Şimdi Ara

Vodafone'un çıkardığı borç hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. 1 aydır vodafone tarafından borcum olduğuna dair ses kayıtlı telefonlar almaktayım. Üstelik bazı günler günde birkaç kez taciz boyutunda oluyor bu aramalar. Yalnız şöyle bir durum var; 2014 yaz sonunda faturalı Vodafone hattımı faturasız Turkcell'e taşıdım. Ve hiçbir borcum da yoktu her ay zaten düzenli ödüyordum. Numaramı değiştirirken bana bir şey söylemeyen Vodafone ne oldu da aradan 8-9 ay geçtikten sonra, hem de 2! adet ödenmemiş faturamın olduğuna dair uyarı yapıyor? Ellerimin bağlı olduğu nokta ise bunları ödediğime dair resmi bir belge yok bende. Muhtemelen nakit ödedim ve aldığım makbuz da haliyle şu an yok ortada.

Yapabileceğim bir şey var mıdır bu durumda? Müşteri hizmetlerini aramadan bir sorayım dedim buraya. Çünkü orası da makbuz isteyecektir büyük ihtimalle..

Siteden borç sorguladığımda çıkan sonuç;

GSM Numarası --Abonelik Durumu --Abonelik Başlangıç Tarihi --Abonelik Bitiş Tarihi --Mevcut Fatura Borç Miktarı
    53749xxxxx ---------İptal ---------------------- 2011-06-01 -------- 2014-08-10 ---------- 79.6 TL -

• Elinde fiş veya makbuz gibi bir şey yoksa mecbur ödeyeceksin. Hemen öde derim birde üstüne faiz işletirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EliNTeR E kullanıcısına yanıt
    Şu detayı öğrenmelisin bence

1. Fatura kesim tarihin ne zamanmış ?
    2. Ne zaman taşıma yapmışsın ?
    3. Çıkan faturalar hangi tarihte kesilmiş onları öğrendin mi ?

Vodafone ödeme sistemlerinde problem var ödemişte olabilirsin. Aradığın da borç yoktur bile diyebilirler.
    Ödeme yaparsın sistemlerine geçmez bir de üzerine makbuzu fax ile gönder derler.
    Bir sürü tantana anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 21 Haziran 2015; 16:09:52 >
  • e- devlette , bilişim bölümünde hangi operatörden borcun veya alacağın varsa gözüküyor kontrol yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.