Şimdi Ara

Victor Amblem Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tekrar ben bu gün tam g701 alıyordum baktım resimler değişmiş laptobun arkasındaki amblem ve game machine yerine sadece victor yazıyordu görünce çok üzüldüm acaba ne zaman amblemler hazır olur.Victor Game Machine konuyo bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HighNes

Merhaba arkadaşlar tekrar ben bu gün tam g701 alıyordum baktım resimler değişmiş laptobun arkasındaki amblem ve game machine yerine sadece victor yazıyordu görünce çok üzüldüm acaba ne zaman amblemler hazır olur.Victor Game Machine konuyo bekleniyor

o halde görmesine yardımcı olalım bu şekilde görmeyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxAeternaFB -- 2 Kasım 2014; 0:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe1299

quote:

Orijinalden alıntı: HighNes

Merhaba arkadaşlar tekrar ben bu gün tam g701 alıyordum baktım resimler değişmiş laptobun arkasındaki amblem ve game machine yerine sadece victor yazıyordu görünce çok üzüldüm acaba ne zaman amblemler hazır olur.Victor Game Machine konuyo bekleniyor

o halde görmesine yardımcı olalım bu şekilde görmeyebilir

Oo çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Logolar şu anda üretimde. Bize teslimatını bekliyoruz açıkçası 1-2 hafta içerisinde üretilmiş olur yeni revize logolar. Ürün almış arkadaşlardan edinmek isteyenler olur ise ayrıca göndereceğiz.
    Tesekkurler fenerbahce1299 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Logolar şu anda üretimde. Bize teslimatını bekliyoruz açıkçası 1-2 hafta içerisinde üretilmiş olur yeni revize logolar. Ürün almış arkadaşlardan edinmek isteyenler olur ise ayrıca göndereceğiz.

Xoticpc gibi logo seçimi de kullanıcıya bırakılabilir mi? Nihayetinde özelleştirilebilir notebook alınıyor. Orada konfigürasyon ekranında logo istemiyorum gibi bir seçenek var mesela. Logo notebook ile birlikte gönderilir kullanıcı istediği yerine yapıştırabilir yada yapıştırmaz. Bu seçenek sunulursa iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Logolar şu anda üretimde. Bize teslimatını bekliyoruz açıkçası 1-2 hafta içerisinde üretilmiş olur yeni revize logolar. Ürün almış arkadaşlardan edinmek isteyenler olur ise ayrıca göndereceğiz.

Xoticpc gibi logo seçimi de kullanıcıya bırakılabilir mi? Nihayetinde özelleştirilebilir notebook alınıyor. Orada konfigürasyon ekranında logo istemiyorum gibi bir seçenek var mesela. Logo notebook ile birlikte gönderilir kullanıcı istediği yerine yapıştırabilir yada yapıştırmaz. Bu seçenek sunulursa iyi olabilir

Muhtemelen yeni logolarla beraber bu tip bir opsiyon sunacağız ama kullanıcıya bırakmak yerine Logosuz, Victor logolu yada Amblem Logolu seklinde opsiyonlar getirecegiz.

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Ne varsa sizde var zaten, merakla bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.