Şimdi Ara

Vodafone'dan sürekli gelen çıldırtıcı mesaj...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone geçtim ancak telefona sürekli şu mesaj geliyor kendi kendine..bu nedir nasıl kapatılıyor bilen var mı, Google'dan baktım biraz ancak herkes iPhone'da yaşamış aynı sorunu lakin benim tel Xiaomi android

"SMS gonderimi icin bakiyeniz yetersizdir.Bireysel aboneler TL yukleyerek/EkPaket alarak SMS gonderebilir kurumsal aboneler sirket yetkilisine danisabilir."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi göndermeye çalışıyordur telefonla simi eşlemek için. Hattında TL yoksa da böyle mesaj geliyordur.
  • Xioami forumuna bak sim etkinleştirme için yurtdışına mesaj yollamaya çalışıyor o yüzden

sim etkinleştirmeyi kapatarak yada ana sayfa üzerinden numaranı doğrulayarak sorunu çözersin
    ıphone de de i mesaj için
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yani Vodafonla ilgisi yok mu bunun,yahu çöplüğe döndü telefon 20 kere aynı mesaj gelir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm operatörlerde yapıyor onlarda para kesiyor direk
    kapatırsan yada telefonun numaranı doğruladığında çöplükten kurtulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler bir deneyeyim bu arada Türk Telekom taşıma sonrası iadeyi hesaba yapmıyor mu artık,bi link bulamadım..

• E devletten başvurun sayfa yönlendiriyor

hata alırsanız direk şikayet edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    E-devlette yönlendirme linki yok,borç alacağı sorguluyor sadece

Edit: Şurada da ofislerde nakit ödeniyormuş diye yazmışlar ama bilemedim.
    www.turktelekom.com.tr
    Müşteri İadeleri ile ilgili Duyurular > Destek > Türk Telekom
    https://www.turktelekom.com.tr/destek/sayfalar/musteri-iadeleri-ile-duyurular.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 18 Aralık 2019; 14:3:4 >

• onlineislemler.turktelekom.com.tr
    Türk Telekom Online İşlem Merkezi
    https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/borc-alacak-sorgulama/mobil

orasıda buraya yönlendiriyor sorgulamadan nasıl almayı düşünüyorsun ?

nakit istersen bayiden alabilirsin diyor

şahsına ait iban yazıyorsun hesaba yolluyorlar kalan tutar

Onu anladım,e-devletten girdiğimde telekomun sayfası çalışmıyor,

Vodafone'dan sürekli gelen çıldırtıcı mesaj...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 18 Aralık 2019; 15:13:14 >
  • FARKLI TARAYIcıdan deneyin bende açılıyor sayfa Vodafone'dan sürekli gelen çıldırtıcı mesaj...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Tüm operatörlerde yapıyor onlarda para kesiyor direk
    kapatırsan yada telefonun numaranı doğruladığında çöplükten kurtulursun
    Siz olayı karıştırmış gibisiniz, ekranda sim etkinleştirme mesajı yok ki,bakiye yetersiz mesajı geliyor sürekli..
    telefon xiaomi çift hatlı...mi hesabım 1.hattaki numaramla kayıtlı ve mi siteden doğrulanmış vaziyette..
    ikinci takılı hat yeni taşıdığım vodafone ..telefon her yeni açışta konudaki bakiye yetersiz mesajı geliyor bana da..
    daha neyin doğrulamasını yapacak ki, zaten telefondaki hesap mi sitesinden doğrulanmış birinci hatla..
    bana sorun vodafonla ilgili geliyor nedense..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 19 Aralık 2019; 14:14:15 >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    SİM 1 ETKİNLEŞTİRMİŞ sim 2 ?

sms yollamaya çalışıyor yurtdışına başka ne olabilir ki o zaman ?yollayamadığı için yetersiz diyor
    Peki o halde, bir mi hesabına 2 hat bağlanabiliyor mu ki teknik olarak, eğer oluyorsa dediğiniz doğrudur..
    2.hattı da etkinleştirmek gerekiyor öyleyse..ya da mi ye özel cihazı bul,mi rehber vs. özellikleri kapatmak gerekiyor..

ikinci simi de etkinleştirmek ister, etkinleştiremezse o hatta ait aramaları smsleri yedeklemiyor. benim de ikinci hattımda TL yok her açtığımda sim etkinleştiriliyor diye bildirim geliyor etkinleştirilemedi diyip kapanıyor. Vodafone ek olarak başarısız işlem için bilgilendirme SMSi gönderiyor demek ki, benim hat turkcell bende gelmiyor.

EVET HESABA GÖRE telefon çift sim kartı sonuçta
    yedeklemeyi kapatırsan sorun olmaz
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hımm ,peki nasıl olcak 2.simi etkinleştirme işi..mi hesabı 1.hatta kayıtlı çünkü..2.hatla yeniden kayıt mı olacağız mi ye..bende yedekleme de kapalı,bi cihazı bul açık o da iphone da ki gibi çalışmıyor herhalde kapatsakta olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 19 Aralık 2019; 17:35:15 >
    hatta TL olunca kendi yapar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.