Şimdi Ara

vodafone gelecekte ülkemizde televizyon platformu kurabilirmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar...vodafone bayini ziyaret edip şoke edici bilgi öğrendim gelecekte televizyon platformu kurabilirmiş yani rakipleri gibi telekom-tivibu...turkcell-tvplus benzeri settopbox üzerinden iptv yöntemiyle çalışan platform düşünebilirmiş muhtemelen 2020 yılına kadar yeni şebeke hizmetimize girebilirmiş tabiki geleceği zaman gösterecek bekleyeceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 6 Aralık 2017; 20:35:23 >

• Turknet ve saran la ilgili de iptv yayıncılığı yapma çalışmaları var diye bahsedildi benzer şekilde. Belli bir iss kullanma zorunluluğu olmadan ip tv hizmeti verecek firmalar olursa iyi olur. Öbur türlü ip tv de şimdilik piyasaya hakim olan tivibu 2 yıl kullanım sözü ver, yok benim mobil telefon hattımı aynı şekilde 2 yıl kullanım sözü ver yoksa uygun fiyata hizmet vermem dayatması olmakta. Akk tamamen kalkınca bu tarz bir hizmetin verilmesi daha rahat olur. Filbox hemen var ama onda da eksikler çok.
  • arkadaşım...vodafoneye senin garezinmi var gıcık ne diyon yahu kesinlikle imkan olabilir yatırım mevcut altyapı şahane kullanıcı sayısı artabilir aldığım şebekeden gayet memnunum yaşasın vodafone 2020 yılında yeni televizyon platformunun kurulacağına inanıyorum...
  • sanki o zamana kadar bein spor (digitürk) tüm paralı yayınları sılındır gıbı ezıp gececek gıbı duruyor :)
  • arkadaşım...dijitürk şimdilik lider platform fakat 2020 yılında pozisyon değişebilir...
  • Turknet ve saran la ilgili de iptv yayıncılığı yapma çalışmaları var diye bahsedildi benzer şekilde. Belli bir iss kullanma zorunluluğu olmadan ip tv hizmeti verecek firmalar olursa iyi olur. Öbur türlü ip tv de şimdilik piyasaya hakim olan tivibu 2 yıl kullanım sözü ver, yok benim mobil telefon hattımı aynı şekilde 2 yıl kullanım sözü ver yoksa uygun fiyata hizmet vermem dayatması olmakta. Akk tamamen kalkınca bu tarz bir hizmetin verilmesi daha rahat olur. Filbox hemen var ama onda da eksikler çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten var ben uyeyim. Vodafone TV.

IPTV platformundan yayın yapıyor.

Berbat ötesi.

Vodafone Superonline fiber olan her yerde abonelik yapıyor. Settop box vermesi çok kolay ama içerik olmayınca anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 6 Aralık 2017; 18:22:40 >
  • arkadaşlar...2020 yılında vodafone iptv hizmeti settopbox üzerinden 1000 dünya kanalıyla yayına başlıyabilirmiş zamanı gelince bekleyip bilginin doğrumu yanlışmı olacağını göreceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...2020 yılında vodafone iptv hizmeti settopbox üzerinden 1000 dünya kanalıyla yayına başlıyabilirmiş zamanı gelince bekleyip bilginin doğrumu yanlışmı olacağını göreceğiz...

Konuyla ilgili belki bilinen bir durum ama eklemek iyi olur. Vodafone bahsedildiği yurt dışında kapsamlı bir şekilde bu hizmeti vermekteymiş. Yalnız tam olarak yurt dışında nasıl bir hizmet vermekte bilmiyorum. Umarım farklı firmalar bu tarz hizmet verir ilerleyen zamanlarda.

• arkadaşlar...dünyanın bazı ülkelerinde vodafone şebekesi iptv hizmetini binlerce kanalla abonelerini sevindirip yayın veriyomuş üstelik kaliteli pek çok kanalla anlaşmalıymış...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    ADALETSİZ Kullanım Kotası yani AKK kalkarsa ve taahhütler kalkarsa işte ancak o zaman vodafone bahsettiğiniz hizmeti verebilir aksi takdirde şu anki şartlar vodafone'a büyük kayıplar yaşatabilir ki zaten onlarda böyle düşünüyorlardır ;)

• arkadaşlar...vodafone şebekesinin inşallah 2020 yılında ülkemizde kurulacak yeni televizyon platformu için anlaşma yapmasını istediğim iptv yöntemiyle seyrettiğim dünyaca meşhur kanallar şöyle;...hbo premium...axn white...cinemax...canal+film...warner bros tv...vevo music...djing channel...boing tv...redbull channel...abc channel...nasa tv...jasmin tv...victoria secret channel...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.