Şimdi Ara

Vestel Venus 3 kutusundan çıkıyor 'Yeni yerli iş başında' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ama bi şartla, 24 ay geçerli aylık heryöne 1000 dk ve 10 gb da internet yanında hediye olursa.
  • Cihazın gideri var ve özellik olarakta fena değil ama bunun edeceği en fazla 1000tl dir bu fiyattan gelse yerli ye destek olsun diye gider bunu alırdım ama şuanda yerli ibaresı dışında hiçbir artısı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

Cihazın gideri var ve özellik olarakta fena değil ama bunun edeceği en fazla 1000tl dir bu fiyattan gelse yerli ye destek olsun diye gider bunu alırdım ama şuanda yerli ibaresı dışında hiçbir artısı yok

Kesinlikle tek tartışılabilir yanı fiyatı telefon gayet başarılı kendim kullanıyorum.
  • Sabrinin bordoya attığı golü arıyodum, kabızdı hemeroiddi anüstü derken vestel venüs haberinde buldum kendimi 7. Sekmede :) telefon çöp demeyelim onu üreten işçinin alın terine yazık,ama bunu onaylayan yöneticinin vizyonunu tartışırım ne işin var arkadaşım senin orda ?venüs diye isim mi olur?bu cihazın muadilleri 10 ceyrek oldu piyasaya cıkalı hiç mi görmedin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1300 TL ye SD800 lü , Adreno 330 lu G2 alırım o fiyata çöpün çöpüdür SD615.

madem yerli diye diye övünüyorlar bu donanımla 500 TL den fazlaya satmayacaklar o zaman...http://digitalsbharat.com/best-4g-mobile-under-5000/

• EnemyDestroyeD kullanıcısına yanıt
    If you are seeking to purchase the best Oppo Mobile under 20k an affordable price range, you can grab the deal on Flipkart or Amazon.
    http://www.mobilephoneofferstoday.com/best-oppo-mobiles-models-list/
    Best Printer Under Rs 10000
    Best Printer Under Rs 10000

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.