Şimdi Ara

Vodafone Red Tarifeleri Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Medium tarifesindeki dk artışı iyi olmuş..

Ailenizde Vodafonelu varsa da 49 liraya gelir medium , iyi fiyat
  • Medium da aile indirimi oluyorsa iyi ona gecilir ama interneti asimsiz degil sanirim o sikinti olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden aşımsız değilmiydi bu paketler?
  • eskiden asimsizdi simdi asim var,turkcell bu sefer tam tersi yapti tum platinum paketlerde internet duruyor ek ucretle internet aciliyor kotu yani

• İsterseniz tekrar kontrol edin arkadaşlar, internet için aşım yok görünüyor, günlük ve haftalık paket alabilirsiniz diyor, aşımdan bahsetmiyor.
  • İnterneti kota bittikten sonra en azından 128 kbps yapsaydılar bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

İnterneti kota bittikten sonra en azından 128 kbps yapsaydılar bari.

Hocam bu tarifeler tam hatttimi tasiyacak iken super oldu
    Bu large tarifesini tam benlik yapmislar 19 nisan bekliyorm :)

• Vodafone a yeni geçtim 3 gün önce mesaj geldi tarifenizdeki dakikalar 2000 SMS 2000 oldu diye güzel süpriz oldu ama large a geçmeyi düşünüyorum 10 TL farkla hem fazladan 1 gb hem budget indirimi hemde Havaalanında ücretsiz lounge avantajları var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

eskiden asimsizdi simdi asim var,turkcell bu sefer tam tersi yapti tum platinum paketlerde internet duruyor ek ucretle internet aciliyor kotu yani

Turkcell platinium paketler tam rezalet ya hiç beğenmiyorum

İnterneti sms i iyi olmasina rağmen dakika bazında rezalet.

Benim aylık görüşmelerim 1500-2000 dk felan oluyor. Kafam hep rahat. Turkcell de 85 lira para vereceğim ve 2000 dk süre alacağım. Ay sonuna gelirken sürekli acaba ne kadar kaldı düşüncesi kafamda olacak nasıl platin bu anlamıyorum. Turkcellin bana tek önerisi 115 liralık paketten almam . Şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 16 Nisan 2015; 21:57:01 >
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    Turkcell pismanliktir
    Ben gun sayiyiyorum vodo gecmek icin bu kadar neti yawas op gormedim ist ici bitmis resmen ..

• Kontratlı üye olunarak bu devirde herhangi bir operatöre kendini bağlı tutmayı hiç mantıklı bulmuyorum. Kontratsız fiyatlarda gereksiz pahalı.
  • Aleksandar Kolarov kullanıcısına yanıt
    Baska bir alteratif warmidir? Keske olsa da yapsak vodoafone burda en mantiklisi
    Kontratli ile arasinda 10 tl fark war ki degmez baglamaya kendimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Oskis

Baska bir alteratif warmidir? Keske olsa da yapsak vodoafone burda en mantiklisi
    Kontratli ile arasinda 10 tl fark war ki degmez baglamaya kendimizi

Bende göremedim hocam. Bunlar kendi aralarında danışıklı dövüş yapıyorlar zaten. Hepsinin amacı senin benim kanımızı emmek. Ha Turkcell ha Vodafone ha Avea.
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle dostum hani ele avuca gelir paketleri yok turkcell in fiyatida asiri pahali dakikalari da az,hic cazip degil

• Sirket hattim 2 ay sonra vodafondan Turkcell'e geçecek bu yazılanları ve çevremdeki turkcellilerin İnternet'e hatta son Günlerde konuşmalarda Yaşadıkları ses problemlerini görünce şimdiden düşünmeye başladım ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.