Şimdi Ara

Vodafone faturalı tarife önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim vodafone faturalı. Gelecek ay taahütü bitiyor. Makul fiyatlı interneti bol tarife önerisi verir misiniz. Turkcell ve vodafone freezone önerisi olursa çok daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharloteW -- 5 Aralık 2019; 13:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone'da son ay gayet iyi tarifeler bana ne var alanından teklif ediliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 2 Kasım 2019; 14:48:38 >
  • turkcell gnç tarifeleri yenilendi bol internetli uygun tarifeler var onlara bakabilirsin
  • Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama vodafone sacms güzel tarifelerini öneririm, sitesinden incelersiniz. Saçma guzel 16 tarifesi internet anlamında da tatmin edici bence.

• Tahaahüt yarın bitiyor. Ne mobil ugulamadan ne de müşteri hizmetlerinden tarife önerisi falan gelmedi. Herhalde tahaahütsüz fiyatı geçirmeye çalışıyorlar. Mh arayıp rest mi çekeyim? "İyi bir teklif olmazsa başka yere hattımı taşıyacağım" diye😞

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharloteW -- 5 Aralık 2019; 13:34:45 >
  • CharloteW C kullanıcısına yanıt
    Ara hatti faturasiz yapin de birine aktarirlar ordan teklif gelicek sana.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocam aradık en düşük tarife 36 tl diyor! Numarayı başka operatöre geçiririz dedim ama pek tınlamadır. Turk telekom'dan tarife bakmaya başladım şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CharloteW C kullanıcısına yanıt
    Gecir faturasiza ordan tt filan tasirsin

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın taahhüt bitiyor hiç faturasıza döndermeden hattı taşıyacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.