Şimdi Ara

Vodafone BIS Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu başlıgın altında Vodafone unda Turkcell gibi paketler yaptıgınu yazmak isterdim fakat kaç kez mail atmama ragmen aynı cevabı alıyorum şuan bis paketine 30 tl veremem ve zaten sınırsız internette de ihtiyacım yok ama neden bu kadar direndigini anlamadım vodafone un diyorum ki toplu mesajlar atsak farklı farklı paketler çıkarması için ve daha fazla kişinin özgürce seçim yapması ve kullanabilmesi için

ilgilenenler için vodafone mail sayfası

http://linky.tk/3hr8h7

konu bölümüne Cihazlar Konu detayı bölümüne blackberry seçerseniz mailiniz direk blacberry ilgili bölümüne gidecektir

Ayrıca kendilerine vodafone hatınızdan 542 ve diger oparatörlerden 4440542 numaralı telefodan ulaşabilirsiniz.

İlgilenen yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

• Basligi gorunce kalbim hizli atmaya baslamisti ya :) ben de kac kez aradim vodafonu bak dedim turkcell boyle boyle yapti dedim gecicem dedim adam reste rest dedi :D bakalim bende bekliyorum yoksa turkcelle gecicem bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde ciden çok canım sıkıldı 5-10 tane mail attım sonra araştık hem onlar aradı hem ben :D başka bir siteden arkadaşta aramış kavga etmiş bi çalışmalarının oldugu söylemişler 20 dk bende tartıştım banada böyle bi çalışma olsa dahi bilgi veremeyeceklerini söylediler sanırım hiç istemesemde turkcell e geçicem galiba daha fazla uzatırlarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolswoys -- 2 Ağustos 2011; 18:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismini vermek istemeyen izleyici =)

Turk Telekom'da calisiyorum. Vodafone'da calisan tanidik yeni bis paketlerinin cikacagini soyledi. Eger yeni paketler aciklanmadan bir iki gun once bu bahsettigim arkadasin haberi olursa bana bilgi verecek, ben de forumda sizlerle paylasacagim. Kesin degil, paketler aciklanmadan ona bilgi gelirse paylasacagim.

başka bir forumdan başka bir arkadaşımızda bunu yazdı hatta çıkacak paketler turkcell den daha iyi olacakmış ayrıca daha uygun umarım olur :)
  • Vodafone da tanıdığı olan felan yok mu yaw :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.