Arkadaşlar merhaba. Site yöneticisi; sayfaya videolar yükleyecek, bu videoları belirlenen kişiler izleyebilecek şekilde themeforest dan hazır tema arıyorum. (Kısaca uzaktan öğretim mantığı gibi fakat canlı değil). Sormak istediğim önerebileceğiniz bir tema varmıdır ?
EfeUğurE
kullanıcısına yanıt
Öncelikle başlıktaki gibi bir tema aramanız yanlış.Çünkü tema ile video yüklenebilirlik arasında bir bağ yoktur.WP'de bir video eklentisi ile tema farketmezsizin video paylaşımı yapabilirsiniz.(hatta eklentiye bile gerek yok.)Sadece beğendiğiniz bir temayı satın alıp kurmanız yeterli olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
MOLİVER
kullanıcısına yanıt
Dikkat ettiysen belirli kişiler video yu izleyecek diye belirttiğim. Senin dediğin şekilde ki mantıkta değil şuan saten daha önceden kurduğum wp sitelerde youtube nin linkini veriyorum. Site kendisi hallediyor. Benim dediğim şekilde saten video herkese açık olmayacağı için büyük bir ihtimalle videoları kendi ftp m de tutmam gerekli ve işin içine video izleme yetkilendirmesi de giriyor. Senin dediğin şekilde yetkilendirme vs yapılıyor mu ?
EfeUğurE
kullanıcısına yanıt
Evet dikkat ettim fakat dediğim gibi bunu sağlamak ile tema arasında bağlantı yok.Yetki konusuna gelecek olursak, wp zaten bunun kendi içinde kullanıcıya sunuyor.Admin panelinde sayfalar yada yazılar menüsünden şifrelemek istediğiniz başlığı açarak sağdaki bölümden "görünürlük" bölümünü şifreli hale getirebilirsiniz.Böylelikle şifreyi bilmeyen kullanıcılar ilgili içeriği göremeyeceklerdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme