Şimdi Ara

vodafone sılver bayiliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
40.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a ali kardeşim bende vodafone alt bayisiyim yıllardır bu silver bayi olabilmek için ne yapmamız lazım
    vodafone kendimi arıyor yoksa senmi asvurdun veya basvurabileceğimiz bi numarası falana warmı yardımını bekliyorum
  • kardeş bayilik için saha yöneticin ile görüş başka şekli yok.
  • selam alikirez size özel mesaj attım da cevap gelmedi hala. benim de silver bayilik işlemlerim başladı avantajları dezavantajları gibi konularda bilgi alışverişinde bulunmak istiyordum sizinlee
  • Silver Bayi Olmadan Önce Bende alikirez Arkadaşımızdan Yardım İstedim Ama Kendileri Pek İlgilenmedi Muhattab Olmadı .....

Bence Çalıştığınız Shop'ları Arasanız Size Muhakkak Yardımcı Olacaklarıdır Veya Bölge Müdürlüğünüzü Ama Önce Shop Daha MAntıklıdır Zaten Size Gerekli Şartları Söyleyeceklerdir Kar Marjları'da Dahil Yapılmayacak Zor Kriterleri Yok Yeterki Olduğunuz Yere Yetki Verilsin İnş. Kazanaksınız KAzanacağız....

Selam Ve Dua İle Kalmanız Temennisi İle
  • bulunduğun shop yardımcı olmayabilir bölge üdürü daha mantıklı bulunduğun shopla işlişkilerin kesileceği için pek shopu desteklemeyecektir.bana sorarsan.
  • tek kriter görselde,vodafone tabelasının altında üstünde başka bir operatörün tabelası olmayacak.diğer iki operatörün ürününü satmanda sakınca görmüyorlar,5000 ytl BTM alıyorlar.bayilik onayınla bir laptop veriyorlar online işlem ve aktivasyon için,pc ye ücret almıyorlar,yalnız zimmetliyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: vedatonbas

selam alikirez size özel mesaj attım da cevap gelmedi hala. benim de silver bayilik işlemlerim başladı avantajları dezavantajları gibi konularda bilgi alışverişinde bulunmak istiyordum sizinlee
  • bana teklif ettiler vodafone yöneticileri ama çok avantajlı değil diğer oparatörler ait bayrak tabela hatta yazı bile yazamıyorsun dışarıya hatları kendin açıyorsun ve o kağıtları kendin dolduruyorsun oda bir sürü zaman alır benim bayimin konyada 100 üzerinde bayisi var yanlızca 1 tanesi kabul etti ben kabul etmedim işime gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vodafone silver

Silver Bayi Olmadan Önce Bende alikirez Arkadaşımızdan Yardım İstedim Ama Kendileri Pek İlgilenmedi Muhattab Olmadı .....
    Bence Çalıştığınız Shop'ları Arasanız Size Muhakkak Yardımcı Olacaklarıdır Veya Bölge Müdürlüğünüzü Ama Önce Shop Daha MAntıklıdır Zaten Size Gerekli Şartları Söyleyeceklerdir Kar Marjları'da Dahil Yapılmayacak Zor Kriterleri Yok Yeterki Olduğunuz Yere Yetki Verilsin İnş. Kazanaksınız KAzanacağız....

alikirez herkese yardımcı olurum falan diyordu galiba. belki pmlerini görmemiştir.

biraç gön sonra giriş yapıp 2-3 aylık vodafone konularına bile cevap yazıp hortlatmaya başladığında cevap verir artık sana da.

• abi kızmışsınız bana ama inanın çokk yoğunum aldım silver bayiliği 1 ay oldu nerdeyse lütfen kusuruma bakmayın vakit bulamadım :))
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Silver Bayi Olmadan Önce Bende alikirez Arkadaşımızdan Yardım İstedim Ama Kendileri Pek İlgilenmedi Muhattab Olmadı .....

alikirez herkese yardımcı olurum falan diyordu galiba. belki pmlerini görmemiştir.

biraç gön sonra giriş yapıp 2-3 aylık vodafone konularına bile cevap yazıp hortlatmaya başladığında cevap verir artık sana da.

• konyada alan o kişi benim abi ama kusuruma bakma konu hakkında tam bilgin yok sağlıcakla kal abimm
    quote:

Orjinalden alıntı: xxmenxx

bana teklif ettiler vodafone yöneticileri ama çok avantajlı değil diğer oparatörler ait bayrak tabela hatta yazı bile yazamıyorsun dışarıya hatları kendin açıyorsun ve o kağıtları kendin dolduruyorsun oda bir sürü zaman alır benim bayimin konyada 100 üzerinde bayisi var yanlızca 1 tanesi kabul etti ben kabul etmedim işime gelmedi
  • abi est ne demek hepiniz abimsiniz ne hattime sizi kazımamak.ben iş yerimde kendi başımayım diyebilirim silver liğide aldıktan sonra inannın hiç boş vaktim kalmadı evrak takip kargo aktivasyon vs. tekrar özür dilerim hepinizden
    quote:

• silver bayi olan arkadaslar

bu bayilikten kazancınız primleriniz nedir öğrenebilirmiyim
    pm atarsanız sevinirim
  • Peki bu silver bayi tabelaları falan..bunların ücretleri de mi size ait oluyo yoksa vodafone mi karşılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 26 Kasım 2008; 17:03:17 >
  • o zaman avantajlarını söylede bilelim tamammı abisi
  • quote:

alikirez

Konyada neredesiniz, bayi adı nedir, belki işimiz düşer uğrarız.
  • abim işyerinizin adı ne konyada.vodafone konyada 5 kişiye teklif etti sadece 3 kişi teminat mektubunu ayarlayamadı zaten yeni bayide istemediler. vodafone kimseye teklif etmedi tam tersi birçok kişi başvurdu açılımları düşük olduğu için red aldı. sadece merak iş yerinizin adını verin bana sizmi kabul etmediniz soralımm müdürümüze saygılarımla. bu arada turkcell bana teklif etti hala ediyor şuan burak silverliği diyor ben kabul etmiyorum konya tdm lere sorabilirsiniz ayrıca konyada ilk alan benim.benden aylar sonra bir arkadaş daha aldı konyada alan bir ben olduğuma göre benim bayinin 100 lerce değil sadece 28 bayisi vardı oda şimdi shop luğu buraktı
    quote:

bana teklif ettiler vodafone yöneticileri ama çok avantajlı değil diğer oparatörler ait bayrak tabela hatta yazı bile yazamıyorsun dışarıya hatları kendin açıyorsun ve o kağıtları kendin dolduruyorsun oda bir sürü zaman alır benim bayimin konyada 100 üzerinde bayisi var yanlızca 1 tanesi kabul etti ben kabul etmedim işime gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikirez -- 14 Şubat 2009; 15:19:03 >

• abi türkiye geneli 500 silver aldılar yani kota doldu avantajları ise avea ve turkcellden çok iyi fatura tahsilatı şair işlemler kontor matik hat ve kontor alımlarında düşük fiyat tabela parası aylık hesaba yatmak şartı ile numara taşıma kanpanyalı cihazları satabilme (faturalı hatlardan büyük oranda prim gelecek ay ) burda yazamayacağım 1-2 maddiyat daha martta bunların hepsi ikiye katlıcak teş.ederim ABİSİİİ
    quote:

o zaman avantajlarını söylede bilelim tamammı abisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikirez -- 14 Şubat 2009; 15:15:21 >
  • Vodafone silver bayiliği ve online işlemler ile ilgili sorun yaşıyanlar bana ulaşabilirler. Lotus Web sistemi ve Lotus online işlemlerinizi uygulumalı olarak sistem değişikliği dahil yapılmaktadır...

TEKİRDAĞ/ŞARKÖY

eiriess@hotmail.com
    0544 559 69 02
    0282 518 55 64

Davut Elektronik & Web sunucu hizmetleri ve bilgi işlem
  • iyi günler vadafone silver bayilik almayı düşünüyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadasların mesajlarını bekliyorum saygılar
  • iyi günler vadafone silver bayilik aldık alacaz bu konuda ince ayrıntıları felan yardımcı olabilirmisiniz kar oranları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.