Şimdi Ara

Vista kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    q6600
    2x2 hyperx kingston
    500gb western digital hdd

vista kurmaya çalışıyorum fakat expanding kısmına geldiğinde yüzde 0dan ileri gitmiyor ve yaklaşık 15dk sonra "0x8007045d" kodlu bir hata verip kurulumu iptal ediyor.Bir forumda aynı sorun yaşayan birisi raminin bir tanesini çıkararak çözmüş ancak bende işe yaramadı.Yardımcı olursanız sevinirim.

• 0x8007045d hatası yazma veya okuma ile ilgili bir hata.HDD üzerinde yazamadığı veya okuyamadığı bir bölüm var..Çözüm önerilerim XP kurulum CD'si ile sisteme yavaş format atın ve tekrar vista kurmayı deneyin. Eğer düzelmez ise sisteme XP kurup XP çalışırken vista kurulumunu çalıştırıp Upgrade seçeneği ile yükleme yolunu izleyin.
  • xpm 32 bit olduğundan 64bitlik vistayı doğrudan yüklemiyor.Denemeden önce xp cdsiyle hızlı format atmıştım ama çözüm alamayınca xp kurdum tekrar.Eğer inancınız yüksekse bir format daha atabilirim?
  • Denemekle birşey kaybetmezsiniz. Ben kesin işe yarar demiyorum diyemiyorum sadece fikrimi söyledim...Yeniden format atarsanız en fazla zaman kaybınız olur o kadar..
  • Malesef.Uzun format attım xp cdsiyle ve tekrar denedim kurmayı ancak problem devam ediyor.Yabancı forumları falan da araştırdım ama oradaki arkadaşlar da çözememiş durumu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.