Arkadaslar Merhaba Gecen Hafta Evde yokken ufak kuzenim bilgisayarimi karistirmis, bisiler yapmis artık naptıysa bilgisayar acilirken "CHKDSK" dosyaları taramasi istiyo, ancak taramaya basladiktan sonda % 42 si tamamlandiktan sonra kitleniyor Laptop. Power tuşundan kapatana kadarda ekranda başka bir şey olmuyor. Laptop HP. bu arada tarama yapmadan dewam et dediğimde normal bir şekilde çalışıyor ama ilerde sorun çıkartmasından korkuyorum. isterseniz tam mesajı yaziyim ekranda çıkan :
C: üzerindeki dosya sistemi denetleniyor. Dosya sistemi türü NTFS Disklerinizden birinde tutarlilik gözden geçirmesi yapilmasi gerekmekte.Bu disk gozden geçirmesini iptal edebilirsiniz ancak dewam etmeniz kesinlikle önerilir. Windows su an diski gozden gecirecek.
ve bi kac sayisal veri.
Ne yapmam lazim açıkçası format atılmadan kurtarmak istiyorum , olmadı servise verip 1 ay bekliycem. Yardımcı olursanız sewinirim.
arkadaşlar yardım edicek yokmu ???
Bir de windows ortamında disk taraması yaptır. Tarama ekranında tüm seçenekleri işaretle. Uzun süren bir işlemdir ancak sorununu çözebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme