Şimdi Ara

Vodafone Taahhüt Bitti Numara Başka Operatöre Taşınıyorken Paket Yenilendi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç gün önce de konuyu açmıştım ama taahhüt bitmeden vodafone mh aradım ve 23 tl'lik(taahhütlü) tarifeyi yeni dönemde 43 tl'den kullanabileceğimi başka bir tarifenin en düşük fiyatına da 36 tl dediler. Böyle indirim bile teklif etmedikleri gibi isterseniz değiştirirsiniz dediler umursamazca yok bizde kalın şöyle güzellik yaparız falan yok! ve ben de böyle bir operatörde daha fazla kalamayacağımı ilk fırsattta numara taşıyacağımı söyledim aldığım cevap da tabi değiştirin oldu. Dün gece taahhüt bitiyordu. öğle saatinde türk telekom faturalı'ya numara taşıma işlemi yaptırdık ve tt'den buna dair mesaj geldi.Bu sabah da vodafone'dan mesaj gelmiş tarifeniz 20 tl karşılığı yenilenmiştir. Uygulamada tarife detayında 43 tl yazıyor mesajda 20 tl. Ocak ayına kadar bu paket geçerli 3 gün sonra tt açılacak vodafone'a kullanmadığımız ocak ayınin parasını mı ödeyeceğiz? Bu saatten sonra numara taşıma iptal olur mu ya da faturalı hat açıldığı an taşınmış numarayı faturasıza çevirirsek cayma bedeli ya da fatura öder miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharloteW -- 7 Aralık 2019; 10:2:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gün bazlı fatura cıkar banada öyle oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.