Şimdi Ara

Vestel Z20 ve pişmanlığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Birçok marka cihaz kullandım. Bir kere de yerli kullanayım dedim. İkinci ele bulaşmak istemedim sıfır telefon alayım sorunsuz kullanayım dedim. Casper ile Vestel arasında kaldım . Tercihim Vestel z20 oldu. İlk etapta hoparlörü hiç hoşuma gitmedi ince ve kulağı rahatsız edici gerçekten iddialı bir modelde bu olmalıydı. Neyse boşverdim kullanmaya devam ettim. Telefonu çeken hep kamerası, ekranı ve bataryası oldu. Bu konuda helal olsun gayet iyi. Alalı tam 45 gün oldu ve dünden beri ekranda burn in denilen bir hata almaya başladım . Sorun şu WhatsAppa giriyorum en son konuştuğum kişi ismi ve çerçevesi whatsaptan çıkmama rağmen arkada soluk bir şekilde kalıyor. Aynı zamanda üst wifi şebeke batarya saat simgeleri de siyah renkli bir resim açınca soluk bir şekilde görünmeye devam ediyor. Telefondan iyice soğudum gönderip para iadesi almak istiyorum. Sizce böyle bir hakkım var mı? Ben ikinci el almadım tamir görmemiş sıfır olsun kafam rahat olsun diye . Onarılmasını istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.