Bildirim
VodafoneNet Hattımı devretmek istiyorum. 16 mbps sınırsız adsl
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Ne kadar oduyon kaç ay kaldi -
Hocam 55 lira ödüyorum. 14 ay gibi bir süresi kaldı.quote:
Orijinalden alıntı: Limonen
Ne kadar oduyon kaç ay kaldi -
up -
up -
Nerede yaşıyorsunuz? -
Hocam Osmaniye'de yaşıyorum ama devrederken yer fark etmiyormuş onu sordum.quote:
Orijinalden alıntı: sofd
Nerede yaşıyorsunuz? -
Devir işlemi nasıl oluyor? Fatura bizin üzerinize mi gelecek yokba sizin kontrattan ben mi devam ediyorum.
Bir üst pakete geçmek istesek nasıl bir durum olur? -
Hocam ben müşteri hizmetlerini arayıp bir sorayım size dönüş yaparım o zaman. Devir ücreti filan var mıymış sorun olur mu diye. Devrettikten sonra fatura sizin üzerinize geçecektir ama üst tarifeye geçiş hakkında bir şey bilmiyorum açıkçası. -
Güncelleme
Devir için yüz yüze görüşmek gerekiyormuş. Adana Osmaniye civarında yaşayanlar varsa ulaşsınlar. Devir ücreti 24 lira imiş. -
up -
Hocam ben devir alırdım ancak şehir uymuyor hocam. Ayriyetten devir için sadece 24 TL degil direk isim üzerine nakil edeceksiniz siz çok daha fazla fiyat çıkıyor 120 130 gibi -
up. Konum Çorum olarak değişti. -
Up. Konumum Çorum. -
up -
Güncel, lokasyon Çorum. -
Up -
Çorum'da yurtta kalıyorum, interneti devretmek istiyorum. Devredemezsem eğer yurttaki odama bağlatabilir miyim böyle bir şansım var mı, yurt odasındaki internet çok yavaş da
Benzer içerikler
- vodafone cayma bedeli ödemeden iptal
- datacamp limited
- vodafone redbox
- vodafon yurt dışı paketi
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- statik ip
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X