Şimdi Ara

Vodafone esim hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell’den Vodafone’a geçişte böyle bir hata veriyor esim. Acaba hat henüz Vodafone’a aktarılmadığı için mi ? Yoksa bir sorun olabilir mi ? Açılış yarın akşam saatleri normalde. Ancak esim’i kayıt edeyim dışarıda olursam aktif ederim dedim ama aldığım mesaj bu. 2 hat içinde aynı şeyi yapıyor.

Vodafone esim hatası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Aktif olmadan ekleyemezsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

Kesin bilgi değil mi 😊 Gecenin yarısı bir de olmazsa ertesi güne kadar yanarız vallaha 😊 Yani şebeke geçici olunca çalışacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 11 Ağustos 2024; 16:34:56 >
    Kesin bilgi için müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz hocam e sim aktif edilmeden cihaza eklenir mi yoksa aktifleştirilmesinden sonra mı cihaza ekleyebilirim diye ?

Vodafone’da müşteri hizmetleri diye bir kavram yok. Allahın belası firma 30 dk bekletip o salak robot sistemi ile muhabbet ettiriyor. Bu konudan da bir haberler bayiye gidin onlarla ilgili diyip kesiyorlar. Zaten 10dk kalıp geri taşıyacağım ama taşıma sms’ini göremem çalışmazsa esim. Şikayetvar bu şikayetle dolu anlamadım nasıl olacak. Turkcell’de böyle bir şey yok. Geçmesede yüklüyor duruyor, mesaj gelince şak açıyorsun. Saçma sapan bir firma bu. O nedenle bilen veya yaşayan varsa kesin bilgi arıyorum. Yoksa geçişten önce gidip tepesine bineceğim bayinin.

Teşekkürler 🙏 Hat Vodafone’a geçince kartın qr’ı kabul ediyor. Sorunsuz halloldu.

İyi çok iyi hocam sıkıntısız olması iyi olmuş

Maalesef diğer hat aynı hatayı veriyor ve aktif olmuyor. Aktivasyon saati 19:00 ve olması. Ben bu Vodafone’un 😡😡

Cihazı aç kapa yapın yarın sabah tekrar deneyin belki düzelir 🤔

Ohoooo neler yaptım yok olmadı. Saat 22:00 gibi bir büyük bayiye denk geldim önce 140₺ dedi. Dedim soyguncu musunuz ? Yanımda da devlet kademesinde olan bir arkadaşım vardı. Şu mağaza bilgilerinizi alalım sizi davet edelim vs biraz ses yükseltince. Ücretsiz esim i verdiler. Orada hemen yaptılar oldu. Sonra şikayetvar vs söyleyince yarın şikayet farz oldu. Çalışmayan kartın sorumlusu ben miyim yahu. Saçma sapan bayilere para koparma oyunları.

Hakbuki herkesin e sim profili uygulamada vs gözükse bunlar olmayacakta işte …

Neyse zaten uğraşamam Vodafone ile. Müşteri hizmetlerine bile ulaşmak ölüm. Adamlar bulmuşlar ülkeyi yoluyorlar. Aynı caddede esim için biri 5 kullanım, diğeri 10 sınırı var, bir diğeri sınırsız diyen bir zihniyet ve buna fırsat veren her haltı bayiden çözün diyen zihniyet beş para etmez. Hat açılır açılmaz Turkcell’e taşıdım geriye. Uğraşılmaz bu tayfayla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.