Şimdi Ara

vitiligo geçmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
10
Favori
402.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YYalancıyı ne yapsınlar
    Ot içmiş iyileşmiş de bir de telefonu yazıyorsun para istemek için
  • Kubilay kardeş merhaba, vitiligo ile ilgili son durum nedir,

denemeleriniz başarıya ulaştı mı?Paylaştığınızz hiç bir fotoğrafı göremedim. Bendeki son durum böyle.

[simage]https:

vitiligo geçmeye başladı//img.donanimhaber.com/upfiles/2640248/1c2fab56-5cc3-4a96-a0a1-a8ce14638491.jpg[/simage]
  • Ramazan Bostancı gelişme var mı, son resimleri görebilir miyiz?
  • özelden yazın arkadaşlar
    vitiligo geçmeye başladıvitiligo geçmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karot28 -- 27 Haziran 2018; 16:4:30 >

• Madem amacın yardimci olmak Neden otların isimlerini burada yazıp paylaşmıyorsun da merak uyandırıp telefon numaranı veriyorsun gizlı olan nedir
    İnsanları kandıran umutları ile oynayan dolandırıcılar da kendi bu hastalığı otlarla iyilestini ve yardımcı olacağını söyleyip telefon numarasi paylaşıp otları para ile satmaya insanları kandırmaya dolandırmaya çalışıyorlar.
    Çok yapılan sıradan bir yöntem bu.
  • Arkadaşlar gelişmeler hakkında bilgi verir misiniz?
  • Merhabalar. Evet konuyu ben açmıştım fakat iş yoğunluğundan ve diğer sağlık sorunlarından dolayı söylediğim sarımsaklı denemeyi tam olarak yapamadım. Birkaç kere denedim ama insanın elleri acıyor ve gerçekten çalışırken uğraşmak zor. Benimki paylaşılan resimlerden çok daha fazla. Bende ayrıyetten glutene karşı duyarlılık çıktı. Bağırsak ve mide sorunlarıyla beraber ciddi rahatsızlıklar yaşadım. Vitiligo ile beraber nonçölyak belirtileri var bende. Demem o ki . Öncelikle vücudunuza doğru yakıt alın . Doğru beslenirseniz vitiligonuz ilerlemez . Kimi insanlarda gluten diyeti sonrasında vitiligo gerilemesi bile görülmüş. Yediklerinize dikkat etmenizi tabsiye ederim . Özellikle glutenden uzak durursanız sizin için iyi olur mutlaka vitiligo tek başına değil hiçbirimizde . Sadece henüz farkında olmayanlarımız var
  • vitiligo geçmeye başladı

21-7-2013 tarihinde bu resim çekildi
  • vitiligo geçmeye başladı

Buda şimdi 9-7-2018. 7 aydır glutenli hiç birşey yememeye çalışıyorum.
  • kubilaymen78 K kullanıcısına yanıt
    baya kötü olmuş sizde benim sadece parmak uçlarında 10 senedir duruyor ileri veya geri gitme yok caresi de yok en sonunda uvb ampul aldım onu denicem 170 tl ve heryerde satılmıyor! 9w fllorasan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikmikyoknik

baya kötü olmuş sizde benim sadece parmak uçlarında 10 senedir duruyor ileri veya geri gitme yok caresi de yok en sonunda uvb ampul aldım onu denicem 170 tl ve heryerde satılmıyor! 9w fllorasan.
    Nerden aldiniz ampulu?Ampulu takacvaginiz aparat dahil mi bu fiyata?Markasi nedir?Link var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soultrap99

Nerden aldiniz ampulu?Ampulu takacvaginiz aparat dahil mi bu fiyata?Markasi nedir?Link var mi?

Alıntıları Göster
    www.alkansan.com
    Philips PL-S 9W/01 DARBANT UVB FLORESAN AMPUL, MEDİKAL AMPULLER
    http://www.alkansan.com/philips_pls_9w_01_darbant_uvb_floresan_ampul-213-urun.html

ayrıca gidip gece lambası alıp ampulu degiştim .

• quote:

www.alkansan.com
    Philips PL-S 9W/01 DARBANT UVB FLORESAN AMPUL, MEDİKAL AMPULLER
    http://www.alkansan.com/philips_pls_9w_01_darbant_uvb_floresan_ampul-213-urun.html

ayrıca gidip gece lambası alıp ampulu degiştim .

Alıntıları Göster
    hocam kullandığınız gece lambası nasıl bir şey... birde bunu hangi sıklıkla ne kadar zaman kullanmamız lazım biliyor musunuz rica etsem

• quote:

Verdiğin linkteki telefonu aradım.Bu kazma herif 9 watlık darbant philips için 50 euro+KDV istedi.Arkadaş 170 tl ye almış deyince imkansız o bizden almamıştır şeklinde bir cevap verdi.
  • quote:

Verdiğin linkteki telefonu aradım.Bu kazma herif 9 watlık darbant philips için 50 euro+KDV istedi.Arkadaş 170 tl ye almış deyince imkansız o bizden almamıştır şeklinde bir cevap verdi.

Alıntıları Göster
    ben sana lik atmaktaki amacım ampulu gör ayrıca ben alalı cok oldu ankaradan almıştım kargo ile geldi ama inan aldım cok kullnmadım etkisi var ama kızartıyor ama ben cabuk sıkıldım duruyor oyle.. ama pahalı bi bakayım ben bulursaam aldıgım yeri araştırayım..
  • quote:

Alıntıları Göster
    ozcanelektrik.com
    PL-S 9W/01 PHILIPS G23 DAR BANT AMPULLER UV-B 311 nm
    http://ozcanelektrik.com/index.php?route=product/product&product_id=939

• Merhaba arkadaşlar 2 senedir bende de vitiligo var ve bu sene bir hayli çoğaldı :(
    Protopic diye krem verdiler pek çok kocakarı ilaçları denedim sonuç yok.
    Bugün ısırgan ile birlikte süt karışımı yapıp uygulayın diye söylediler. Daha önce uygulayan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar. Allah (cc) bütün derman arayan kullarına şifa versin. Ben 2012 yılından beri vitiligo ile uğraşıyorum. Önceleri dudak kenarında ufak izlerle başladı fakat son 1 yıldır ellerimde ve yüzümde bazı noktalarda yoğunlaşma oldu. Bu hastalık bağışıklık sistemi rahatsızlığı ve herkesin sistemi farklı çalışıyor. Yani birine iyi gelen ilaç veya kür bir başkasına iyi gelmeyebilir. Ben yakın zamanda duyduğum bir yöntemi uygulamaya başladım ve farkını görüyor gibiyim. 1 ay boyunca devam edip sonuca bakacağım. Olumlu bir gelişme olursa sizlerle paylaşacağım.
  • Kardeşim ne oldu sonuç alabildinizmi tedavide
  • ixemrex İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim eczacının telefonunu verirmisin bende ilaç yaptırmak istiyorum. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.