Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teb'den herkese geldi mi? MH'yi arayıp kayıt açtım, bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

quote:

Orijinalden alıntı: abormen

Ziraat bugun göndermiş. Bankasya ve vakifbanktan ses yok hala...

Ziraat bugun yolladı :) toptan herkese kimisi önceden gelmiş kimisi şikayetle geldi.

Size katilim için mesaj gelmismiydi. Bana kod gelmeyince mh ni aradim, mesaji bahane edince şikayet kaydi oluşturduk bakalim ne cevap gelecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mersin123 kullanıcısına yanıt
    msj hatirlamiyom...
    Sikayet var yazdim. mh aradim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

msj hatirlamiyom...
    Sikayet var yazdim. mh aradim

Müşteri hizmetlerini arayinca, biz kendi belirlediğimiz kişilere mesaj gönderdik, onlari kampanyaya dahil ettik dedi. 4850 kisiymis güya. Ben de itiraz ettim tabii. Ben 3 alisveris sartini yerine getirdim kodumu yollayin dedim. Simdi cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

Listede Finansbank var ama enpara da geçerli mi acaba. Enpara dan kazanan var mi

Evet
  • Ben de Mart ayında HalkBankası Visa bankamatik kartı ile 3 defa alışveriş işlemi gerçekleştirmeme rağmen tarafıma kod gönderilmedi. MH şikayet formu oluşturdum beklemedeyim..
  • garanti gelmedi mail attım cevap geldi,
    martta yolladıkları kullandığım kodu yolladık ya zaten diye söylüyorlar,
    tekrar yazdım bekliyorum.

"Sayın ...,

Haklı Müşteri Hattı´na iletmiş olduğunuz 9908767 numaralı mesajınız değerlendirilmiştir .

CarrefourSA İndirim kampanyası kapsamında tarafınıza 12.03.2015 tarihinde sms ile 6654321 numaralı kodun iletildiği tespit edilmiştir.

Kampanyalarımız ile ilgili detaylı bilgi içinwww.paracard.com.tr sitemizi ziyaret edebilir, 444 0 333 Alo Garanti´yi arayabilirsiniz.

Saygılarımızla, "

ing 2 kartla aynı anda 1-2-3 nisanda yaptım,
    1 ine geldi 1 ine gelmedi

mail attım henüz cevapta yok

• quote:

Orijinalden alıntı: umsera1

quote:

Orijinalden alıntı: escape__06

vakıf halen size dönüş yapacağız diyor, bu ay kodu vermeyecekler böyle giderse

NE ADİ BİR BANKAYMIŞŞŞŞŞ

Vakıftan hala ses seda yok

• Garantiye kod icin mail attım.
    1. Attigim mailime yaptığım alisverislerin uye marketlerden yapılması gerektiği cevabi geldi. Kampanya kurallarinda boyle bir ibare yok.
    2. Attigim mailime de nisan harcama kodu mayista gonderilecek diyor. Bunlar anlama ozurlumu çözemedim.
    3. Mailimi attım ve herşeyi heceleyerek ilkokul çocuğu anlayacak sekilde yazdım bakalim ne cevap verecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperixx -- 23 Nisan 2015; 13:18:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıfbank ayın 15 i kayıt açtırdım dün son gündü cevap vermeleri için aradım halen sonuçlanmamış.

• Çok çetrefilli kampanya oldu be...

• publicengineer kullanıcısına yanıt
    kodunuzu niye yazdınız

harcamadıysanız şimdiye kullanılmış olabilir
  • ENPARA ve NUVO'DAN kodları aldım ama VAKIFBANK çamura yatıyor, bende kayıt açtırdım bakalım ne cevap gelecek?

İlk 1000 kişi muhabbeti yapıyorlar, bana ilk 1000 kişiye giren kişilerin listesini ve harcama zamanları gösteren tabloyu gönderin dedim
  • Vakıfbank'tan en sonunda kod mesaj olarak geldi
  • Ayın 15'inde Ziraate mesaj yazdım gelen giden yok. Geçen ay da uğraştırmışlardı uğraşmam daha fazla ama inşallah bir kampanya için beni ararlar.
  • bir hafta önce kayıt açtırdıktan sonra sonunda vakıf dan bugün geldi kod.
  • Tlcard için twit atmıştım çeki mailime yollamışlar kullanacağım bakalım,yalnız Vakıfbank 11 yıllık sadık maaş müşterisine göndermemekte ısrar etmekle hata ediyor.Bu gidişle beni de kaybedecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekayak

Ben de Mart ayında HalkBankası Visa bankamatik kartı ile 3 defa alışveriş işlemi gerçekleştirmeme rağmen tarafıma kod gönderilmedi. MH şikayet formu oluşturdum beklemedeyim..

Boşuna bekleme bir şey çıkmıyor. Ben iki aydır bekliyorum. Cevap maili geliyor, telefonla bilgilendirildiniz diye, ama ne arayan var ne soran

• quote:

Orijinalden alıntı: escape__06

Vakıfbank'tan en sonunda kod mesaj olarak geldi

DÜN MESAJ GELDİ GÜN İÇİNDE KODUNUZ MSJ İLE İLETİLECEK DENMESİNE RAĞMEN HALA BU SAAT OLMASINA RAĞMEN NE GELEN NE GİDEN HELAL OLSUN SANA VAKIFBANK İNSANI MELETİYORLAR BU KAMPANYAYI YAPAN VİSAYI ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSINNNNNN

• Bugün itibariyle ingbank ile kampanyaya katıldım.
    500 kişi ile sınırlı imiş.

Dolmuştur değil mi arkadaşlar kontenjan ayın 25 i oldu.

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.