Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
252
Favori
1.705.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihat1551

Daha cok internetli bir tarifem olsun diyorsan sana ozel YOK ARTIK dedirtecek bir teklifimiz var! 3GB internet, her yone 500 dakika ve 5000SMS ayda sadece 28TL! Hemen ESNEKSUPER3GB yaz 7000'e gonder,Esnek Super 3GB tarifesine gec! Iletisim tercihlerini degistirmek icin IPTAL yazip 5203'e gonderebilirsin.

15 aralık itibariyle taahhüdü dolacak olan faturalı esnek tarifesinden (26 yaş altı tanımlı olarak kullanılmakta) faturasız standart tarifesine geçilse tekrar 26 yaş altı tanımlama yapılmasına gerek kalmadan bu tarife alınabilir mi?

Taahhüdü 15 aralık itibariyle bitecek hattı 14 aralık akşamı MH ni arayıp faturasız hatta geçirir isek sorun olur mu acaba?
  • capicino C kullanıcısına yanıt
    olur
  • Komple1000 calisiyormu arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    kod açığa alınmış yeni kod gelirse paylaşın
  • Ikilibin tarife kodu var bende vodafone 1000dk heryone 1gb 22tl

• komple 1000 taİfesi artık olmuyor bulan varsa paylaş sin iyi formlar

• alicandan1 A kullanıcısına yanıt
    kodu nedir paylaşalım forumda
  • nihat1551 kullanıcısına yanıt
    paket gayet iyi hocam. Vodafone kullanırken faturaliya geçmek için aramıştım müşteri hizmetleri illa cep merkezine gidin biz geçiş yapamayız demişlerdi. Demek istedikleri şekilde yapabilirler bunu öğrendik

• quote:

Orijinalden alıntı: capicino

quote:

Daha cok internetli bir tarifem olsun diyorsan sana ozel YOK ARTIK dedirtecek bir teklifimiz var! 3GB internet, her yone 500 dakika ve 5000SMS ayda sadece 28TL! Hemen ESNEKSUPER3GB yaz 7000'e gonder,Esnek Super 3GB tarifesine gec! Iletisim tercihlerini degistirmek icin IPTAL yazip 5203'e gonderebilirsin.

15 aralık itibariyle taahhüdü dolacak olan faturalı esnek tarifesinden (26 yaş altı tanımlı olarak kullanılmakta) faturasız standart tarifesine geçilse tekrar 26 yaş altı tanımlama yapılmasına gerek kalmadan bu tarife alınabilir mi?

Taahhüdü 15 aralık itibariyle bitecek hattı 14 aralık akşamı MH ni arayıp faturasız hatta geçirir isek sorun olur mu acaba?

Hocam m.hizmetlerini ne zaman arayıp faturasız standart tarifeye geçiş yapmak gerekir. Taahhüt Bitiş Tarihi:15.12.2015 olarak görünmekte sistemde

• quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

paket gayet iyi hocam. Vodafone kullanırken faturaliya geçmek için aramıştım müşteri hizmetleri illa cep merkezine gidin biz geçiş yapamayız demişlerdi. Demek istedikleri şekilde yapabilirler bunu öğrendik

KABUL EDİYORUM demen yeterli. aynen öyle oldu bende.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam m.hizmetlerini ne zaman arayıp faturasız standart tarifeye geçiş yapmak gerekir. Taahhüt Bitiş Tarihi:15.12.2015 olarak görünmekte sistemde

emin olun sizi ararlar kampanyaya devam edelim ya da teklif sunacaklar.

• IKILI BIN TARIFESI 22BIN 7000 GONDER

• alicandan1 A kullanıcısına yanıt
    Paylaşım İçin Teşekkür Ederim Komple 1000 Kodu Bulursan Onuda Bizimle Paylaş
  • Rica bulursam paylasirim

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    TARİFE: İKİLİ BİN

Her Yöne 1000 DK + 1 GB : 22 TL ( 22BIN -> 7000 )
  • 6 Ocaktan sonra kontorluye geçip deniyecem bugun arıyorlar tahahut bitiyor diyor biliyorum dedim sonra dedim 29 filan ödemem yeni gelene 23 bana neden 29,6 yıllık vodafone kullanıcısıyım sonra diyor; 14 tl indirim sundu 26.5 dedi yok istemez dedim size uğruyacağım hattımı değiştireceğim dedim :DD

Faturalı benden uzak olsun bune ya yazın 4 gb net lazım kışın 1 gb ben her ay 2 gb alıyorum sacma sacma işler :
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

TARİFE: İKİLİ BİN

Her Yöne 1000 DK + 1 GB : 22 TL ( 22BIN -> 7000 )

6 Ocaktan sonra kontorluye geçip deniyecem bugun arıyorlar tahahut bitiyor diyor biliyorum dedim sonra dedim 29 filan ödemem yeni gelene 23 bana neden 29,6 yıllık vodafone kullanıcısıyım sonra diyor; 14 tl indirim sundu 26.5 dedi yok istemez dedim size uğruyacağım hattımı değiştireceğim dedim :DD

Faturalı benden uzak olsun bune ya yazın 4 gb net lazım kışın 1 gb ben her ay 2 gb alıyorum sacma sacma işler :

TARİFE :ESNEK SUPER 3GB ( 26 YAŞ ALTI İÇİN )
    TARİFE :ALTIN FIRSAT 2GB
    TARİFE: EFSANE FIRSAT

Suan su 3 tarife çalışıyor dimi su anda 5-6 ay kadar efsane fırsat ve altın fırsat iş görür yazın esnek super 3gb :)
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    İstediğin Her Zaman Kodlar Çalışmaz ki Kafama Göre ikide bir Tarife Yapayım Derim Desen
  • beyler 20 25 liralık çalışna tarifevar mı uyardımcı olurmusunuz faturalıyım
  • Şu 4G gelsinde asıl fiyatları o zaman görün...

Avusturyada 50 Euroya sınırsız konuşma + sınırsız internet + hediye telefon veriyorlar...(Hediye telefon bizde olmaz ama neyse...)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.