Şimdi Ara

Vi skin tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kazanova hariç üçünden birini almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Neon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demon
  • Kesinlikle iblis.e yada q skilliydi sanırım hatırlayamadim o skilli atarken kanatlarını açması çok hoş bence

• demon
  • Neon Patlaması favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acquiesce

Kesinlikle iblis.e yada q skilliydi sanırım hatırlayamadim o skilli atarken kanatlarını açması çok hoş bence

Aynen hocam ama vi nin temasına pek uymuyor bu skin o yüzden arada kaldım yoksa direk onu alcaktım
  • Glyfi G kullanıcısına yanıt
    bence aynasız da güzel fakat iblis daha iyi.Konsepte o kadar aykiri da değil bence.

• İblis o olmazsa neon

• Neon Strike Vi <3
    Base spam

• Neon kullanıyorum memnunum. Daha Demon u oyun içinde göremedim. oda tercihin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Neon kullanıyorum memnunum. Daha Demon u oyun içinde göremedim. oda tercihin olabilir.

Knk TR'de her yer demon kaynıyor.Az önce girdim demon vi vardı.Bence bir neon değil ya.Animasyonları sesi farklı ama.

• Neon
  • Hiç oynamazdım vi'yi indirimdeyken neon çektim aşırı sardı.Bende neonu tercih etmeni öneririm.
  • Tabiki

• Neon patlamasının base atışı yeter.
  • Neon
  • Neon diyenlerin hepsi 487 rp ye indirimden neon çekenler bunuda göz önünde bulundur
    İblis vi 1350 lik slinlerin arasında en iyi skinlerden.İyiki almışım dediğim skinlerin basında gelir.e skillinin efekti olsun base atarken olsun q skillinin efekti olsun hepsi cok güzel.yemişim şampiyonun temasını kusura bakmayında.
    Tamam zevkler ve renkler tartışılmaz demiyorum tabikide ama o da bir yere kadar yani göz var izan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmik bir kulum -- 16 Aralık 2015; 23:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

Neon diyenlerin hepsi 487 rp ye indirimden neon çekenler bunuda göz önünde bulundur
    İblis vi 1350 lik slinlerin arasında en iyi skinlerden.İyiki almışım dediğim skinlerin basında gelir.e skillinin efekti olsun base atarken olsun q skillinin efekti olsun hepsi cok güzel.yemişim şampiyonun temasını kusura bakmayında.
    Tamam zevkler ve renkler tartışılmaz demiyorum tabikide ama o da bir yere kadar yani göz var izan var

Neon Vi Base Spam yapmamış adamsın gelmişsin bize laf atıyorsun,yakıştı mı bu sana?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.