Şimdi Ara

Vodafone Lg G4 Kampanyasi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilgili biri bu konuda beni biraz bilgilendirebilir mi ?
    Elimdeki Lg Optimus 4X telefonu verip g4 almak istesem ne kadar fark oderim veya bilmedigim baska bir ayrinti var mi bu degisim konusunda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi kampanya bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

Hangi kampanya bu?

http://www.izlesene.com/liste/lg

Su reklamdaki kampanyadan bahsediyorum, linkten izleyebilirsin. Kendim gidip sorarim bi ara zaten ama forumda bilen vardir belki diye umut ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 20 Haziran 2015; 20:33:11 >
  • Vodafone nin sitesinde yazmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Beyler bilgili biri bu konuda beni biraz bilgilendirebilir mi ?
    Elimdeki Lg Optimus 4X telefonu verip g4 almak istesem ne kadar fark oderim veya bilmedigim baska bir ayrinti var mi bu degisim konusunda ?

LG Optimus almıyorlar anladığım kadarıyla.

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/VodafoneAkilliTelefonDegisimKampanyasi.pdf
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Attigin pdfye bakilirsa elimdeki telefon degisime uygun degil gibi geldi bana da. Neyse 1gb ram yetmedigi icin degisimden yararlanirim diye dusundum ama bu telefonla devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 21 Haziran 2015; 19:09:39 >
  • Vodafone Hattının KKb değerlerine bakılır ona göre onaylanır . Listeye uygun telefon sahibi olunsada her isteyen alamıyor malesef. Ki zaten sizin telefonda uymuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Vodafone Hattının KKb değerlerine bakılır ona göre onaylanır . Listeye uygun telefon sahibi olunsada her isteyen alamıyor malesef. Ki zaten sizin telefonda uymuyormuş

Bilgilendirme icin tesekkurler. Reklamlara kanmamak gerekiyormus demekki.
    Adamlarin reklamina bakiyorsun ve sevinip bundan yararlanirim diye dusunuyorsun ama ayrintiya girince bu da bizi teget gectiye donuyor olay..

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dostum. İlk bakinca insan hevesleniyor ama öyle olmuyor malesef bende G2 yi değiştirsem ne kadara alırlar diye sormaya gitmiştim o zaman öğrendim ayrıntıları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.