Şimdi Ara

Vistada arama yapabiliyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arama çubuğuna yazdığım birçok şeyi bulamıyorum.

XP de yazdığım dosyanın takıları dahil klasörlere göre sıralı arama sonucu gelirdi.
    Ama Vista da bulma işlemi hiç iyi değil.

Etkili bir arama işlemi nasıl yapılıyor bilen var mı?

• Vista hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama Avafind gibi harika bir program varken windows arama yöneticisini hiç kullanmadım.

Programı kuruyorsunuz ve bir kereliğine tüm diskteki dosyaları arşivliyor. Program sürekli çalıştığı için yeni dosyaları da güncelliyor. Shift + ESC tuşuna basıyorsunuz, arama ekranı geliyor, yazıyorsunuz ve anında karşınıza çıkıyor. Her seferinde tüm diski aramıyor yani. Çok ufak bir program ve kesinlikle bilgisayarı yavaşlatmıyor. (ilk indexleme hariç )

Kesinlikle denemenizi öneririm.
  • Aslında işletim sisteminin kendi arama programının iyi olması gerekir.
    Avafind vs. gibi programlar elbette yararlı olabilir, öneri için sağol ama mesela sistem dosyalarını aratabiliyor muyuz mesela .dll dosyaları gibi.

XP'nin araması çok daha iyiydi. Vista sözde daha gelişmiş ama arama özelliği "0" düzeyinde.
  • vistada'da indeksleme özelliği var aşağıdaki kaydı biraz önce cektim

buyrunn
  • Sağol bisquit ama neyle açacağız bunu?
    GomPlayer,WMP,WinAmp denedim açmıyor.
  • denetim masasında indeksleme option diye bi şey var orayı kontrol et
  • quote:

Orjinalden alıntı: calculus

Aslında işletim sisteminin kendi arama programının iyi olması gerekir.
    Avafind vs. gibi programlar elbette yararlı olabilir, öneri için sağol ama mesela sistem dosyalarını aratabiliyor muyuz mesela .dll dosyaları gibi.

XP'nin araması çok daha iyiydi. Vista sözde daha gelişmiş ama arama özelliği "0" düzeyinde.

Yine vista kullanmadığım için o konu hakkında yorum yapamayacağım ama Avafind gerçekten harika. Kullandığım günden beri XP'nin dahili aramasını hiç kullanmadım.

Evet her türlü dosyayı indexledikten sonra arıyor. Sizin için dll araması yaptım ve 15.506 sonuç çıktı. Bu aramanın yapılması sadece 0.19 saniye sürdü.

Programı kurduktan sonra arama yapmak için shift + esc 'ye basmanız yeterli.
     Vistada arama yapabiliyor musunuz?

• 241 teşekkürler, ava finder'ı kullanıp deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.