Şimdi Ara

Vize reddi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben hollanda vize başvurusu yaptım 2 hafta önce
    Öğrenci olarak arkadaş ziyareti şeklinde yapmıştım davetiye ve kalacak yer gösterdim. Ayrıca burdan sponsor da gösterdim fakat göçmen tehlikesi nedeniyle reddedildim.
    Bana tavsiyeniz nedir? sizce neden reddedildim evraklarım tam ve güvenilir olmasına rağmen?
    Almanya ya öğrenci olarak turistik vize başvurusu yapmış olsaydım daha mı iyi olurdu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başvuru formunuza "vize talep edilen gün sayısı" bölümüne kaç gün yazdınız? Bankada nekadar para gösterdiniz?
  • Arkadaşlar selam,

2016 sonrası Türkiye 500 bin üzerinde göçmen vermiş bir ülke. Hollanda Dışişleri Bakanlığının raporlarına bakarsanız ilk 3 sıra içerisinde Türkiye'nin bulunduğunu görebilirsiniz. Dolayısı ile vize başvurularında çok dikkatli olunması gerekiyor ve sonucu birazda seyahatin amacı ve başvuru sahibinin dosyası karar verecek. Detaylı dosya hazırlamaya özen gösterin ve dosyanız tamda da olsa bu durum ne yazık ki vize alabileceğiniz anlamına gelmiyor.
    İmkanınız var ise profesyonel danışmanlık alın ya da başvurun
    öncesi ön bir hazırlık yaparak evraklarınızı ek bilgiler dahilinde
    hazırlayın. İsterseniz şöyle bir güncel kaynak var. baya da ciddi içerik hazırlanmış. fayda sağlayabilir. göz atmanızı tavsiye ederim. Site linkini kopyalıyorumhttps://saltvisa.com.tr/vize-reddi-itiraz-danismanlik-hizmeti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilian thuram -- 24 Mart 2024; 3:23:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.