Şimdi Ara

Vodafone Yanımda Uygulaması Kullananlar Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
22.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygulama sürekli arkaplanda açık kalarak konum bilginizi gönderiyor. Böylece Vodafone size konuma dayalı reklam yollayabiliyor.

Uygulamayı yükleyene neden internet paketi hediye ettikleri belli oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk girişte onun onayını istiyor detaylarına biraz bak. Sizde uyanık olun self servise yedek al ihtiyac olduğunda kur işini gör sonra kaldır yedek olduğu icin istediğin zaman kur kaldır yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekara

İlk girişte onun onayını istiyor detaylarına biraz bak. Sizde uyanık olun self servise yedek al ihtiyac olduğunda kur işini gör sonra kaldır yedek olduğu icin istediğin zaman kur kaldır yaparsın.

Self servise yedek ne oluyor açıklarmısın biraz

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    Self servis apk uygulaması yedeği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onayı kapatabiliyorsun ayarlardan onay vermeyen lerde sıkıntı yok

• reklam gondersin ne olacakki
    zaten gunde onlarca firmadan reklam geliyor bırakın vodafone de gondersin.
  • Vodafone Yanımda uygulaması AYARLAR seçeneğinden (Sağ en alt) Veri kullanım izni seçeneğini kapatabiliyorsunuz.

Tam tersine ben bu veri kullanım iznini hiçbir operatörde vermedim ama en rahat ettiğim operatör oldu Vodafone. Reklam mesajları kesildi gibi birşey resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 7 Ocak 2016; 13:04:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru hocam .. numarayı taşımadan önce bir gün ankamall'in önünden geçiyorum..şu şu tarife şu kadar sizi ankamall vodafone bayisine bekliyoruz diye sms gelmişti çakallar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

doğru hocam .. numarayı taşımadan önce bir gün ankamall'in önünden geçiyorum..şu şu tarife şu kadar sizi ankamall vodafone bayisine bekliyoruz diye sms gelmişti çakallar :D

Demekki konumun açık :)

• Internette veya telefonda gezinirken birden bire küçük bir ekran çıkıyor ve yanlış bir tıklama ile hemen internet paketi yüklüyor 2 seferdir bu oluyor uygulama optimizasyon şart. Bu durum başka kimsenin başına geldi mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Selam.kardes

Internette veya telefonda gezinirken birden bire küçük bir ekran çıkıyor ve yanlış bir tıklama ile hemen internet paketi yüklüyor 2 seferdir bu oluyor uygulama optimizasyon şart. Bu durum başka kimsenin başına geldi mi acaba?

• Selam.kardes S kullanıcısına yanıt
    Btk boyle durumlarda saglam cezalar verse, bak bakalim bir daha boyle donlanbacli yollardan onune bir sey cikarabiliyorlar mi. Bunlarda ahlak olsa zaten birilerinin ceza kesmesini beklememize kalmazdi.

• İyi geceler, arkadaşlar bu konum hakkında bir sorum olacak. Daha önce başına gelmiş birisi ya da nasıl olacağını bilen birisi açıklarsa çok memnun olurum. Arkadaşımla bir alışveriş merkezine giriş yaptık. Alışveriş merkezi toplamda 3 kat. İkinci kata çıktığımızda aynen şöyle bir mesaj geldi;
    Bu sırada konumum açık değildi ve herhangi bir Vodafone uygulaması da telefonumda bulunmuyordu. Nasıl olabilir bu acaba?
    Teşekkürler.

• Muhtemelen veri isleme izni vermissinizdir. Onlar da sebeke sinyalanizdan konumunuzu otomtik tespit edip sms yolluyorlar.

• Bazı yerlerde var hocam o mesele bende kapadokyaya gittiğimde arabadan inerinmez oradaki balon acentelerinden mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selam.kardes -- 8 Haziran 2016; 11:29:03 >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Selam.kardes S kullanıcısına yanıt
    @scoopi: Merhaba, aslında bu mesajı aldığım zaman Vodafone'un herhangi bir uygulaması yüklü değildi. Bundan dolayı çok şaşırdım. Hani uygulama yüklü olsa diyeceğim ki tamam oradan çekiyor konumu.

@Selam.kardes: Herhangi bir iznimi almadan böyle bir mesaj almak, insanı rahatsız ediyor. Bu gibi durumu şikayet etsen de maalesef yaptırımı olmayacağı için bakıp geçiyorsun.
  • Aynı olayı Fatih Belediyesi'de yapıyor. Geçenlerde Edirnekapı Sur dışı civarından geçerken "Tarih kokan Fatih'e hoş geldiniz. Fatih Belediyesi" diye mesaj gelmişti. Beşiktaş'ta otuuruyorum, o gün metrobüs ile Esenyurt'a gidip gelmiştim.
  • Aynısı başıma geldi wifi üzerinden Chrome ile internette gezinirken tak vodafone açılır penceresi çıktı.İnternet paketim olmasına rağmen bilmem kaç tl ye wifi dan daha hızlı bağlanabilirsiniz (mobil veri) ile paket teklif ediyor.Bu ne rezillik.Telefonumda yanımda yüklü.

• İşte ben ona yanlışlıkla tıkladım

• açtığım konu neden silinmiş burada vodafone taraftarı onların açığını gizlemek için görevli birilerimi var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.