1 ay içinde teklif gelir mi peki hocam ocak ayına kalacaksa gecmemin anlamı yok çok zam yaparlar. |
Vodafone Limitsiz Tarifeler! (ANA KONU) (356. sayfa)
-
-
Normalde geçtikten en geç 1 ay sonra teklifler geliyordu ve en az biri sınırsız teklifi oluyordu. Şuan da aynı şekilde teklif geliyor ama herkese sınırsız teklifi gitmiyor. Bende ve tanıdıklarımda çok uzun süredir sınırsız teklifi vardı onaylamıyorduk mesela ama son düzenlemeden sonra sınırsız olanları tekliften sildiler.
Son düzenlemeleri ile MH de geçirmiyor sanırım sadece teklif gelirse öyle izin veriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 20 Ekim 2024; 13:23:44 > -
Yani ihtimal var, ama olmayadabilir hocam. -
Çok teşekkür ederim hocalarım cevaplarınız için. -
Bu aralar sürekli müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından aranıyorum; tarifemi değiştirmemi, beni çok güzel kampanyaların beklediğini söylüyorlar. Yok diyorum, bir daha asla aramayın! Uygulama üzerinden de sürekli mesajlar geliyor, sınırsız teklifler geliyor. Zamanında iyi ki hotspot sınırsız tarifeye geçmişim, hayatta çıkmam! -
-
-
Vodafone'da ne kadar GB kullandığımızı görmenin direkt bir yolu yok kullanım detaylarına girince toplam değil ufak ufak parçalar halinde kullanımlar gözüküyor. bunun için bir javascript kodu hazırladım. kodu girmek için sayfada bir yere sağ tıkla incele de açılan pencerede Console kısmına gel verdiğim kodu yapıştır. biraz bekledikten sonra gözükecek.
let clickCount = 0;
async function clickButton() {
try {
// Buton tıklama işlemi
while (true) {
document.querySelector('.button.button--tertiary').click();
clickCount++;
// 30 ms bekleyerek tekrar et
await new Promise(resolve => setTimeout(resolve, 30));
}
} catch (error) {
console.error('Hata oluştu:', error);
}
}
async function getUsageDetails() {
let totalKB = 0;
let totalMB = 0;
let totalGB = 0;
// Tüm <td> elemanlarını seç
const tdElements = document.querySelectorAll('td.table__td');
tdElements.forEach(td => {
const value = td.textContent.trim();
// Eğer içerik " KB" ile bitiyorsa
if (value.endsWith(' KB')) {
const number = parseFloat(value.replace(' KB', '').trim());
if (!isNaN(number)) {
totalKB += number;
}
}
// Eğer içerik " MB" ile bitiyorsa
else if (value.endsWith(' MB')) {
const number = parseFloat(value.replace(' MB', '').trim());
if (!isNaN(number)) {
totalMB += number;
}
}
// Eğer içerik " GB" ile bitiyorsa
else if (value.endsWith(' GB')) {
const number = parseFloat(value.replace(' GB', '').trim());
if (!isNaN(number)) {
totalGB += number;
}
}
});
// KB'yi GB'ye çevir
const totalKBInGB = totalKB / (1024 * 1024); // 1 GB = 1024 MB = 1024 * 1024 KB
// MB'yi GB'ye çevir
const totalMBInGB = totalMB / 1024; // 1 GB = 1024 MB
// Tüm değerleri GB cinsinden toplama
const totalInGB = totalKBInGB + totalMBInGB + totalGB;
// Kullanım Detayları başlığının yanına toplamı ekle
const usageDetailsHeading = document.querySelector('.hello__heading');
if (usageDetailsHeading) {
usageDetailsHeading.innerHTML = `Kullanım Detayları: ${totalInGB.toFixed(2)} GB`;
}
console.log('Toplam (tüm birimler GB cinsinden):', totalInGB);
}
// Buton tıklama işlemi tamamlandıktan sonra kullanım detaylarını al
async function execute() {
await clickButton(); // Butona tıklama işlemini bitir
getUsageDetails(); // Tıklama tamamlandığında veri toplama işlemini başlat
}
execute();
-
Hocam gerçekten güzel iş çıkarttınız. Fakat bu zaten cep tel ayarlarından veya şu gayet güzel takip edilebiliyor.play.google.comMy Data Manager: Data Usage - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm
-
3 farklı cihazda kullanıyorum hattı hocam. operatörün hesabını görmek daha iyi :)
-
Doğrudur tabi sonucda operatörün hesabı önemli -
Hangi tarifedesiniz? -
Şu an bizim tarifeden gerisi, hangi operatör olursa olsun, sınırsız olmadığı sürece 10 GB, 20 GB hikaye... Yemin ederim, başıma gelen bir olayı anlatacağım. Bir arkadaşım bana "5 GB yeter aylık" diye Turkcell'den faturalı hat aldı. Ben de yanındaydım. Hattı telefona taktık, Turkcell ve Paycell uygulamalarını indirdik. Sonra Turkcell uygulamasından birkaç ayar yaptık. Kotaya bir baktım, %90 kalmış. Bu yaptıklarımız 15 dakika falan sürdü. Su gibi internet gidiyor şu an. Operatörlerde Vodafone'da bir nebze yavaş gidiyor ama Turkcell ve Türk Telekom'da internet su gibi gidiyor. Öyle 10 GB, 20 GB ile ayı idare ederim diyenler, max 1 gün gider o internet size. -
Başka bir operatorden red lite sınırsıza geçiş yapabiliyor muyuz yoksa sadece eski aboneler mi?
Fiyatını geçtim 2024 yılında bir tane operatörde bile sınırsız internet paketi olmaz mı ya. Ülkenin neresinden tutsan elinde kalıyor.
-
Geçilir, 1-2 ay Vodafone Faturalı da bir tarife kullanmanız halinde size de teklif edilir.
Fiyatı 950₺'dan başlıyor sanırım şu an. -
Sınırsız tarifede olan arkadaşlar tarifelerini değiştirmemelerini şiddetle öneriyorum. Ucuz tarife kalmadı artık, bu fiyata bu hizmet başka yerde bulamazsınız.
-
Adamlar hakkaten sınırsız tarifeleri bitirmiş. Her geçen sene daha iyi olacaklarına iyice kötüye gidiyorlar. -
Hattı eşimin üzerine taşımak durumunda kalmıştım. Sınırsız tarifemi geçirmediler, 30gb olana geçtim mecbur. Sonra şikayetvardan şikayet oluşturdum mağduruyetimi belirttim aynı gün arayıp sınırsıza geçişimi sağladılar yine. Tabi fiyat 800den 1000 e çıktı. Tarifenin ismide değişmiş. Yıllardır vodafone dayız ama fiyat indirimi konusunda gerçekten yardımcı olmuyorlar. Bu senede devam edeceğim ama sonrası ne olur bilemiyorum yeni fiyatlara göre vedalaşabilirim. -
Devam ediyor hala hocam, ama 15 GB hotspot kotası ile ve fiyatları aşırı pahalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X