Şimdi Ara

VK ve Telegram'ın kurucusu Durov'a göre iPhone kullanıcıları birer 'dijital köle' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple kullanıcıları kendilerini prens charles zannediyor.

Halbuki apple fansboylarının %99.99998'i muhittin kozalak from kazlıçeşme.

napsın sizin verilerinizi millet. zaten gerekli olanları icloud celebrity hackingde gördük.  VK ve Telegram'ın kurucusu Durov'a göre iPhone kullanıcıları birer 'dijital köle' 

• 14.6 yı beğenmeyen b atıyor. 60 hz ekran yarışamıyormuş 90 hz yapsa 13 ü sizin androidler elinizde kalır. Disk hızı 26 kat fazla ram onda biriyle çalışıyor nerdeyse. Ve bu performansla aynı amiral gemilerini youtube daki karşılaştırma videolarını izleyn. Oyun uygulama açılış ve recall süreleri. Arka planda uygulama açık tutma zorunluluğu olmaması ve bildirim merkezi ile tek merkezden iletilmesi gibi on basan özellikler tonla. 7 yıl android kullandım bir yıldır iostayım ve eski bir i7 var ona rağmen bu yorumlarım. Java local machine be arkaplan ıygulama krizlerini çözemezse be amiral gemilerdeki disk io krizini çözemezse sorunları bitmez androidin. Ufs 3.1 hala iosun çok gerisinde. Mobil işletim sistemlernde disklerin rame yakın hızda olması gerrk bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürü ve kim tutar seni, arkandayiz reis. ;) Hala wp kullanıyorum ama telegram a geçeceğim bu adamın duruşu sebebiyle. Dünyayı ele geçiren ABD ye birileri dur demeli.

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt

farkındayım hocam, ben yanlış birşey söylemedim zaten. o çentiğin içinde bir sürü eleman var FACE ID için.

• Frobisher kullanıcısına yanıt

Pardon Hocam mesajı alıntılayan diğer arkadaş zannettim. İkimizde aynı şeyi söylüyoruz.

• Beni takip eden uygulamalarda hepsini kapattım gerisini Android kullananlar düşünsün.

• Apple'ın çoğu ürününe karşı biriyim. Intel gibi fanboyların oluşturduğu bir kurum olarak görmekten gözümü alamıyorum kimse kusura bakmasın.

Yukarıda bir yorum gördüm; iphone harici telefon alanın aklından şüphe ederim diye. Yav telefondan nasıl sıkılmıyorsunuz? Hala 7plus diye dolaşan bir kitle var. İnsan bir yenilik arar. Bu kadar da bağnaz/bağımlı olmasınlar/olmayın ya.

Şuanda samsung a30 kullanıyorum. Kamerası hariç, iphone'ın yapıp telefonumun yapamadığı bir şey olduğunu sanmıyorum. Kamera ile de çok işim olmadığı için günü kurtaracak fotoğraflar çekiyor.

Ha iphone kamerasıyla yarışabilecek f/p telefonlar yok mu? Var. E bunu bu kadar eşsiz kılan şey ney? Firma adı. Söyleme dönüyorum, "apple kullanmayanın aklından şüphe ediyor..."

Telefonu alırken 1800 civarı fiyatı vardı, 700 lirada 1 yıllık kaskoya gitti; 2.500 e aldım. 2yılı doluyor. Hala bir yavaşlama, bataryasında eksiklik hissetmeye başlamış değilim. Ekranı kırılsa replika ekran almak zor değil, günü kurtarmaya devam ederim 200-300e. Iphone da 1000 lira bayılmadan ekran değiştiren birini bulunca insanlar seviniyor. Yarın bozulsa telefon yine alacağım telefon 2-3 bandında olur. 13bin iphone alıp 7-8binden okutacağım derdine de düşmem.

Sonuç olarak Durov sonuna kadar haklı bir söylemde bulunmuş. Youtube üzerinden de iphone mekanizmalarının ne kadar kısıtlı olduğunu gösteren 20den fazla kurtarma videosu izledim. Android fanboyu değilim ama apple o fiyatlarda olduğu sürece piyasadaki her telefona açık konuma geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 21 Mayıs 2021; 0:36:34 >

• iphone alanlar haram para mı kazanıyor?

bir yaşıma daha girdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizlilik politikası: Tmm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt

Fiyatı görmeden, paçaları sıvamamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategen -- 21 Mayıs 2021; 3:49:24 >
  • Adam doğru söylemiş. Firma yetkilileri açıklama yapmadan bizim burada herkes Apple firmasını savunmaya geçmiş bile. Eskiden köleler alınır satılırdı şimdi kendi paranla "dijital köle" oluyorsun.

• SJJSHWHWJWOSKNDNDJEKWWKK bunların seside apple’ın güvenilik politikasından sonra çıktı bu dümbükte çok masum ya diğerlerini suçlayıp kendini haklı çıkartacak çinliler bile daha masumdur uygulamadan veri toplamada bundan

• İphone yalayıcılari bu işe kizgin.

• 8 yıldır aralıksız Android telefon kullanıyorum, sürekli işimi aksatan buglar çıkıyor. 120hz olsa ne olur, günün sonunda yıllardır bildiğimiz Android işte.

• Adam doğruları söylemiş. Androidin rahatlığını başka bir sistemde bulabileceğimi sanmıyorum resmen cepte taşınan bilgisayar yapmış adamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayfomcular yine mi kazık yemiş VK ve Telegram'ın kurucusu Durov'a göre iPhone kullanıcıları birer 'dijital köle' 

• Başaramayacaksınız! VK ve Telegram'ın kurucusu Durov'a göre iPhone kullanıcıları birer 'dijital köle'  iPhonelarımızı çöpe attıramayacaksınız! VK ve Telegram'ın kurucusu Durov'a göre iPhone kullanıcıları birer 'dijital köle' Tek telefon, tek işletim sistemi, tek ekosistem... Ya Allah bismillah.

VK ve Telegram'ın kurucusu Durov'a göre iPhone kullanıcıları birer 'dijital köle'
  • Android fanboyları bu açıklamayı bekliyormuş içlerindeki öfkeyi kusmak için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.