Şimdi Ara

Visa banka kartınız ile market alışverişlerinize her ay Carrefour'da geçerli 20TL indirim (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
60
Favori
44.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abormen

bankalarla bunca cebellestikten sonra bu ay hala harcama yapmadim. Heleki vakifbank ziraat bank asya üçü ile toplamda 150 dakika falab gorusmusumdur. By ay için oncelikle gecen ay sıkıntı vermeden kidu gonderen halkbank ve garanti den harcama yapacağım ardından da bank asya ve ziraat ten harcama yapacagim. Ha birde bu ay kampanyaya katilan isbank ile katılacağım...

Vakif karti ve hesabi da kapatiyorum...

ziraat benim hala gelmedi tekrar mail yolladım asya dan iki kez yararlandım ikisinde de kendiliğinden gelmedi ama 15 inde mail attım 2-3 gün sonra telefonla arayarak kodu verdiler ziraat le hala uğraşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

Bugün itibariyle ingbank ile kampanyaya katıldım.
    500 kişi ile sınırlı imiş.

Dolmuştur değil mi arkadaşlar kontenjan ayın 25 i oldu.

iyi de bir limit yoktu ki ne zaman koymuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

Bugün itibariyle ingbank ile kampanyaya katıldım.
    500 kişi ile sınırlı imiş.

Dolmuştur değil mi arkadaşlar kontenjan ayın 25 i oldu.

iyi de bir limit yoktu ki ne zaman koymuşlar

ing ilk 500 kişiye veriyormus katılım mesajı o şekilde geldi.

Degerli Musterimiz, kampanya katilim talebiniz alinmistir. Kampanyaya sadece ING Visa Banka Kartlari dahil olup, ilk 500 kisi faydalanabilecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen aydan gelen iki tane kod vardı, girdim carfurexpresse ama neye elimi attımsa oha çektim, fiyatlar anormal, zar zor birşeyler aldım ama , aldığım 40 tllik malzemenin zaten migrostaki maliyeti taş çatlasa 25 tl.
  • nuvo ve vakıfbank kodları ile carrefoursa aışveriş yapmayı denedim..kasada 2 kod hatalı uyarısı verdi.. başından bu sorun geçen oldu mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mx0131

nuvo ve vakıfbank kodları ile carrefoursa aışveriş yapmayı denedim..kasada 2 kod hatalı uyarısı verdi.. başından bu sorun geçen oldu mu??

hocam kod size mail yoluyla geldiyse masadaki görevliye bunu belirtin ve elektronik çek olarak işlem yapmasını rica edin benzer bir durumu bu şekilde çözmüşlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanbeyy H kullanıcısına yanıt
    yok hocam 2 kod sms ile geldi
  • Arkadaşlar iş bankasından mesaj yada mail ile kod gelen oldu mu acaba?
  • quote:

nuvo ve vakıfbank kodları ile carrefoursa aışveriş yapmayı denedim..kasada 2 kod hatalı uyarısı verdi.. başından bu sorun geçen oldu mu??

banada dün nuvodan aldığım koda öyle dedi arayacağız bakalım ne diyecekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanamadığınız veya kullanmayacağınız carrefour kodlarınızı 13 tl'den satın alabilirim arkadaşlar(nisanda gelen kodların 3 günü kaldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umsera1

quote:

benim nuvo kodu da hatalı çıktı. bir kere de düzgün iş yapsalar
    kayıt oluşturduk bakalım 30 nisana kadar sonuç çıkacak mı?

• Vakifbank bende de sorun verdi kayıt oluşturduk.
    Ziraat hala kod gondermedi

• quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: umsera1

quote:

benim nuvo kodu da hatalı çıktı. bir kere de düzgün iş yapsalar
    kayıt oluşturduk bakalım 30 nisana kadar sonuç çıkacak mı?

Bugün paracard Visa kodunu kullanayım dedim, zamanaşımı uyarısı vermiş ekran (kasiyer öyle dedi), merkezi aradılar, onlarda kayıt açtılar, "kodu o esnada sistem kullanılmış, ama fişte çıkmadı, en kötü ihtimal size kasadan 20 tl nakit veririz" dediler

Demekki kod kullanımını son günlerde bırakmamak lazım

• Garanti bankasina kayit actirmistim tam 10 gün sonra bugün mail attı...

• YAPI KREDİ TLCARD
    15.05.2015 tarihinde aradım şikayet oluşturdum. Müşteri temsilcisi harcamalarımı inceledi ve 3 adet "BAKKAL , MARKET " harcamanız görülüyor 3 iş günü içerisinde geri dönüş yapacağız dedi.
    20.05.2015 tarihinde görüşmeden bi haber bir başka kişi aradı ve sorunun 3 iş günü içerisinde çözüleceğini söyledi.
    27.05.2015 tarihinde önceki görüşmelerden daha habersiz bir başka yetkili olduğunu söyleyen kişi yaptığım alışverişlerin birinin ANKARA da olan bilir ÇAĞDAŞ MARKETten yaptığımı ve malesef sistemlerindeki hatadan dolayı burayı market olarak görmediklerini belirti.
    Bundan sonrası daha ilginç ; müşteri memnuniyeti açısından istersem bana bir kod verebileceğini söyledi. .
    Benden aldığı cevap alın KODunuzu....... müşteriniz şimdi memnun oldu
    Bu nedir arkadaş VİSA bu duruma bir el atmalı , ben kendi adıma VİSA ya bir mail attım ve mail tarafımıza ulaştı ilgili departmana iletildi vs. tarzında bir cevap aldım. Aynı maili yapıkrediye de ilettiğim için büyük olasılıkla dönüş yaptılar ama bir daha mı YAPI KREDİ ASLA

• vakifbanktan alabilen var mı? aradığımızda hala devam ediyor inceleme süreci falan diyip duruyorlar. Listeleri kabarık bence visayla anlaşıp ayın 30'undan sonra gönderecekler atıyorum mayıs 3'e kadar da mühlet verecekler.
    Geçen ay ykb aynısını yapmıştı. Veyahutta üstüne yatacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape__06

vakıf halen size dönüş yapacağız diyor, bu ay kodu vermeyecekler böyle giderse

Vakıf bank 24 un de göndermiş bugün haberim oldu SMS ten az önce gittim carfura kasiyer dene den geçersiz kod diyor başka kasada denedik viss kampanyası iyi de biliyorlar ama olmadı müdürlerinin çağırdılar o yaptı yine geçersiz kod dedi alamadım alacaklarını
    Eve geldim bankaya kayıt oluşturdum

• Ballarda %30 indirim varmis 850 gr balparmak balı 20 lira kod indirimiyle 4.40 liraya aldim

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    İlker dünde bana öle oldu garanti visa kodu kullanamadım müdür geldi sistemde bi sıkıntı var dedi dedim yarın son günü zaten banka göndermedi kayıt açtırdık maille geldi 10 gün sonra dedim nası kampanya yapıyorlar valla ilginç dedim adam cebimi aldı neyse bugün aradı gelip kullanın beyfendi dedi uğradım sorunsuz kullandım.
  • Ziraat de yatirmadi bana kod gelmedi. İlk defa denedim. Simdi ne yapmam lazim kodu almaj icin

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.