Şimdi Ara

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: newfel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.169
Cevap
114
Favori
507.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öğretmen Beg

Beni de bugün aramaya başladılar. Taahhütüm 15 aralıkta bitiyor şimdiden taarruza başladılar. En iyisi hiç açmamak telefonu.

Tek korkum sorgusuz sualsiz birden bire 15 gb hotspot olan tarifeye geçirmeleri. Bir arkadaşıma yaşattılar bunu çünkü o da telefon kayıtlarını inceleterek döndü sınırsız tarifesine baya uğraştı.

@Turbetfurzey @Öğretmen Beg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 9 Ekim 2024; 16:36:38 >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey kanunen yapamazlar. Birde buradan bu konuda bahsetmek tarifenin geleceği açısından iyi değil. Bilginize.
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    İşgüzar bir müşteri temsilcisi olmadıkça kafalarına göre yapamazlar. Öyle olsa bile kayıtlar var geriye dönük. Müşteri hizmetleri ile hiç muhatap olmamak en iyisi. Çünkü hepsi ezbere aynı şeyden bahsediyorlar. Daha önce müşteri temsilcileri inisiyatif alıp tarife süresini de uzatıyordu. Şu an politikaları değişti öyle görünüyor.
  • Beyler Vodafone 3g yi kaldırdı mı? Bazen gerekli olduğu için 3g ye çekiyordum örneğin köyde. Şimdi şehir merkezine geldim 3g ye geçmiyor devamlı 4g de.
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Ben de sadece 3G moduna aldım şebeke gelmedi, konum bursa.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Aynen Vodafone şehir merkezlerinde 3g yi kaldırdı heralde.
  • Köydeyim. Şimdi kontrol ettim, 3g var.
  • Bir çok yerde 3g frekanslarini 900mhz 4g ye çevirdiler diye biliyorum kapsamayi genişletmek için fakat oda 3g den farksız 😀
  • Merhaba arkadaşlar,

18 gb, 2000 dk, 250 sms 201 TL olan tarifem, taahhüt bittiği için 516 TL'ye çıktı. Yeni taahhüt en uygun 440 TL diyorlar. Daha uygun bi seçenek öneriniz var mıdır?

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)

vodafone 3g sadece 2100 MHz de var, 2100'ün bir kısmını 4g'ye aktardıkları için 3g için çok az band kaldı, bir çok yerde kapatmış bile olabilirler.

Eskiden full çeken yerlerde 1-2 diş çekiyor, bazı yerlerde zaten hiç çekmiyor. Çektiği yer bulursanız da hızları şuan berbat zaten kullanmayın. Büyük ihtimalle frekansları 3G den 4G ya kaydırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Ekim 2024; 23:26:38 >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt

iyi olmuş aktardıkları. en iyi hızları 2100'de alıyorum, 70 80 çıkıyor.

İstanbuldamısınız hocam
  • alper_love kullanıcısına yanıt

sakaryadayım

Sizin oralar iyi demekki benim bölge kötüydü en son
  • alper_love kullanıcısına yanıt

burada da 1 mbit altında yerler var. Ben şanslıyım.

Benim evde 12 mbit ama bazen nedense full göründüğü halde ulaşılmıyordu

Anlık test 4g

Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU)
  • Hocalarım ben hattımı vodafone red e tasisam hemen sınırsız tarifeye gecebilir miyim musteri temsilcisiyim falan konuşup.
  • Psikolojik Danisman kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, önce den mümkündü ama yine en baba 1-2 ayı buluyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.