Şimdi Ara

VodafoneNet Hattımı devretmek istiyorum. 16 mbps sınırsız adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Net hattımı devretmek istiyorum arkadaşlar, Hattı altyapı problemi yüzünden kullanamıyorum. Ve de şimdi uydulu internet kullanıyorum. Devralmak isteyen olursa mesaj atabilir veya konuya yazabilir.

• up
  • Ne kadar oduyon kaç ay kaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Ne kadar oduyon kaç ay kaldi
    Hocam 55 lira ödüyorum. 14 ay gibi bir süresi kaldı.
  • up
  • up
  • Nerede yaşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofd

Nerede yaşıyorsunuz?
    Hocam Osmaniye'de yaşıyorum ama devrederken yer fark etmiyormuş onu sordum.
  • Devir işlemi nasıl oluyor? Fatura bizin üzerinize mi gelecek yokba sizin kontrattan ben mi devam ediyorum.
    Bir üst pakete geçmek istesek nasıl bir durum olur?
  • garfieldt G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben müşteri hizmetlerini arayıp bir sorayım size dönüş yaparım o zaman. Devir ücreti filan var mıymış sorun olur mu diye. Devrettikten sonra fatura sizin üzerinize geçecektir ama üst tarifeye geçiş hakkında bir şey bilmiyorum açıkçası.
  • Güncelleme

Devir için yüz yüze görüşmek gerekiyormuş. Adana Osmaniye civarında yaşayanlar varsa ulaşsınlar. Devir ücreti 24 lira imiş.
  • up
  • Hocam ben devir alırdım ancak şehir uymuyor hocam. Ayriyetten devir için sadece 24 TL degil direk isim üzerine nakil edeceksiniz siz çok daha fazla fiyat çıkıyor 120 130 gibi
  • up. Konum Çorum olarak değişti.
  • Up. Konumum Çorum.
  • up
  • Güncel, lokasyon Çorum.
  • Up
  • Çorum'da yurtta kalıyorum, interneti devretmek istiyorum. Devredemezsem eğer yurttaki odama bağlatabilir miyim böyle bir şansım var mı, yurt odasındaki internet çok yavaş da
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.