Bildirim
Vodafone Lg G4 Kampanyasi hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi kampanya bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: namre3kutuk
Hangi kampanya bu?
http://www.izlesene.com/liste/lg
Su reklamdaki kampanyadan bahsediyorum, linkten izleyebilirsin. Kendim gidip sorarim bi ara zaten ama forumda bilen vardir belki diye umut ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 20 Haziran 2015; 20:33:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone nin sitesinde yazmiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Pacino
Beyler bilgili biri bu konuda beni biraz bilgilendirebilir mi ?
Elimdeki Lg Optimus 4X telefonu verip g4 almak istesem ne kadar fark oderim veya bilmedigim baska bir ayrinti var mi bu degisim konusunda ?
LG Optimus almıyorlar anladığım kadarıyla.
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/VodafoneAkilliTelefonDegisimKampanyasi.pdf -
Attigin pdfye bakilirsa elimdeki telefon degisime uygun degil gibi geldi bana da. Neyse 1gb ram yetmedigi icin degisimden yararlanirim diye dusundum ama bu telefonla devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 21 Haziran 2015; 19:09:39 >
Vodafone Hattının KKb değerlerine bakılır ona göre onaylanır . Listeye uygun telefon sahibi olunsada her isteyen alamıyor malesef. Ki zaten sizin telefonda uymuyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: ONUR_345241
Vodafone Hattının KKb değerlerine bakılır ona göre onaylanır . Listeye uygun telefon sahibi olunsada her isteyen alamıyor malesef. Ki zaten sizin telefonda uymuyormuş
Bilgilendirme icin tesekkurler. Reklamlara kanmamak gerekiyormus demekki.
Adamlarin reklamina bakiyorsun ve sevinip bundan yararlanirim diye dusunuyorsun ama ayrintiya girince bu da bizi teget gectiye donuyor olay..
Aynen öyle dostum. İlk bakinca insan hevesleniyor ama öyle olmuyor malesef bende G2 yi değiştirsem ne kadara alırlar diye sormaya gitmiştim o zaman öğrendim ayrıntıları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma
- yeni numaram mesajı örnekleri
- evimde telefon çekmiyor ne yapabilirim
- vodafone şebeke güçlendirme kodu
- aradığınız kişi şu an görüşme kabul etmiyor vodafone
- vowifi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- vodafone hediye internet
- vodafon yurt dışı paketi
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X