Şimdi Ara

Vodafone Akıllı telefon değişim Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bende 5S 16 GB var benim teli kaça sayacaklar bana iphone 6 64 gbtı kaça vercekler ? yada böle yapana kadar direk tarifeye ek 5Side vermedenmi almak mantıklı ?

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/VodafoneAkilliDegisimKampanyasi.php?&icmp=degisim

• adamların red tarifelerinden birini seçmek zorundasınız. tarifeler en az 60 70 den başlıyor. Ancak şöyle bir şey var alacağınız telefonun taksidi 70 liraysa 80 liralık tarifeyi seçmeniz gerekiyor. Tarife içeriği diğer operatörlerde örneğin avea da 25 30 lirayken 80 lira veriyorsunuz arada 50 lira fark var. 12 aydan 600 24 ay taahhüt ile 1200 lira hibe ediyorsunuz. Burada vodafone avea tercihinize göre ya hibe ya da hakketme olarak bakabilirsiniz.

iphone 5 leri 1200 lira ya mı ne alıyorlardı geçen kampanyada 5s i yien piyasanın üzerine alacaklardır. 1500 1600 gibi alırlar. Ancak dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

adamların red tarifelerinden birini seçmek zorundasınız. tarifeler en az 60 70 den başlıyor. Ancak şöyle bir şey var alacağınız telefonun taksidi 70 liraysa 80 liralık tarifeyi seçmeniz gerekiyor. Tarife içeriği diğer operatörlerde örneğin avea da 25 30 lirayken 80 lira veriyorsunuz arada 50 lira fark var. 12 aydan 600 24 ay taahhüt ile 1200 lira hibe ediyorsunuz. Burada vodafone avea tercihinize göre ya hibe ya da hakketme olarak bakabilirsiniz.

iphone 5 leri 1200 lira ya mı ne alıyorlardı geçen kampanyada 5s i yien piyasanın üzerine alacaklardır. 1500 1600 gibi alırlar. Ancak dediğim gibi.

Zarar yani hocam neyse kullanalım sanki hepsi aynı şuan kamera filan lens filan 3-5 bişe koyup sürüyorlar piyasaya.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    tarzı bu sefer hoşuma gitti. Ben geçmeyi düşünüyorum ancak bir taraftan da motoru yükseltmek istiyorum o yüzden vazgeçiyorum. Bazen hepten telefondan vazgeçip masrafsız 3310 a dönmek istiyorum :) Klasik insan halleri hocam.

Bence şu an zarar. He zaten red paket kullanıyordum diyorsanız mantıklı ama yalan yok. Kaldı ki telefonunuz kırıksa 300 lira mesela applestore da tamir ücreti , vodafone sizin telefonu 700 den alıyordu.

Hepsinden öte her vodafone bayisi aynı değil. Adama validenin iphone unu götürdüm note 3 de bende vardı. İlla note 3 ü istiyor. Sanırım telefonları alıp kendileri satıyor. Bu kırık almam falan diyor. Trip çekiyorsunuz bir de.

Hayırlı kararlar hocam.
  • quote:

tarzı bu sefer hoşuma gitti. Ben geçmeyi düşünüyorum ancak bir taraftan da motoru yükseltmek istiyorum o yüzden vazgeçiyorum. Bazen hepten telefondan vazgeçip masrafsız 3310 a dönmek istiyorum :) Klasik insan halleri hocam.

Bence şu an zarar. He zaten red paket kullanıyordum diyorsanız mantıklı ama yalan yok. Kaldı ki telefonunuz kırıksa 300 lira mesela applestore da tamir ücreti , vodafone sizin telefonu 700 den alıyordu.

Hepsinden öte her vodafone bayisi aynı değil. Adama validenin iphone unu götürdüm note 3 de bende vardı. İlla note 3 ü istiyor. Sanırım telefonları alıp kendileri satıyor. Bu kırık almam falan diyor. Trip çekiyorsunuz bir de.

Hayırlı kararlar hocam.

Hahahaa deseydiniz hocam vermicem vermicem benim değilmi vernicem diye :) 3-4 ay sonra tarifeye ek düşünüyorum 6plus 128 gb bari aldığımdan zevk alayimde parası koymasın bana :)

• quote:

Hayırlı kararlar hocam.

Bide mesela ip6 için tarifeye ek aldığımda bu bayilerin hertürlü kar"ı vardır adam geçen faturayı ödüyorum diyoki kılıf ekran koruyucu ver alayim diyo vermiyo adamda almıyorum dedi başka bayiden alırım dedi kapıdan çevirmeye çalışmaya başladılar gitti adam 100metre öteden aldı herşeyini verdiler bide çay içmiştir :)

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Bizim valide 6 plus istiyor esprisiyle karışık baya da ciddi. Onun için alacağım belki kararımı değiştirip bende 6 alırım. Hayırlısı bakalım.

Operatör bayilerini sevmem hocam her şeyi netten hallederim o yüzden.
  • quote:

Bizim valide 6 plus istiyor esprisiyle karışık baya da ciddi. Onun için alacağım belki kararımı değiştirip bende 6 alırım. Hayırlısı bakalım.

Nettende olmuyorki hocam illa şözleşmeye imza attırcaklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

quote:

Nettende olmuyorki hocam illa şözleşmeye imza attırcaklar :)

Galaxy S II'm var bana kaça geliyor telefon hocam?
  • Note 3 iPhone 4s 5 5s Xperia Z2 leri alıyorlardı geçen kampanya. S2 almazlar.
  • quote:

Note 3 iPhone 4s 5 5s Xperia Z2 leri alıyorlardı geçen kampanya. S2 almazlar.

Kazancı olmadan zaten bi iş yapmaz operatörler, en iyisi kendim almam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.