Şimdi Ara

Vodafone'a geçtim geri dönmek istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 ay taahhütlü redli 15 e geçtim 02.10.2019 tarihi itibariyle ancak memnun değilim. Belirli bir cayma sürem var mı şayet yoksa cayma bedelim kullandığım bir ayın indirimi mi olur yoksa 12 ayın tüm indirim tutarları toplamı mı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum yeni geçiş yapmak için başvurdum hattım yarın aktif olucak siz neden memnun kalmadınız ?
  • Sözleşmenin 1.ayındasınız, 30 gün dolmadan taşırsanız cayma bedeli ödemezsiniz.
    2 Kasım gününne kadar başka yere taşırsanız, bu ayın faturası ve 2019 un son 3 aylık telsiz vergisi eklenir, o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: november27

Sözleşmenin 1.ayındasınız, 30 gün dolmadan taşırsanız cayma bedeli ödemezsiniz.
    2 Kasım gününne kadar başka yere taşırsanız, bu ayın faturası ve 2019 un son 3 aylık telsiz vergisi eklenir, o kadar.
    Cayma bedeli ödenmeyeceğinden emin misiniz? Arkadaşım taşıdı Vodafone'a ama evinde kapsama sorunu var. Teknik birim 1 yıl baz planımız yok dedi, Bursa'nın göbeği hem de, yazık ötesi. Ben sorunsuz kullanıyorum ama o geri taşıyacak, ceza ödemeyecek mi şimdi?
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    İlk ay ceza var diye biliyorum. Yanimda uygulamasina girip tarife paketlerim kismindan kampanya detaylarima basin orada cayma yaziyor olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ordan kontrol ettik biz de, teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.