Şimdi Ara

vodafone 10 gib 1000 dak 250 sms faturalı 12 ay tahahütlü 100 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Ben şuan Red tarifesindeyim, devir özelliğim yok.

Ama bir ara kullanmıştım, sistem şöyle işliyor devir oluyor ama ilk önce yeni ayın kullanımı harcanıyor. Yani o ayın interneti bitince o zaman eski aydan kullanmaya başlayabiliyorsun. Geçen aydan devredeni de o ay kullanmazsan yanıyor. Kısacası pek işlevsel bir sistem değil, sadece genelde 7-8GB kullanıyorsundur bir ay 12-13GB gerekir ona yarar ancak.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    tam uyanık bunlar önce eski hakkı kullansa yeni hak devredecek,

böylece en fazla 1 ay devretmiş gibi oluyor, durma özelliği olduğu için kullanırım ben hepsini hiç yoktan iyidir
  • Vodafone eski abonelere arada iyi fiyatları veriyor.
  • livazzxd kullanıcısına yanıt
    ben 3-4 aydır ilk kez girdim tesadüfen gördüm bilseydim daha önce alırdım,
    3x4 gb sms yolladım tanımlandı, ancak 6x2 gb 3 iş gününde tanımlanır dedi henüz gelmedi, çarktan 1 gb çıktı o da tanımlanmadı, beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 18 Kasım 2024; 3:49:39 >
  • 3. Aydan sonra fatura ücretinde artış olacak mı acaba bilgisi olan var mı?
  • Olmuyor
  • smsle 4x3 gb aldım ancak 3 iş gününde otomatik yüklenecek 6x2 gb halen gelmedi,
    bi önceki çarktan kazandığım 1 gb 48 saat içinde yüklenecekti yüklenmedi,
  • kasımda sınırlı süreye özel faturalıya geçiş hediyen 2 ye katlandı hemen faturalıya gel 12 gb yerine 24 gb hediyeni yakala yazıyordu,

4 ay boyunca 3gb için sms yolladım ilk ayın 3 gb sı yüklendi ancak 3 iş günü içinde 6 ay boyunca yüklenmesi gereken 2x6 toplam 12 gb yüklenmedi 542 yi aradım kızcağızı ikna edemedim öyle bi kamnpanya görünmüyor diyor ekran görüntüsü de aldık bi işe yaradığı yok zorla kayıt açtırdık 12 gb bağıra bağıra gidiyor bişey yapamıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.