Şimdi Ara

Vodafone Red AİLE indirim oranında değiliklik... %50 den %35 e indi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ve artık 1.Hat RED olmak zorunda..

Aile İndiriminden yararlanmak çok kolay!

• 2 aile üyesi de Vodafone Red’e yeni gelirse, 2. Red'li %35indirimden yaralanabilir
    • 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone Red sahibi ise, Vodafone Red’e yeni geçen aile üyesinin, Red hattını %35 indirimle satın alabilirler.
    • 2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone Red hat sahibi, digeri Faturasız ise Vodafone Faturasız abonesi %35 indirim ile Vodafone Red'e geçebilir.

Vodafone Red AİLE indirim oranında değiliklik... %50 den %35 e indi.

http://www.vodafone.com.tr/Red/aile-indirimi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 5 Mayıs 2015; 0:23:50 >

• Turkcell eridi battı, Avea yok oluyor satılıyor diye konu açan çalışanı bunları anlatan konu açmaz zaten anca elalemin işleriyle ilgilenirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ikinciliğini korumak için elinden geleni yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42.5 liraya red extra kullanıyorum eylülde taahütüm bitecek.1.hat red tarifesi kullanma zorunluluğu çok saçma olmuş numaramı taşıyacağım şimdi.kurumsal tarifeyi referans göstermiştim o zaman
  • Fiyatlar iyide zaten iki hatta red isteniyordu istanbul anadolu yakasinda ki her bayiye gittim sordum devreden tarifede uzun zamandir hattim vardi referans gosterilmez dedi hepsi,cok buyuk kayip degil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Fiyatlar iyide zaten iki hatta red isteniyordu istanbul anadolu yakasinda ki her bayiye gittim sordum devreden tarifede uzun zamandir hattim vardi referans gosterilmez dedi hepsi,cok buyuk kayip degil bence.

Bayiler işi bilmiyordu keşke web sitesini gösterse idiniz..
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    Dostum gosterdim yapamadilar ;) daha dogrusu inanmadilar orda yazanla sistem ayni degil diyip durdu her gittigim bayi,hatta red musteri hizmetlerini aradim onlar bile aynini soyledi,valla hi yazik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.