Şimdi Ara

Vodafone'un Yeni Taahhüt Teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay Vodafone'a olan bir hattımın taahhütü bitiyor, mh aradım hattı kapatmak istemiyorum zaten kullanmıyorum dedim. Bi birime aktardı neden iptal etmek istiyorsunuz bla bla.. ve iki teklif sundu.

Redli 20 plus 84 TL (3000DK, 250SMS, 20GB, ve tüm pass'ler dâhil) Şuanda yeni müşteriye 125 TL sanırım.

Redli 15 Plus 64 TL (1500DK, 250SMS, 15, Sosyal pass, iletişim pass ve müzik pass) Yeni müşteriye 95 TL.

Bu durumda olanlar varsa bu yolu izleyebilir. Gayet iyi fiyat sunuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shshsh ben bu 80 Lik paketide kullanıyorum bu arada bu türkcell tam bı komedi haklısiniz fakat mecbursunuz beklemeye diyor shjsjs kayıtlarımi bile dinlediler daha ne yapmam gerek bilmiyorem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bu olayı ben bayadır anlatıyorum size denk gelmemiş demekki baya kişiyi bu pakete geçirmiştim zamaninda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam telekom mantığıyla gidiyorlar iyi aslında ben bir sene sonra gene iptal edeceğim diyeceğim daha düşük paket sunarlar
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Aynen.

Şubatta taahhütü bitecek hattım için ekstra zorlayacağım. İşe yararsa devam yoksa selam olsun uyumlu tarifelere

• Taahhüdüm bu ay bitiyor. Redli 20 plus tarifesindeyim 110 lira ödüyorum. İndirim yapmazlarsa hattı iptal edeceğim. Bu akşam bu yöntemi denerim.

• Bana da Redli 12'yi 45 liraya sundular aldım 1 hafta sonra Turkcell'e geçtim 😃 Taahhüt sözü de almadılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Taahhüdüm bu ay bitiyor. Redli 20 plus tarifesindeyim 110 lira ödüyorum. İndirim yapmazlarsa hattı iptal edeceğim. Bu akşam bu yöntemi denerim.
    Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım taahhüdüm bu ay bitiyor hattımı nasıl iptal edebilirim diye sorunca, iptal etmeyin farklı tarifeler sunalım dediler. Ben de mevcut tarifeme indirim yaparsanız devam ederim dedim. Redli20 tarifesinin her yöne 3 bin olan dakkasini 4 bine, 250 olan sms ini de bin sms'e çıkardılar. İletişim pass, sosyal pass ve video pass aynı şekilde devam. Faturamı da 120 den 78 tlye düşürdüler. Şuan hattıma tanımlandi. Bilginize... Tabi bunlar için bir yıl daha taahhüt verdim. Ama 78 tlye mükemmel bir tarife bence.
    Vodafone'un Yeni Taahhüt Teklifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 1 Aralık 2019; 10:50:17 >

• Allah belalarını versin sürekli ekrana pop-up çıkarıyorlar (hani şebeke falan olmadığı yada o an hattı tanımadığı zamanki gibi) gayet mekanik sistem tepsisinde sim siyah bir mesaj daha çıktı. Telefona güncelleme gelince, bir hata olunca çıkan mesajlar gibi (LG)

Tamam Tamam Tamam'a basıp geçtim. 80 liralık bir paket yüklemişler. Değiştirmeye çalıştığımda ayda bir defa tarife değişir, değiştiremezsiniz dediler.

Böyle kancıklık yok. Turkcelle laf atardım en azından onlarda böyle şerefsizlikler yoktu.
  • Redli 15 Plus 64 TL için 85 tl teklif ediyorlar. 16sında bitiyor. sizce beklemeliyim düşerler mi? yoksa aramalı mıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.