Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bilgi ile alakası yok sesi nereden taşıyorsa taşısın ister 2g ister 3g ama oradan da taşıyamıyorsa ne yapcaz ben 15 yıllık aboneyim telsim zamanından sorunlar tekrar ortaya çıkar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Turkcell Bursa civarında kötü diyorlar, bilmiyorum. Arada içinden geçtiğimde genelde çekerdi telefon. Sanırım artık onun da bazlarını kaldırmış olabilirler. Belediye tek Vodafone'a kin gütmüyordur, onun istasyonlarını kaldırıyorsa diğerlerinin de kaldırıyordur. Vodafone'un burada yapacağı varsa ilgili tüm kanunlara uyup yapabileceğini yapmak, bunu yapıyorsa suçlu bir deprem vs. aciliyet anında vatandaşlarının acil yardıma erişimini istemeyen belediyedir.
    Ha bu arada, acil durumlarda mobil hatlar, ani oluşan yükü kaldıramaz. Karasal hatlar gitgide kullanımı azaldığından bu konularda çok çok daha iyidir.

Kapalı alanda sıkıntı var evlere girdiğimiz için sorun oluyor açık alanda bi sıkıntılı olduğu yerler var
    3g 900 çok işe yaradı Türk Telekom çekerken Türkcell çekimiyor

Goruşmeler sonucunda sorunlu mahallede mobil istasyon minubus gelecek yardıma sokağa park edecek biz d fatura yazacağız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GEMLIK ICIN YARDIMCI OLABILECEK VAR MI ARKADASLAR VODAFONE DE TANIDIGI OLAN BURADAKI SIKINTIYI COZEBILECEK ISTANBUL VEYA BURSA BOLGEDEN TANIDIGI OLAN VAR MI BARI MOBIL ISTASYON GONDERSELER KAPALI PAZAR YERINE PARK ETSELER O BILE SIKINTIYI %80 COZER

•  Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada...

indirme hızı yüksek olan Turkcell , upload hızı yüksek olan Vodafone

yer : Trabzon , Konaklar mahallesi

günlük 7 tl ye şu vodafone interneti değer mi bilemedim upload hızları iyi baya ama download çok Turkcell e göre

• Vodafonede Türkiye genelinde genelde 4g hep. 4.5 g ise çok merkezi ve yoğun yerlerde var istanbul Nişantaşı taksim Ankara Kızılay Bursa carrefour vb. 3g nin kralı Vodafone 4.5 g de yerlerde kapsama olarak da bu böyle 2g bile halen sorunlu

• İstanbul kağıthanede çekme sorunu mevcut
  • hattımı vodafone taşımıştım şimdi test yaptım 4G 6 megabit download hızı alıyorum.
    Türk telekom ile 27 megabit alıyordum hattımı taşıdım türk telekoma geçmeyi bekliyorum.
  • Belediyelerde işi ranta vurmuş iyice sırf yolcaz diye ruhsat vermiyorlar olanı da sokuyorlar zaten fiber altyapı yok 3g 4.5 g sıkıntılı iken birde çekim sorunu ile uğraşıyoruz eskiden mahalli çevre kurul kararları olurdu oraya baktın mı il il kim nereye istasyon izni almış gözüküyordu şimdi o da yok

• test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 1:16:14 >
  • hocam bence olduğun yeri test et. ben gemlikte 3 yılı aşkındır bulunuyorum ilk geldiğim yıl reklam tabelası vardı 3,5 g kraldı 35 mb hız alıyorduk -1 katta bile bir gün baktım şebeke düşük az çekiyor elektrik gitmiştir falan diye düşünürken bir baktım ki baz istasyonu vinçle kaldırılmış hangi akla hizmet derenin yanndaki istasyonun kime ne zararı var 2 yıldır ölüm varya ölüm . avea dersen hala rezalet ötesi turkcell de 3g var ancak oda sıkıntılı GEMLİK TE genel bir sıkıntı var çözebilene aşk olsun ANKARA DA DAĞIN BAŞINDAKİ EVDE 4G VAR 60 MB HIZ BEN NE DİYEYİM AHH BELEDİYELER AHH İMARINIZ BATSIN
  • ARKADAŞLAR DÜN GEMLİKTEN ORHANGAZİYE KADAR TEST YAPTIM VODAFONEYİ. GEMLİKTE KÖTÜ OLAN VODAFONE ORHANGAZİ DE DE ÇÖP ÇIKTI ENTERESAN EN MERKEZİ YERDE BİLE FARK ETMİYOR 4G VAR 2-3-4 DİŞ VEYA FUL 2-3 MB HIZ VAR STABİL DEĞİL BUNUN SEBEBİ VODAFONE VE TURKCELLİN FİBERİNİN AZ OLMASI MI YOK SA HEM FİBER AZLIĞI HEMDE İSTASYON YETERSİZLİĞİMİ? BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ?
  • MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOK BU FİRMANIN YOK ODUN BUNLAR SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR DİYORKİ TEKRAR ARAYIN ÇEKMEYEN SEN SİSTEMİ ÇALIŞMAYAN SEN PARAYI ALMAYA GELİNCE KESİNTİSİZ HİZMET VEREN DE SEN. ALLAH TOPUNUZUN CEZASINI VERSİN 3 OPERATÖRDE AYNI DEVLET TEPELERİNDE YUMRUK ATMADIĞI MÜDDETÇE AT GİBİ KOŞUŞTURUYORLAR MEYDAN BOŞ SANKİ. VODAFONE GEMLİK VE BURSA BÖLGESİNDE ÇÖP
  • m398 M kullanıcısına yanıt
    Vodafone 4.5G ihalesinde en az parayı ödeyerek en az bandı alan operatör oldu. Bundan dolayı da ellerinde kapasite ve hız konusunda biraz sıkıntı olduğundan sanırım en iyi kapsama kozuna oynuyorlar. Bunun için de şuan daha çok 800 ve 900 MHz frekanslarını 4G için kullanıyorlar. Ancak yetersiz kalan baz istasyonu sayısı ve düşük frekanslardaki dar bantlar bir araya geldiğinde ortaya çok fazla bir kapasite kalmıyor. Telefonlar da otomatik olarak 4G'ye geçmeye çalıştığı için 4G frekansı doluyor ve kapasite sorunu oluyor. Bundan dolayı hızlar Vodafone'da 4G tarafında anladığım kadarıyla düşük. İsterseniz telefonunuzu 3G moduna alabilirsiniz ki eğer 4G ile 2 - 3 Mbit alıyorsanız 3G sizi baya rahatlatacaktır.
    İşin fiber boyutu da var ama o henüz büyük sıkıntı değil. Zaten Vodafone da fiberini yaymaya çalışıyor. Daha geçen günlerde buradaki bir istasyonlarını fibere bağlıyorlardı.
    Sana verdiiğim adamın numarası bi iş yapmadıysa fazla beklentin olmasın

Bide bunu buldum belki işineyarar

downdetector.web.tr
    Arızalara genel bakış
    http://downdetector.web.tr/durum/vodafone/bursa

Bide buraya yaz

• çok sağol hocam deniycem
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    hocam 4g sokakta 2 diş var hız 1-3 mb arası 3g ye alınca 4-5 diş oluyor ancak 1 mb hız bile çıkmıyor bunlar sokakta olanlar evde mecburen 2g ye alıyorum teli ki tel çeksin diye 12gb internet var ama kullanamıyorum işte de aynı durum var tepede hakm konumdayız ama 3g 4g edge hepsi karışıyor sağlıklı bağlantı yok otomatik modda 3 saatte %100 den %10 düşüyor tel 2 g de olursa %90 da alıyor hızlar gene berbat
  • hocam 4g sokakta 2 diş var hız 1-3 mb arası 3g ye alınca 4-5 diş oluyor ancak 1 mb hız bile çıkmıyor bunlar sokakta olanlar evde mecburen 2g ye alıyorum teli ki tel çeksin diye 12gb internet var ama kullanamıyorum işte de aynı durum var tepede hakm konumdayız ama 3g 4g edge hepsi karışıyor sağlıklı bağlantı yok otomatik modda 3 saatte %100 den %10 düşüyor tel 2 g de olursa %90 da alıyor hızlar gene berbat
  •  Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... BURSA GEMLİK İLÇESİ ENGÜRÜCÜK KÖYÜ KARŞISINDA SERBEST BÖLGE YANİ LİMANI GÖREN BİR YERDE VODAFONENİN HALİ AVEA 15 MB TURKCELL 80MB HIZ SUNUYOR 4G VODAFONEYE YARAMADI ESKİDEN 3G İLE SÜPER OLAN YERDE 2G 3G 4G HEPSİNİ GÖRÜYORUM RESMEN BATARYAYI EMİYOR NET REZİL KONUŞMALAR KESİK İSTANBUL BURSA YOLU VE YENİ OTOBANDA 50M MESAFEDE GEL SEN DÜŞÜN GEMLİK MERKEZDE EVİMDE DE MAALESEF VODAFONE ÇÖP BAHTIMIZ GÜLMEDİ BURDADA BELEDİYE KALDIRDI BAZLARI NEDEN İLGİLENMEZLER ANLAMIYORUM HİÇ ABONEYE BAKAN YOK

Buda da ankara'nın göbeğindeki test
    vodefone 4g de rezalet durumda turk telekom aynı konumda 4gden 90mbit veriyor :D
     Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada...
  • Neresi hocam Ankara lokasyon test yeri?

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.