MP ön /2100 mah pil/ 4,5"
    700 lira Snapdragon 415 / 1,5GB Ram / 16GB / 13MP arka 5MP ön /2600 mah pil/ 5"
    900 lira Snapdragon 615 / 2GB Ram / 32GB / 13MP arka 8MP ön /3100 mah pil/ 5,5"
    Burda kar etmeyiverin diyenlere de katılmıyorum, müteşebbis kar etmek için üretim yapar. Operratör telefonu T60 belki snapdragon 615 ama pili çıkmıyor, makine kitlenince pilini çıkarıp resetleyemiyosun, basit bir pil değişimi bile serviste yapılıyor, yazılımsal kilitlenmeler eksik olmuyor, şarjı günü tamamlamaıyor, çizilmeyi zorlaştıran gorilla glass kaplama olmadığı için hemen çizilen bir telefon. T60 ile Vesteli kıyaslamayı doğru bulmuyorum.

• G2'yi övenlere de söyliyeyim G2 LG firmasının telefon pazarında tutunma projesiydi. Bir tanıdıkta G2 var. Telefon masadayken masanın diğer ucunda devrilen bardaktan sızan su telefon masadayken telefona ulaşmış. Farkeder farketmez telefonu çekmiş oradan .Yetkili servis 650 lira istedi tamirat için. Peki bu meblağ verilince telefon garanti kapsamında kalacak mı dendiğinde HAYIR dediler. Yetkisiz servis 350 liraya tamir etti.Yani Dünyaca ünlü firmanın yetkili servisi ibaresi de önemsiz. Paralel ithalattan da alabilirsiniz telefonu.

• Vestelden yeni çöp

Vestel Alma Aldırtma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke çıkarmasaydınız kutudan içinde daha iyi görünüyordu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fantomasds

G2'yi övenlere de söyliyeyim G2 LG firmasının telefon pazarında tutunma projesiydi. Bir tanıdıkta G2 var. Telefon masadayken masanın diğer ucunda devrilen bardaktan sızan su telefon masadayken telefona ulaşmış. Farkeder farketmez telefonu çekmiş oradan .Yetkili servis 650 lira istedi tamirat için. Peki bu meblağ verilince telefon garanti kapsamında kalacak mı dendiğinde HAYIR dediler. Yetkisiz servis 350 liraya tamir etti.Yani Dünyaca ünlü firmanın yetkili servisi ibaresi de önemsiz. Paralel ithalattan da alabilirsiniz telefonu.

Saçmaladığınızın farkında mısınız ? Garanti kullanıcı hatası sonucunda su değmesine tabi bakmaz.

Ha bu arada Venüs çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG g2,g3 , sony z2 samsung s4 belki s5 varken buna para verenin aklı var mı şüphelenirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus.Emre
    quote:

Orijinalden alıntı: MrKira
    quote:

Orijinalden alıntı: javaprof sd 600 lü s4 800 lü g2 nin 4 5 katı kadar satıldı bu onun 8 çekirdekli ve 64 bit versiyonu hala gpu olarak geride olabilir ama cpu olarak yakınlar birbirlerine.
    banane arkadaş insanlar cahilse alıyorsa , ben şuana bakarım kaç senelik LG G2 vestelin yerli diye kakaladığı çöpten bin kat daha iyi. Ben çevremdekileri uyarıp almamaları oçin herşeyi yapacağım. Artık cevap yazmazsanız sevinirim vesteli paralı elemanlarıyla uğraşacak vaktim yok. VESTEL ALMA ALDIRMA !!! #VestelAlmaAldırma
    hayırdır kardeş yerli marka kazanıyo diye zoruna mı gitti?
    Hayır yerli markanın kendi saf vatandaşını kazıklaması zoruma gitti. Yerli markaymış bitarafımın yerlisi , montajcı...

O zaman vestel telefon almayın diyeceksin vestelin bi dünya ürünü var

• 1300 tl fiyat!!!!!! ederi en fazla en fazla 750 tl bu fiyata satmaz boşu boşuna telefon üretecem diye uğraşma yazılıma yönel vestel

• Telefona su değmesi elbet kullanıcı hatası, ben telefonu serviste pahalı pahalı yaptırmayı da kabul ediyorum. Niye garanti devam etmiyor o zaman?
    Garantiden kasıt elbet telefon düşünce su değince olan hasar değil. Fabrikasyon bir hata varsa olabilecek zararın tazmini.
  • bizi yerli diye kandıran bizden değildir
  • Vurup yerin dibine sokmak lazim bunlari. Yerliymis de son teknolojiymis de cart curt. Kusura bakma Vestel fakat sana arkamla guluyorum. Cehenneme kadar yolun var. Tovbe yarabbi ya ne zaman cikacak milletini GERCEKTEN dusunen bir firma...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa hiç bir şey önemli değil de, fiyat nedir hocam? :D

• Telefona bu fiyat fazla. Bu fiyata bu ürünü satmaya calışmak kabul edilebilir değilken birde üstüne diğer telefonlara ek vergi getirilmesi düşüncesi mide bulandırıyor.Yerli telefona destek için makul ücretler gözden çıkarılabilir ancak bu şekilde olmaz.

• Bu fiyatlara satmayı düşünmeleri bile hayalciliğin zirvesidir

• Umarim şu telefonu kimse almaz ben bile utandim

• quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

sd 600 lü s4 800 lü g2 nin 4 5 katı kadar satıldı bu onun 8 çekirdekli ve 64 bit versiyonu hala gpu olarak geride olabilir ama cpu olarak yakınlar birbirlerine.

Dostum,bilmiyorum telefon ve işlemcileri ile aran nasıl ama,Snapdragon 600 ile Snapdragon 800'ü ayık kafa da karşılaştırmak Ahmaklığa intikal eder...

ben karşılaştırıp 600 800 den iyidir demedim ama yani çöp de değil iş görebilen bir işlemci s4 o kadar da kötü bi telefon değildi. g2 nin yanında ben bir kardeşime g2 aldım diğerine s4 aldım g2 yi 1500 liraya s4 ü 800 liraya ikinci el aldım şimdi antutuyu yükleyip baktım orda arada büyük fark var ama günlük kullanımda iki telefon arasında pek fark yok tabi türkiyedeki s4 ler farklı bir işlemci kullanıyor ama bildiğim kadarıyla 600 lü olanla benzer bir performans sunuyor cpu da. gpuda 600 daha üstündü.ben 3 yıl boyunca s3 prolu xperia ion kullandığım için s4 de g2 de gayet hızlı geliyordu yani benim gibi nintendo ds psp gba oyunlarını telefonda oynayamak isteyenler istisna ama şu 615 kötü bir işlemci değil günlük kullanım için gba oyunlarını oynar ama psp ve nds oyunlarında kasar.türkiyede kaç kişi psp oyunlarını telefonda oynuyor o da muamma.

edit:son kelimeni okumamıştım benim yazdığım yazıdan 600 ün 800 le kapışacağını çıkarmak bilinçsizliktir ben olaya farklı açıdan bakmıştım böyle dar görüşlü olmayın.

edit 2:http://bestgadgetry.com/snapdragon-800-801-805-mediatek-intel-z3580/
    her kes için gpu gücü öncelikli değil 615 antutuda sd 800 de daha iyi puanlar alabilmiş ve exynos 7420 ile sd810 arasındaki uçurum yüzde 23 ler seviyesindeyken sd801 ile 615 arasındaki fark yüzde 9 seviyseinde
    ama sen exynos varken 810 alan adama ahmak demezsin 801 li aynı fiyata telefon varken 615 li telefonu kullanana ahmak dersin antutuda 615 in gerisinde kalmış 800 ü göklere çıkarırsınız neden birinde 8 var ya çok havalı oluyo o 8 dimi 8xx .ben şu anda 16 gb lık m4 aqua yı g2 ye tercih ederim tercih sebebim de beni ilgilendirir.

Mesajını yeni bir alıntı yaparak editlemeni öneriyorum,sonuçta sabahlara kadar senin mesajını gözlemiyorum...

Herkes için gpu önemli değil diyerek kendi içinde fenâ halde çelişmişsin.

Snapdragon 600 serisi HD Ekranlar için tasarlanmıştır,Bir noktadan sonra eğer telefonu deden gibi kullanmaz isen kasma,donma yapar ister oyun oyna ister oynama...

Ayni fiyata Snapdragon 800'lü"LG"G2 var iken Snapdragon 615'li"Vestel" V3 alır isen,yarın bir gün,"arkadaşlar,telefonum bozuldu,vestel mesuliyet kabul etmiyor"
    Diye konu açarsın...S800 var iken,Exynos alan adama ahmak derim,ancak o kişi en azından Vestel yerine Samsung almistir.

LG G2 yerine M4Aqua al beni zerre kadar ilgilendirmez...

Ayrıca bana dar görüşlü der iken İşlemcileri "Antutu" ile kıyaslaman ve telefondaki tek sorunun işlemci olduğunu düşünmen ayrı bi ironik...

Çöp Vestelin ile,hayatının geri kalanında başarılar...

sen sanırım exynos 7420 nin ne olduğunu bilmiyorsun daha fazla tartışmak istemiyorum 32 bitlik 3 yıl öncesinin işlemcisini övüp durma.
    g2 hiç bi benchmarkta m4 aqua yı geçememiş.2 yıl önce iyi işlemciydi tutupda 2015 in işlemcileriyle karşılaştırma üstelik 615 dünyada bir çok yerde üst seviye cihazlarda kullanılıyor 64 bit destekli quick charge destekli bir çok yeni işletim sistemi mimarisini içinde barındıran bir işlemci.bi geekbench multicore da yüzde 5 üstün o kadar

http://www.fonearena.com/blog/143904/sony-xperia-m4-aqua-dual-benchmarks.html
    http://www.fonearena.com/blog/81945/lg-g2-benchmarks.html

• Eheuheueheueheueee diye gülesim geldi :D

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Vurup yerin dibine sokmak lazim bunlari. Yerliymis de son teknolojiymis de cart curt. Kusura bakma Vestel fakat sana arkamla guluyorum. Cehenneme kadar yolun var. Tovbe yarabbi ya ne zaman cikacak milletini GERCEKTEN dusunen bir firma...

Vestel size ne yaptı kardeşim ? Bu kadar düşmanlık anlamak mümkün değil. !!!
    Yabancı firmalara bu kadar sallıyormusunuz acaba merak ettim. Normal değil bu.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    diger firmalara +vergi istemesi
    cin den getirlip montajini yaptigi urunleri yerli diye yutturmaya calismasi
    peki siz yerli olmayani yerli diye savunurken ne amacliyorsunuz

yerli dedigin vestelin sahibi olan zorlu nun disinda fazlaca yerli bulabilirsen getir goster bizde bilgilenelim
    zorlu malina mal katacak diye gobek atmamizi mi bekliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.